Gość: Jessica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.13, 19:33 Polećcie mi jakieś sklepy w Chełmnie gdzie kupię ładną, nie drogą kurteczkę jesienną :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ona Re: Jesienna kurtka. IP: *.tvgawex.pl 19.09.13, 22:06 Jak kupisz w chełmnie połowa będzie miała taka samą jak Ty ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahah Re: Jesienna kurtka. IP: *.tvgawex.pl 10.10.13, 19:33 Idź do sklepu POKUSA na grudziądzkiej. fajne mają rzeczy,ale obsługa nie odpowiednia. Śmiechy,chichoty i śmianie się z klientów. ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Jesienna kurtka. IP: *.tvgawex.pl 14.10.13, 13:13 Byłam w tym sklepie. Rewelacji nie ma. Sklep chiński lepiej się promuje. Co do obsługi to się zgodzę. Klient nasz pan a tam atmosfera jest żenująca. Gapienie się na klienta jak na złodzieja... Eh.. całe Chełmno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 11 Re: Jesienna kurtka. IP: 79.162.211.* 16.10.13, 11:01 a gdzie znajduje sie ten sklep Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muza Re: Jesienna kurtka. IP: *.pl 15.10.13, 19:29 Fajny sklep. Obsługa jak wszędzie- pilnować muszą bo nie wszyscy są uczciwi i kradną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mewa Re: Jesienna kurtka. IP: *.tvgawex.pl 15.10.13, 19:42 Oczywiście,ze musza pilnować,ale żeby się śmiać z klienta i mierzyć z góry to już chamstwo . Bez przesady,każdy ubiera się jak chce. Nie powinno się oceniać ludzi po wyglądzie a te Panie właśnie to robią. Brak szacunku dla klientów. Nic dziwnego,że potem na forum właśnie ludzie się skarżą ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biuui Re: Jesienna kurtka. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.10.13, 11:34 Chyba tutaj toczy sie jakas peywatna wojna,bo ja jestem tam 2 razy w tygodniu i zawsze znajde cos fajnego i babki sa rowne - mozna sie posmiac i pogadac. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tewa Re: Jesienna kurtka. IP: *.tvgawex.pl 16.10.13, 11:43 Rowne? Chyba dla wybranych klientów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muza Re: Jesienna kurtka. IP: *.pl 16.10.13, 12:02 Ja byłam zawsze zadowolona z obsługi. Odpowiedz Link Zgłoś