Gość: młoda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.14, 14:45 Witam. Poszukuję osoby prywatnej do strojenia sali weselnej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: strojenie sali weselnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.14, 01:24 Nam stroił konsultant ślubny z Ireny. Wynajęliśmy go prywatnie i wszyscy byli zadowoleni. Gorąco polecam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds Re: strojenie sali weselnej IP: *.chelmno.mm.pl 30.04.14, 09:53 Panie z czarza pięknie stroja daj namiary pokaże Ci galerie, ja rok temu korzystałam z ich usług mam wiele zdjęć z mojego.wystroju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: strojenie sali weselnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.14, 17:37 Hejoooooo :) polecam studio graphik są to młodzi ludzie którzy świetnie i pięknie dekorują i za male pieniądze, naprawdę polecam ale chyba tylko dekorują sale weselne, pewna nie jestem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siemka Re: strojenie sali weselnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.14, 01:14 Siemka :) polecam kwiaciarnię Irena & decor są to młodzi ludzie którzy świetnie i pięknie dekorują i za male pieniądze, naprawdę polecam dekorują kościoły, samochody i sale weselne :) Odpowiedz Link Zgłoś