Gość: bingo IP: *.ip.netia.com.pl 03.08.13, 17:57 zespół muzyczny Bingo zaprasza na wesele, imprezy okolicznościowe,studniówki Sylwestra Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 1 Re: zespół Bingo IP: *.chelmno.mm.pl 04.08.13, 11:07 a gdzie się odbywają ? to ja chętnie wpadne :) co za wstyd dla was...... jak gracie tak samo jak słownictwo u was to powodzenia..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bingo Re: zespół Bingo IP: *.adsl.inetia.pl 04.08.13, 12:08 Ciekawe kto i po co zamieścił ten post bo na pewno nie My. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja Re: zespół Bingo IP: *.sin.nokia.net 04.08.13, 17:54 Bingo sringo gorszego ścierwa jak ten zespół "sringo" w cch to nie znam :> żałośnie was się chłopcy słucha! Lubią dużo pić na weselach więc uważajcie przyszli małżonkowie ! ! ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mag Re: zespół Bingo IP: *.chelmno.mm.pl 07.08.13, 11:03 Moim zdaniem to jeden z najlepszych zespołów w Chełmnie. Sama poszukiwałam ostatnio zespołu na wesele znajomej, gdyby nie tak wysoka cena, na pewno byśmy ten Zespół zamówiły, bo chłopaki grają i śpiewają świetnie i są polecanym Zespołem. Mają wysoką renomę , więc tylko zawiść innych im ją może popsuć bądź też konkurencja. Ostatecznie, ze znajomą zamówiliśmy inny Zespół na wesele, bo w grę wchodziła tu kasa, by było jak najtaniej. Ale gdy to ja będę mieć wesele, to na pewno z narzeczonym zdecydujemy się na Zespół Bingo, gdy tylko będą mieć wolny termin. Nie rozumiem zatem tych powyższych, opryskliwych komentarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bingo Re: zespół Bingo IP: *.adsl.inetia.pl 07.08.13, 11:49 Po mału staje się jasne dlaczego ktoś za Nas zamieścił ten post... Ale nie sądzę że trzeba się nim przejmować! A co do picia...hmmm "Człowiek nie wielbłąd,napić się musi" ;-) Pozdrawiamy!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mag Re: zespół Bingo IP: *.chelmno.mm.pl 07.08.13, 13:55 " Kto nie piję tego we dwa kije." ;) Odpowiedz Link Zgłoś
1asiula1 Re: zespół Bingo 07.08.13, 15:34 Pozdrawiam chłopaków z zespołu!!! - Inny zespół. Odpowiedz Link Zgłoś