Dodaj do ulubionych

Przedszkole Chełmno

IP: *.tktelekom.pl 06.12.12, 06:40
Witam
Proszę o informację jak wygląda sytuacja przed-szkol w Chełmnie ??
- jakie najlepsze według was niepubliczne i cena za miesiąc.
- jakie najlepsze publiczne i jaka cena za miesiąc
-z jakim wyprzedzeniem trzeba zapisać do w/w opcji .

Obserwuj wątek
    • Gość: ss Re: Przedszkole Chełmno IP: 89.231.149.* 06.12.12, 09:47
      PINOKIO
      • Gość: jaaa Re: Przedszkole Chełmno IP: *.adsl.inetia.pl 06.12.12, 20:52
        hmm może coś więcej ??
    • Gość: ,.bmg/bm Re: Przedszkole Chełmno IP: 89.231.148.* 06.12.12, 21:13
      Moje dziecko chodzi do Pinokia.
      Jesteśmy bardzo zadowoleni. Bardzo miłe panie. Opłaty to ok.350zł z wyżywieniem, dodatkowe zajęcia: angielski, rytmika, warsztaty kulinarne, plastyczne, teatralne. Dziecko z chęcią chodzi, plan dnia fajnie zorganizowany.
      • Gość: jaaa Re: Przedszkole Chełmno IP: *.tktelekom.pl 07.12.12, 11:40
        Dziękuję za zainteresowanie się tematem . Proszę jeszcze o informację za jakim wyprzedzeniem trzeba zapisać dziecko ? Czy z tym nie ma problemu w Pinokio ?
    • Gość: eee Re: Przedszkole Chełmno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.12, 12:41
      Ale dostałaś rzetelną informację wraz z uzasadnieniem, haha

Zadzwoń do każdego z przedszkoli w tym miasteczku (albo do tych, które Ci pasują ze względu na lokalizację), umów się, weź dzieciaczka, pójdź zwiedzić a sama sobie wyrobisz zdanie. Dopełnij to opiniami i już.
      • Gość: mama Re: Przedszkole Chełmno IP: 89.231.151.* 07.12.12, 16:47
        Uważam,że po tym jak się dzwoni doprzedszkola czy też je "zwiedza" to zdania się nie wyrobi! Pozory czasem BARDZOOOO mylą;(! pozdrawiam!
        • Gość: jaa Re: Przedszkole Chełmno IP: *.adsl.inetia.pl 07.12.12, 20:09
          Gość portalu: mama napisał(a):

> Uważam,że po tym jak się dzwoni doprzedszkola czy też je "zwiedza" to zdania si
          > ę nie wyrobi! Pozory czasem BARDZOOOO mylą;(! pozdrawiam!

Dokładnie . Czy tylko 2-3 osoby mogą powiedzieć coś na temat przed szkol w Chełmnie ??
          Jeśli tak jest to , albo sami + 50 siedzą lub trole(max +16) hmmm ??

P.S Widzę że nawet na poważnych tematach trolling dozwolony
    • Gość: tata Re: Przedszkole Chełmno IP: *.tvgawex.pl 08.12.12, 18:36
      Moja córka też chodzi do Pinokia, opłaty to ok 300zł miesięcznie, zadowolona i chętnie chodzi, liczne wycieczki krajoznawcze do gospodarstw agroturystycznych itp. Panie miłe kochające aczkolwiek widać iż dyscyplina jest utrzymywana i dobrze. Pezedszkole polecam.
      • Gość: tata2 Re: Przedszkole Chełmno IP: *.chelmno.mm.pl 10.12.12, 17:03
        Podobnie jak w Pinokiu przedstawia się sytuacja w Brzdacu. Bardzo fajnie Nasza córka isę tam odnalazła. Chwalić szczególnie można żywienie, atrakcje i personel. Cena odpowiednia jak na oferowaną opiekę i proces edukacyjny. Nie szukaj jednak droga koleżanko wiążących opinii na forum bo nie raz tu głupoty wypisują. Przejdź się do każdego przedszkola porozmawiaj z dyrekcją, obejrzyj i wybierz te dla Ciebie i dziecka najbardziej odpowiednie.
        • Gość: jaa Re: Przedszkole Chełmno IP: *.adsl.inetia.pl 10.12.12, 23:30
          Proszę jeszcze o informację z jakim wyprzedzeniem trzeba zapisać maleństwo moja Córka ma 16 miesięcy
          • Gość: tata Re: Przedszkole Chełmno IP: *.chelmno.mm.pl 11.12.12, 06:09
            JUŻ !!!!!!!! i mówie serio
            • Gość: mama Re: Przedszkole Chełmno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.12, 10:41
              Takie maleństwo można zapisać do Bajki, tam jest grupa dla maluchów. Moje dziecko chodziło i nadal chodzi. Jestem zadowolona. Czesne 120 zł. posiłek 6 zł. i dochodzą opłaty za angielski, rytmikę .... do wyboru, jest też grupa taneczna. Jeszcze nigdy nie przekroczyłam 300 zł.
              Dziecko bardzo chętnie chodzi do przedszkola. Polecam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka