piesekleszek27 01.07.15, 16:54 Hej nie bez powodu poruszam ten temat...bo powstaje nam naprawdę fajny zespół 3 fajne laski robią coś z sensem...podobalo mi sie co zrobily na Dni Chełmna:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bali34 Re: Rasta Gal IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.07.15, 23:55 chyba cię trochę poniosło.nuda i monotonia Odpowiedz Link Zgłoś
asienka.1986 Re: Rasta Gal 06.07.15, 20:47 Naprawdę miejsce na prowadzenie tego typu dialogów. Niech każdy zastanowi się nad swoim postępowaniem i jakie wartości sobą reprezentuje. Później dopiero niech ocenia innych. Może jakieś kompleksy albo mania niższości? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobek Re: Rasta Gal IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 02.07.15, 00:23 hm na festyny tak nic poza bo po prostu weselna amatorszczyzna i do tego fałszują jak cholera grr w farze na chór ok nic poza Odpowiedz Link Zgłoś
piesekleszek27 Re: Rasta Gal 02.07.15, 01:29 taki typ muzyki to napewno nie do kosciola ani na festyny...coz zazdrosc chyba ze ktos cos potrafi zrobic:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boszka Re: Rasta Gal IP: *.tvgawex.pl 02.07.15, 18:26 Wszyscy tylko narzekają... i nic wielkiego nie robią.Tylko potrafią zniechęcić tych, co coś robią. Dziewczyny trzymajcie się :) Odpowiedz Link Zgłoś
piesekleszek27 Re: Rasta Gal 02.07.15, 20:22 widać,że są jeszcze i tacy którym to nie przeszkadza i potrafia wesprzeć a nie tylko ironizować...racja laski działajcie dalej jesteście fajne babki...wlasne texty muzyka nie kazdy moze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dariua Re: Rasta Gal IP: *.chelmno.mm.pl 03.07.15, 22:24 Błagam... to ryczenie...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sitizen Re: Rasta Gal IP: *.chelmno.mm.pl 04.07.15, 22:00 piesekleszek - to nie miejsce na tego typu wpisy. Wszystkim .... śmierć! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yut Re: Rasta Gal IP: *.adsl.inetia.pl 05.07.15, 21:15 Przeciez te dziewuchy to czysta patologia. Przynajmniej te dwie. Jovity czy jak ona tam.ma, nie znam osobiscie, ale te dwie to tragedia... Niech najpierw ogarna swoje zycie osobiste a potem niech zaczna robic ta pozal sie Boze kariere... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beee... Re: Rasta Gal IP: *.access.telenet.be 06.07.15, 15:58 jestem tego samego zdania... jedna nie lepsza od drugiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: badziewie Re: Rasta Gal IP: *.dynamic.chello.pl 06.07.15, 20:01 no błagam Was...same sobie piszą pochwały na forum...a są tak cienkie że jak poszczególne biorą udział w konkursach wokalnych to wszystko przegrywają! żenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hehehe Re: Rasta Gal IP: *.adsl.inetia.pl 08.07.15, 21:49 I wszystko w temacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: est Re: Rasta Gal IP: *.awacom.net 09.07.15, 15:14 Fajne dziewczyny, szczególnie ta w loczkach, mmm chętnie bym ja przytulil :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Rasta Gal IP: *.adsl.inetia.pl 10.07.15, 09:37 oOna akurat lubi przytulanie i to czesto z innymi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bang Re: Rasta Gal IP: *.adsl.inetia.pl 10.07.15, 12:35 ZLepiej niech skończą promować to bo sie ośmieszają. O tyle o ile Jowita jakis poziom reprezentuje to resta niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rasta Re: Rasta Gal IP: *.tvgawex.pl 17.07.15, 19:57 No coz o celebrytach mowi sie raz gorzej raz lepiej hehe.Widze ze co niektorych boli to ze a jednak to one a nie my hahaha.Przynajmniej robia cos by te wszystkie beztalencia staly i ogladaly ich na koncertach a potem zazdrosc zzera to wypisuja analfabety swoje prostackie teksty.Mysle ze wygranie mikrofonu Burmistrza to satysfakcja a nie zenada no ale coz.Gadali i gadac beda oczywiscie za plecami bo chelminska mentalnosc wygrywa w prostactwie. Odpowiedz Link Zgłoś
kitkat0 Re: Rasta Gal 04.08.15, 23:30 zgadzam się z wypowiedzią wyżej...dziewczyny się starają i robią coś dla siebie...myślę,że życie osobiste ich nie ma tu nic wspólnego...patologia? jakos nie widziałam ich na ławkach proszących o pieniądze...to jest patologia...alkoholizm żebranie i smród nie praca i spełnianie się w tym co sprawia i radość...dziewczyny nie przejmujcie sie słyszałam Was i jest ok pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JOVITA, RASTA GAL Re: Rasta Gal IP: *.static.ip.netia.com.pl 17.08.15, 17:47 Witam wszystkich naszych hejterków i niehejterków! Czytając wszystkie te wypowiedzi, bezapelacyjnie mogę powołać się na tzw. ''pożywkę'' Waszą krytyką. Dzięki Wam jestem teraz jeszcze bardziej zdeterminowana do wszech-aktywnego działania. Z faktu tego, iż jesteśmy dopiero ''początkującym'' zespołem, od niedawna zaczęłyśmy wspólnie pracować nad Naszą autorską twórczością uważam, że nie należy spodziewać się cudów. Całe życie dąży się do perfekcji a mimo tego nigdy nie jest i nie będzie idealnie i na tym polega także ''sztuka'' jeżeli ktoś w ogóle ma pojęcie o czym jest mowa. Każdy ma inne zdanie na temat tego co robimy i w jaki sposób i szanuję to w pełni, aczkolwiek osoby nie mający bladego pojęcia o kulturze, którą reprezentujemy cóż mogą wyrazić swoim niekonstruktywnym komentarzem? Uważam również, że wkraczanie na sferę prywatną względem zespołu ma się jak piernik do wiatraka i śmiać mi się chcę szczerze powiedziawszy. Bardzo chciałabym tego aby te osoby, które tak namiętnie wylewają słowa na forum równie dobrze potrafiły kiedyś stanąć przede mną- twarzą w twarz by powiedzieć kilka słów zażenowania. Non stop rozwijamy się, poprawiamy, doskonalimy się i nie przestaniemy robić tego co tak bardzo kochamy. Ja nie muszę niczego udowadniać, znam swoją wartość- nie muszę się dowartościowywać tak jak to ktoś śmiał oznajmić- wyciągając pochopnie wnioski. Mam to naprawdę głęboko... Cieszę się, że mam tak wspaniałe dziewczyny, świetną pasję i radochę z tego co robię! Dziękuję Wam za krytykę, będziemy z jeszcze większą zawziętością walczyć o Nasz zespół i realizować się naprzeciw wszystkim tym, którzy wobec Nas mają nieżyczliwy stosunek. Pozdrawiam i Pokój z Wami! JOVA Odpowiedz Link Zgłoś