Gość: MMMMMMM IP: *.play-internet.pl 12.02.14, 17:25 Witam, podobno w lumpeksach w Chełmnie można znaleźć super ciuszki. Gdzie najczęściej chodzicie??? W jakie dni warto zajrzeć do tych miejsc??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bnn Re: Lumpeksy w Chełmnie IP: *.chelmno.mm.pl 12.02.14, 19:38 Na pewno odradzam ten na ulicy Toruńskiej , koło zakładu kamieniarskiego Witko Byłam wiele razy świadkiem jak sprzedają najlepsze rzeczy znajomym,a na sprzedaż wystawiają same buble Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Lumpeksy w Chełmnie IP: *.cdma.centertel.pl 12.02.14, 22:29 Przepraszam ale gość odradzajacy lumpeks na ulicy Toruńskiej niestety nie ma racji gdyż nie będąc znajomym żadnej z ekspedjętek za każdym razem gdy tam jestem wyrwę fajny ciuch . Polecam zakupy w lumpeksie na ul.Toruńskiej i najlepiej zawitać tam w piątek i to rano. .Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Lumpeksy w Chełmnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.14, 21:58 Ja też tam tylko chodzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: Lumpeksy w Chełmnie IP: *.chelmno.mm.pl 14.02.14, 18:42 Zamieńcie te lumpeksy na wizyty w sklepach na V Alei w Nowym Yorku albo Kairze bo tam roztaczali przed nami meandry spece z PO i Kaczor. Odpowiedz Link Zgłoś