Dodaj do ulubionych

nauczycielka

IP: *.play-internet.pl 22.09.13, 19:24
co myslicie o nauczycielce z szkoły podstawowej nr 1 w cch pani B.Bagniewskiej
Obserwuj wątek
    • Gość: Ja Re: nauczycielka IP: *.tvgawex.pl 22.09.13, 20:17
      Ja wspominam ją bardzo dobrze ;) Miła,sympatyczna Pani. Jak widzi,że dziecko nie radzi sobie z nauką to pierwsza wyciąga rękę i w jakiś sposób działa . Była moją wychowawcą i jeżeli chodzi o opinię to moja jest pozytywna. Nie wiem jakie teraz ma podejście ponieważ minęło 8 lat odkąd skończyłem podstawówkę.
      • Gość: obcy Re: nauczycielka IP: *.chelmno.mm.pl 23.09.13, 10:19
        Gdzie jest admin-cenzor tego forum? Tak debilne posty powinno się kasować ! Co ma znaczyć takie pytanie? Jeśli ta pani zmarła, chodzi o jakieś epitafium to rozumiem, ale jeśli pyta się o osobę żyjącą, to albo chce się przypucować albo obrobić d.... Po co komu coś takiego?
        • Gość: do obcy Re: nauczycielka IP: *.play-internet.pl 23.09.13, 11:20
          ta pani uczy w szkole podstawowej nr 1 wiec nie potrzebny ten kom :) prosze upewnic sie a pozniej wpisywac a rodzic ma prawo wiedziec jakim jest nauczycielem
          • Gość: mama Re: nauczycielka IP: 87.105.201.* 23.09.13, 14:38
            A co to zakaz pytania? O lekarza tez żle zapytać ?
            • Gość: obcy Re: nauczycielka IP: *.chelmno.mm.pl 23.09.13, 15:52
              To są zwykłe ploty i niczemu nie służą, co najwyżej przykrości osoby o która pytacie, bo trudno na takim forum o zobiektywizowany komentarz.
              • Gość: do obcy Re: nauczycielka IP: *.play-internet.pl 23.09.13, 18:57
                ale ja pytam o opinie osob , rodzicow, dzieci ktore znaja ,znaly ta nauczycielke ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka