Dodaj do ulubionych

Remont łazienki

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.13, 22:23
Poszukuję solidnego, sprawdzonego i mającego świetne pomysły na zaaranżowanie wnętrza łazienki fachowca. Jeżeli ktoś zna i miał do czynienia z takim właśnie specjalistą, bardzo proszę o jakieś namiary.
Obserwuj wątek
    • Gość: rodzina na swoim Re: Remont łazienki IP: *.elk.mm.pl 18.02.13, 10:46
      Aranżację to sobie najlepiej wymyśl sama.
      Proponuje skorzystac z przykladowych aranżacji przedstawionych w rozmaitych katalogach roznych firm (Cersanit, Paradyz, Opoczno).
      W niektorych firmach sprzedajacych plytki proponują zrobienie projektu ale daruj sobie , szkoda kasy.
      Jesli chodzi o fachowcow to ciezko powiedziec kogo polecic z Chełmna.
      Slyszalem ze Pan Buliński ze Skłodowskiej 10 ale nie znam namiarów.
      Zwróć przede wszystkim uwage na to żeby kafelkarze nie pili w czasie pracy alkoholu i żeby nie było jaj że przyjdą raz, potem dwa dni nie przyjdą, potem znowu przyjdą.
      U mnie łazienke 5 m2 facet robił przez 5 dni (sufit podwieszany, zabudowa wc, zabudowa wanny, przerobki instalacji wodnej (odplyw/doplyw do pralki na przeciwleglej scianie) , przesuniecie grzejnika, wszystkie podlaczenia wydrauliczne, montaz szafek, zlewozmywaka, lampek, plytki na podlodze i scianach pod sam sufit.
      Wyszlo niecale 60zl / m2 - ktos powie ze drogo i sie zgodze, ale mam PIĘKNIE, IDEALNIE RÓWNO, BEZ STRAT MATERIAŁÓWYCH i wszystkie zakupy na rachunki. Pozatym wystawił rachunek za swoją pracę i udzielił pisemnej gwarancji !
      Facet jest z Torunia i tutaj działa , ale kogos takiego szukaj.
      • Gość: Arek Re: Remont łazienki IP: 89.231.150.* 19.02.13, 15:30
        czejsc.

Rumi jest świetny bo mało bierze i nie pije.
        polecam
    • Gość: michał Re: Remont łazienki IP: *.tktelekom.pl 19.02.13, 15:33
      z chęcią podejmę sie zlecenia, możliwość napisania umowy i gwarancji posiadam zdjęcia wykonywanych łazienek, służe porada 516614129
      • Gość: arek Re: Remont łazienki IP: 89.231.150.* 19.02.13, 18:16
        rumi tez ma zdjecia i muwi ze zara moze wejsc....tylko dopije piwo i moze wycenic.
        Tak muwi a on jest słowny i do rany pszyłusz.
        Napewno zrobi dobrze i najtaniej.
    • Gość: jacek Re: Remont łazienki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.13, 21:31
      polecam fachowca tani solidny i uczciwy nr kontaktowy 501 180 159 pozdrawiam
      • Gość: Krzysztof Re: Remont łazienki IP: *.mofnet.gov.pl 20.02.13, 08:44
        Chętnie się tego podejmę, mam 25-cio letnie doświadczenie oraz duże pomysły.
    • Gość: Firma budowlana Re: Remont łazienki IP: *.play-internet.pl 20.02.13, 11:24
      Mogę wykonać remont pani łazienki. Posiadam duże doświadczenie, jestem solidny i słowny.
      Możemy zawrzeć umowę, udzielę gwarancji oraz wystawię fakturę tel. 691 874 420
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka