Gość: Marek IP: *.chelmno.mm.pl 14.05.15, 16:53 Czy ktoś wie kiedy paczkomaty zagoszczą w naszym mieście?! Jest to fajna, wygodna i tania opcja dla zamawiających z internetu, niestety najbliższy Inpost znajduję się w Świeciu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mieszkaniec Re: Paczkomaty InPost IP: *.chelmno.mm.pl 14.05.15, 17:30 Świetna sprawa, ale nie liczę że w takiej dziurze jak Chełmno będzie taki paczkomat. W Toruniu i Grudziądzu są a w Świeciu? Jaka jest jego lokalizacja bo na necie nie pokazuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Paczkomaty InPost IP: *.chelmno.mm.pl 14.05.15, 17:47 paczkomaty.pl/pl/dla-ciebie/znajdz-paczkomat Mapka z paczkomatami. Dziura nie dziura, ale np. Kurierzy z dpd, siódemki itp. mają co robić w naszej mieścinie, paczkomaty też mogłyby się przyjąć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Paczkomaty InPost IP: *.chelmno.mm.pl 14.05.15, 18:21 Witam Tutaj możecie zgłosić lokalizację gdzie byście chcieli postawić paczkomat, bliskociebie.paczkomaty.pl/#paczkomat-w-twojej-okolicy wpisujcie się jak najliczniej najliczniej to postawimy paczkomat w Chełmnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Paczkomaty InPost IP: *.dynamic.mm.pl 14.05.15, 20:01 No to głosujemy. Już kilka razy jeździlam do Świecia po paczke. Wstyd dla CCH. Odpowiedz Link Zgłoś
prestamod Re: Paczkomaty InPost 23.05.15, 12:57 Często sam korzystam z paczkomatów i mogę śmiało polecić. Istnieje wiele pomocnych narzędzi jeżeli ktoś prowadzi sklep internetowy presta-mod.pl/pl/26-paczkomaty-247 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Paczkomaty InPost IP: 89.231.148.* 14.05.15, 21:29 No jak nie paczkomat to może odbiór osobisty w Stefczyku. Bo Chyba maja umowę... a nic nie robią aby tam odbierać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Paczkomaty InPost IP: *.dynamic.mm.pl 16.05.15, 08:56 bliskociebie.paczkomaty.pl/#paczkomat-w-twojej-okolicy_lat=53.35033677614849_lng=18.44170242547989głosujemy Odpowiedz Link Zgłoś
gazela87 Re: Paczkomaty InPost 17.02.16, 12:16 Nie wiem jak z innymi modułami wspomnianego serwisu presta-mod.pl oferującego np. moduł paczkomaty 24 np. presta-mod.pl/pl/26-paczkomaty-247 jeżeli korzystacie z niestandardowych skórek lub innych pluginów to w połączeniu ich mogą nie działać, zaś wsparcie autorskie tego serwisu jest żadne, zakupiłem taki moduł i już 3 dzień bez odp. (bo generowaną automatycznie nie zaliczam do odpowiedzi), nie obyło się bez interwencji informatyka webowego, który poprawił tą wtyczkę i dostosował pod sklep. Jak wtyczki to tylko z oficjalnego sklepu presta shop addons albo mogą być problemy... Odpowiedz Link Zgłoś
prestamod Re: Paczkomaty InPost 28.02.16, 23:02 Witam jestem autorem wtyczki. Wtyczka została poprawiona i obecnie działa na każdym szablonie PrestaShop. Pewnych rzeczy nie da się uniknąć i zrobić oprogramowania które będzie działało w każdym sklepie PrestaShop. Na wszelkie zgłoszenia odpowiadamy w ciągu kilku dni. Jeżeli było zgłoszenie to - odpowiedź również :) pozdrawiam. Presta-Mod Odpowiedz Link Zgłoś
wariatka10 Re: Paczkomaty InPost 17.02.16, 23:52 No i doczekaliśmy sie wreszcie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bakar Re: Paczkomaty InPost IP: *.adsl.inetia.pl 18.02.16, 11:10 trzy miesiące temu:) szybko to spostrzegłaś:) Odpowiedz Link Zgłoś
wariatka10 Re: Paczkomaty InPost 18.02.16, 21:48 To że teraz napisałam komentarz nie oznacza,że dopiero teraz to widziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: true Re: Paczkomaty InPost IP: *.146.66.228.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.02.16, 22:00 Czy zdajesz sobie sprawę z tego,że 89 % społeczności chełmińskiej nie ma zielonego pojęcia o istnieniu firmy obsługującej paczkomaty? Nie,nie zdajesz sobie z tego sprawy,tak jak nie zdajesz sobie sprawy z tego,że skoro ty (celowo z małej litery) wiesz, to wcale nie jesteś wyjątkowym egzemplarzem. Informuję cię (celowo z małej litery) ,że nadal jesteś tylko ..dopowiedz sobie sam ,kim ,czym jesteś ... ale bez względu na to kim,czym jesteś, to nie masz prawa do takich komentarzy .. Odpowiedz Link Zgłoś
wariatka10 Re: Paczkomaty InPost 19.02.16, 23:03 Zacznij się leczyc na głowę lub kup sobie masc na ból dupy. Na razie....... Odpowiedz Link Zgłoś