Dodaj do ulubionych

Paczkomaty InPost

IP: *.chelmno.mm.pl 14.05.15, 16:53
Czy ktoś wie kiedy paczkomaty zagoszczą w naszym mieście?! Jest to fajna, wygodna i tania opcja dla zamawiających z internetu, niestety najbliższy Inpost znajduję się w Świeciu.
Obserwuj wątek
    • Gość: mieszkaniec Re: Paczkomaty InPost IP: *.chelmno.mm.pl 14.05.15, 17:30
      Świetna sprawa, ale nie liczę że w takiej dziurze jak Chełmno będzie taki paczkomat. W Toruniu i Grudziądzu są a w Świeciu? Jaka jest jego lokalizacja bo na necie nie pokazuje.
      • Gość: Marek Re: Paczkomaty InPost IP: *.chelmno.mm.pl 14.05.15, 17:47
        paczkomaty.pl/pl/dla-ciebie/znajdz-paczkomat
        Mapka z paczkomatami.
        Dziura nie dziura, ale np. Kurierzy z dpd, siódemki itp. mają co robić w naszej mieścinie, paczkomaty też mogłyby się przyjąć.
        • onaona01 Re: Paczkomaty InPost 14.05.15, 17:50
          Jestem ZAAAA!! :)
          • Gość: Tom Re: Paczkomaty InPost IP: *.chelmno.mm.pl 14.05.15, 18:21
            Witam
            Tutaj możecie zgłosić lokalizację gdzie byście chcieli postawić paczkomat,
            bliskociebie.paczkomaty.pl/#paczkomat-w-twojej-okolicy
            wpisujcie się jak najliczniej najliczniej to postawimy paczkomat w Chełmnie
            • Gość: Asia Re: Paczkomaty InPost IP: *.dynamic.mm.pl 14.05.15, 20:01
              No to głosujemy. Już kilka razy jeździlam do Świecia po paczke. Wstyd dla CCH.
        • prestamod Re: Paczkomaty InPost 23.05.15, 12:57
          Często sam korzystam z paczkomatów i mogę śmiało polecić. Istnieje wiele pomocnych narzędzi jeżeli ktoś prowadzi sklep internetowy presta-mod.pl/pl/26-paczkomaty-247
    • Gość: aa Re: Paczkomaty InPost IP: 89.231.148.* 14.05.15, 21:29
      No jak nie paczkomat to może odbiór osobisty w Stefczyku. Bo Chyba maja umowę... a nic nie robią aby tam odbierać?
    • Gość: nn Re: Paczkomaty InPost IP: *.tvgawex.pl 15.05.15, 00:28
      :( ni ma
    • Gość: Asia Re: Paczkomaty InPost IP: *.dynamic.mm.pl 16.05.15, 08:56
      bliskociebie.paczkomaty.pl/#paczkomat-w-twojej-okolicy_lat=53.35033677614849_lng=18.44170242547989głosujemy
    • gazela87 Re: Paczkomaty InPost 17.02.16, 12:16
      Nie wiem jak z innymi modułami wspomnianego serwisu presta-mod.pl oferującego np. moduł paczkomaty 24 np. presta-mod.pl/pl/26-paczkomaty-247 jeżeli korzystacie z niestandardowych skórek lub innych pluginów to w połączeniu ich mogą nie działać, zaś wsparcie autorskie tego serwisu jest żadne, zakupiłem taki moduł i już 3 dzień bez odp. (bo generowaną automatycznie nie zaliczam do odpowiedzi), nie obyło się bez interwencji informatyka webowego, który poprawił tą wtyczkę i dostosował pod sklep. Jak wtyczki to tylko z oficjalnego sklepu presta shop addons albo mogą być problemy...
      • prestamod Re: Paczkomaty InPost 28.02.16, 23:02
        Witam jestem autorem wtyczki. Wtyczka została poprawiona i obecnie działa na każdym szablonie PrestaShop. Pewnych rzeczy nie da się uniknąć i zrobić oprogramowania które będzie działało w każdym sklepie PrestaShop. Na wszelkie zgłoszenia odpowiadamy w ciągu kilku dni. Jeżeli było zgłoszenie to - odpowiedź również :) pozdrawiam. Presta-Mod
    • wariatka10 Re: Paczkomaty InPost 17.02.16, 23:52
      No i doczekaliśmy sie wreszcie :)
    • Gość: bakar Re: Paczkomaty InPost IP: *.adsl.inetia.pl 18.02.16, 11:10
      trzy miesiące temu:) szybko to spostrzegłaś:)
      • wariatka10 Re: Paczkomaty InPost 18.02.16, 21:48
        To że teraz napisałam komentarz nie oznacza,że dopiero teraz to widziałam.
      • Gość: true Re: Paczkomaty InPost IP: *.146.66.228.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.02.16, 22:00
        Czy zdajesz sobie sprawę z tego,że 89 % społeczności chełmińskiej nie ma zielonego pojęcia o istnieniu firmy obsługującej paczkomaty?

Nie,nie zdajesz sobie z tego sprawy,tak jak nie zdajesz sobie sprawy z tego,że skoro ty (celowo z małej litery) wiesz, to wcale nie jesteś wyjątkowym egzemplarzem.
        Informuję cię (celowo z małej litery) ,że nadal jesteś tylko ..dopowiedz sobie sam ,kim ,czym jesteś ... ale bez względu na to kim,czym jesteś, to nie masz prawa do takich komentarzy ..
        • wariatka10 Re: Paczkomaty InPost 19.02.16, 23:03
          Zacznij się leczyc na głowę lub kup sobie masc na ból dupy. Na razie.......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka