Gość: TigrA IP: *.adsl.inetia.pl 25.03.12, 17:32 Witam. Poszukuje mechanika ktory za malowiele niskie pieniadze zrobi mi cos z olejem bo auto albo zjada olej albo olej ucieka miska od dolu. czekam na propozycje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Michał Re: szukam mechanika IP: *.play-internet.pl 25.03.12, 18:05 Masz gumy na popychaczach zaworów padnięte, trzeba głowicę zwalić i to zrobić. jedź na konwaliową tam tanio robi i dosyć dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TigrA Re: szukam mechanika IP: *.adsl.inetia.pl 25.03.12, 19:52 A ile to moze mnie kosztowac?? a cos sie moze stac jesli bede dalej tak jezdzic??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: szukam mechanika IP: *.play-internet.pl 25.03.12, 19:59 Kosztować to nie wiem około 300-400zł pewnie, a stać się może jak oleju nie dolejesz na czas i zatrzesz zawory w silniku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TigrA Re: szukam mechanika IP: *.adsl.inetia.pl 25.03.12, 21:31 A leje mobil 15w/40 to chyba nie taki zły olej.... 400zł to duzo troche:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olej Re: szukam mechanika IP: *.tvgawex.pl 25.03.12, 20:51 A co lejesz?? jak badziew z beczki to się nie dziw, że bierze, zalej coś NORMALNEGO i wtedy popatrz. Polecam LIQUID MOLLY (jedyny nie lany w Polsce) w dodatkiem MOS2 albo MOTUL lany do silników które mają duże obciążenia czyt.dostają w d.... :) ostro. Castrol czasami u mnie zagrały szklanki na gorącym silniku czyli robił się za rzadki po ostrej jeżdzie na Liquid Molly jak ręką odjął. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: szukam mechanika IP: *.play-internet.pl 25.03.12, 21:45 No spoko można z tym jeździć ale ciągłe dolewki oleju to po jakimś czasie na jedno wyjdzie co nie, a ja tylko tak podałem cene, może wyjdzie duzo taniej naprawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TigrA Re: szukam mechanika IP: *.adsl.inetia.pl 25.03.12, 21:49 A moze to cos innego byc??? ale plam oleju pod autem nie bylo? czyli chyba silnik to zjada ze nic nie widac. silnik jest ubrudzony olejem i kable rozne ale pod autem sucho/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: szukam mechanika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.12, 22:09 zadzwon pod ten numer 725007214 umowimy sie zobaczymy co jest z silnikiem i ustalimy normalna cene Odpowiedz Link Zgłoś