Dodaj do ulubionych

Stolter - Agent Tomek

IP: *.free.aero2.net.pl 31.12.13, 22:23
Co sądzicie o nowym mistrzu?
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Stolter - Agent Tomek IP: *.adsl.inetia.pl 31.12.13, 23:29
      To ten z CSW?
      • Gość: Cosiek Re: Stolter - Agent Tomek IP: *.free.aero2.net.pl 01.01.14, 00:11
        Tak, dokładnie to z Mondi do nas przybył
        • Gość: świeciuniuniuń Re: Stolter - Agent Tomek IP: 57.90.36.* 01.01.14, 02:47
          mondi fachowców nie wypuszcza!
          • Gość: Buru Re: Stolter - Agent Tomek IP: *.adsl.inetia.pl 01.01.14, 09:52
            Co z nim nie tak?
            • Gość: Cosiek Re: Stolter - Agent Tomek IP: 93.154.176.* 01.01.14, 12:17
              Kto tu mówi o fachowcu?
              • Gość: ... Re: Stolter - Agent Tomek IP: *.chelmno.mm.pl 01.01.14, 16:30
                Skoro ktoś zakłada taki wątek, tzn., że nowy mistrz się sprawdza.
                • Gość: Cosiek Re: Stolter - Agent Tomek IP: *.free.aero2.net.pl 01.01.14, 20:35
                  Chciałem poznać zdanie kolegów na jego temat, a może ktoś z mondi tutaj zajrzy i coś powie jakim był tam majstrem na workowni, bo u nas się sprawdza ale jako agent służb specjalnych, jaśniej mówiąc jako kabel.
                  • Gość: kierowca Re: Stolter - Agent Tomek IP: *.204.177.24.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 01.01.14, 20:42
                    Jak kabluje to nadrabia bo malo wie, bedzie kablowal i sie slizgal na innych, chyba ze ktos sie na nim pozna i go wyprostuje. to ludzie mendy.
                    • Gość: xy Re: Stolter - Agent Tomek IP: 89.231.149.* 02.01.14, 09:25
                      Dlaczego tego człowieka opluwacie?Tylko dlatego że przyszedł z zewnątrz?Dajcie mu spokojnie pracować.Zawiść ludzka jest niewyobrażalna.Jeszcze dobrze nie zaczął pracować a już wiadro pomyj ma na głowę wylane.
                      • Gość: ag td Re: Stolter - Agent Tomek IP: *.tvgawex.pl 02.01.14, 11:14
                        cioty !!!! mistrz powinien Was zetrzeć na miazgę , plotkarskie pomioty....
                        • Gość: Cosiek Re: Stolter - Agent Tomek IP: *.free.aero2.net.pl 02.01.14, 13:34
                          Wy chyba nie macie pojęcia co powinien robić człowiek na takim stanowisku, nie potrzebny nam kolejny obóz pracy, ludzie powinni się szanować żeby praca była drugim domem a nie miejscem gdzie idziesz odwalić 8 godzin. Widzę, że wasza praca nie daję wam satysfakcji.
                          • Gość: pracownik Re: Stolter - Agent Tomek IP: *.30.201.20.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.01.14, 15:26
                            cosiek w stu procentach popieram cie, ja pracuje w FAM w pracy przezywam codzienny stres. brygadzista to czlowiek gruby i podly.
              • Gość: spectro Re: Stolter - Agent Tomek IP: *.swiecie.vectranet.pl 02.01.14, 15:14
                a z jakiego mondi? bomamy w Świeciu 3
                • Gość: Cosiek Re: Stolter - Agent Tomek IP: *.free.aero2.net.pl 02.01.14, 15:26
                  Z tego co wiem to tyle, że był jakimś kierownikiem na workowni
                  • Gość: spectro Re: Stolter - Agent Tomek IP: *.swiecie.vectranet.pl 02.01.14, 22:29
                    to z Mondi Corrugated pewno
                    • Gość: Cosiek Re: Stolter - Agent Tomek IP: 93.154.171.* 02.01.14, 22:44
                      Jako jedyny mistrz nawet nie potrafi uszanować przerwy sniadaniowej, przychodzi i daje zadania na produkcje, zapytałem się go uprzejmie czy chce mnie przyprawić o wrzody żołądka, heh
                      • Gość: były Re: Stolter - Agent Tomek IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 05.01.14, 18:39
                        i dlatego się cieszę że odszedłem ze Stolter-a bo tam bedzie coraz gorzej...
                        • Gość: smerf Re: Stolter - Agent Tomek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.14, 09:25
                          Oj będzie się działo !Popsuje się troszeczke bo niebędzie można spać na nockach , kombinować z rozpisywaniem minut , kombinować z odbijaniem czipem , pić wódy na każdej zmianie , spędzać na fajce po 3 h na zmiane , pracować na 150 % ,(powinny wisieć zdjęcia pracowników -przodowników pracy tak jak za komuny ).A tak naprawdę taka osoba wkońcu może pokarze jak powinni traktować prace mistrzowie i brygadziści.
                          • Gość: byly Re: Stolter - Agent Tomek IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 06.01.14, 12:08
                            Tak ale powinni też zadbać o to żeby pracownik mógł wyrobić te minuty a nie dowiadywać się na koniec miesiąca że brakuje mu 1000 minut albo więcej a nie ma z czego wyrobić a co do reszty to się zgadzam nie którzy mocno liżą tyłki i mają tam dobrze a taki co robi coś to jest na szarym końcu.
    • Gość: kierownik Re: Stolter - Agent Tomek IP: *.chelmno.mm.pl 06.01.14, 12:56
      Mistrz lub brygadzista to dla kierownika po prostu kapo, to ludzie lubiacy donosic, to lizusy i kapusie sprzedali by ciebie za kilka zlotych lub pochwale. Jestem kierownikiem kilka lat i nie raz musialem trakiego kapusia wyrzucic zbiura, za bzdurne donoszenie.
      • Gość: byly Re: Stolter - Agent Tomek IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 06.01.14, 13:06
        jeden pracownik stoltera powiedział mi że ten nowy mistrz miał mówić że on tam przyszedł awansować czyli dla niego nic się nie liczy byle wpiąć się na górę bo później i tak nie będzie miał styczności z pracownikiem.
    • Gość: stolfan Re: Stolter - Agent Tomek IP: *.31.139.237.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 07.01.14, 22:28
      A u których koszulek jest nowy mistrz? Pracowałem u Was niedawno i jestem ciekaw :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka