Gość: aga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.14, 12:05 Jakiego fotografa polecacie i ile kosztuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: qwerty Re: fotograf na wesele IP: *.logitus.pl 18.09.14, 17:42 lukaszkonieczny.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: fotograf na wesele IP: *.chelmno.mm.pl 21.09.14, 08:43 dzwoń do Szymona Krajeczyńskiego ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: fotograf na wesele IP: *.tvgawex.pl 29.09.14, 20:37 Ja polecam Magdalenę T. była u mnie na ślubie i byłam zadowolona. Tanio dobrze i miło. Piękne zdjęcia. Jak coś pisz podam namiary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bociek Re: fotograf na wesele IP: *.dynamic.mm.pl 03.10.14, 23:56 Ano, dziewczyna sprawdza się w swojej roli. :) Polecam Loczka. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarzyna Re: fotograf na wesele IP: *.chelmno.mm.pl 06.10.14, 00:43 Pani Magdalena Tomaszewska, robiła zdjęcia mojej córce i byłam bardzo zadowolona! Z tego co widziałam to robi także zdjęcia na ślubach i innych imprezach okolicznościowych. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzidek Re: fotograf na wesele IP: *.chelmno.mm.pl 06.10.14, 08:24 A ja polecam Krzysztofa Turzyńskiego ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: fotograf na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.14, 09:22 Krzysztof Turzynski piękne zdjęcia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cruzer Re: fotograf na wesele IP: *.net-partner.pl 06.10.14, 10:53 zobacz sobie ofertę Art Studio fotografia ślubna kujawsko-pomorskie - pracują na terenie całego województa a zdjęcia przepiękne robią, cena moim zdaniem na tle konkurencji jest mocno konkurencyjna, nie wiem co prawda do jakich zdjęć potrzebujesz fotografa ale realizują chyba różne sesje ;) Odpowiedz Link Zgłoś