Dodaj do ulubionych

WORD Grudziadz

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.14, 14:17
czy jest tu ktos, kto od zmian przepisow, tj. 19 stycznia 2013r. zdawal prawo jazdy w grudziadzu? jakies dobre rady, z kim mieliscie i jak przebiegal egzamin PRAKTYCZNY? Proszę o opinie. Z gory dzieki
Obserwuj wątek
    • Gość: ktoś Re: WORD Grudziadz IP: *.chelmno.mm.pl 06.03.14, 15:23

Nie ma tu ktosia
    • Gość: jaska Re: WORD Grudziadz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.14, 21:37
      ja zdałam za drugim razem pod koniec listopada zeszłego roku, za pierwszym razem przejechałam linie juz na placu, ale na drugi dzień juz się udało, moim egzaminatorem był pan Borkowski, wyszłam z założenia, że jak zdam to zdam jak nie to nie, ale udało się, egzaminator nie czepiał się drobnych błędów (które według mnie były), nawet nie miałam prób ponawiania wykonania zadania. trasa egzaminu praktycznie znana z kursu, trzeba tylko choć troche opanować stres i troche pewności siebie-jeśli dobrze szło pod koniec samego kursu, to na egzaminie też powinno byc dobrze, chociaz to może kwestia szczęścia....
      • Gość: tojap Re: WORD Grudziadz IP: *.chelmno.mm.pl 06.03.14, 21:55
        To ja pierdziele takie szczęście, co to jej się udało spotkac na drodze... Daj znaka kiedy wyjedziesz na drogę - w domu zostanę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka