Gość: ja IP: *.adsl.inetia.pl 03.03.12, 14:39 ktoś wie jakie są godziny otwarcia solarium Tropikana na Grudziądzkiej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jaa Re: Solarium Tropikana IP: *.chelmno.mm.pl 04.03.12, 17:26 Od 9.00 do 20.00, ale bywa i tak ,że czasem jest zamknięte w trakcie,bo jedna z tych Pan idzie na miasto pozałatwiać swoje sprawy prywatne. Co do obsługi to mam wiele do zastrzeżeń, kiedyż jak tam chodziłam to Panie jakie tam pracowały przyjmowały Cię z usmiechem na twarzy.A nie dawno jak tam poszłam to masakraaa.....Blondynka oglądająca filmy na laptopie,wchodzę nawet nie odpowiedziała dzień dobry...z łaska podeszła, zmierzyła mnie i jak w knajpie zapytała się na ile?Oczywiście ja musialam się zapytać czy łóżko zostało zdezynfekowane, a ona mi odpowiedziała NO A JAK.Chyba kobita łaskie robi,że tam pracuje!!!! Obsługa jednym słowem do du....!!Wiele osób jest sceptycznie nastawiona do tego miejsca!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mira Re: Solarium Tropikana IP: *.chelmno.mm.pl 05.03.12, 16:34 Popieram!!! tylko stanie i obcinanie, raz usłyszałam jak pewna klientka wyszła z solarium a te dwie panie zaczeły jej tak dup... rąbać że aż glupio sie sluchalo!!, PORAŻKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Solarium Tropikana IP: *.play-internet.pl 05.03.12, 21:01 Zgadzam się z poprzedniczkami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Solarium Tropikana IP: 89.231.150.* 05.03.12, 21:16 prosze odp na pytanie, a nie o opinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KLIENTKA Re: Solarium Tropikana IP: *.play-internet.pl 05.03.12, 21:34 wIDAĆ, ŻE KONKURENCJA NIE ŚPI. Ja mam inne odczucia ale jest to normalne, jak komuś nie idzie to chwyta się metod poniżej pasa. Chodziłam tam i będę chodziła bo jest to dobre solarium i są efekty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa Re: Solarium Tropikana IP: *.chelmno.mm.pl 05.03.12, 21:57 A kórat tu nie chodzi o konkurencję tylko prostackie zachowanie.......Chciałam już nie raz zgłosić do szefostwa te nie miłe sytuacje które spotkały mnie w tym solarium,ale żaden nr tel ,który wisi na oknie nie odpowiada, a powinien.Takiego podejścia do pracy nigdy nie widziałam ,zlewka to mało powiedziane...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Solarium Tropikana IP: *.play-internet.pl 06.03.12, 14:49 a kto tam pracuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kakak Re: Solarium Tropikana IP: 89.231.149.* 06.03.12, 20:27 Panie szefie może pan to przeczyta !!!!!!!!!!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasztan Re: Solarium Tropikana IP: 89.231.151.* 06.03.12, 20:33 Czasem szefostwo zachowuje się gorzej od pracownika - patrz salon Olivia - tam iść i trafić na tą wiecznie niezadowoloną glorie właścicielkę - to dopiero pech :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roma Re: Solarium Tropikana IP: *.chelmno.mm.pl 09.03.12, 12:33 No właśnie jak szef nie odbiera telefonu to może przeczyta co dzieje się w miejscu jego zarobku,byłam tam wczoraj i stwierdziłam, że wszystkie komentarze są prawdziwe, a podejście tych lasek stwierdza o ich kulturze,której nie posiadają ani trochę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ASIA Re: Solarium Tropikana IP: *.swiecie.vectranet.pl 12.03.12, 17:38 Nie wiem o co wam chodzi??? zawsze jest miło i czysto wiadomo wszystkim nie dogodzisz.. takie oczernianie świadczy tylko o nas!! chodzę tam od jakiegoś czasu i jestem bardzo zadowolona z obsługi i mojej opalenizny.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DO ASI Re: Solarium Tropikana IP: *.ip.netia.com.pl 14.03.12, 17:21 Wiadomo dlaczego taka opinia. Dziewczyna pracujaca w solarium jest ze Świecia. A ostatni komentarz był ze świecia. Może sama sobie opinie wystawiła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..... Re: Solarium Tropikana IP: *.play-internet.pl 15.03.12, 15:25 No wlasnie dwie panie sa ze Swiecia i chyba komus to przszkadza wypisujac takie rzeczy na ich temat!!! Nie zauwazylam zeby byly niemile i robily cokolwiek z laska.... Odpowiedz Link Zgłoś