Gość: Kasia IP: *.tvgawex.pl 19.04.16, 15:59 czy był juz ktoś u tego nowego ginekologa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sołtys Re: Nowy ginekolog IP: *.ists.pl 19.04.16, 18:26 Ja byłem, jest całkiem OK, jak dentysta grzebie w dziurze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Nowy ginekolog IP: *.tvgawex.pl 19.04.16, 18:35 dzięki za odpowiedz, jeśli sprawia ci przyjemność jak grzebie ci w twojej dziurze to gratulacje!!! cioto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozbawiona Re: Nowy ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.16, 18:45 hahahahahahahha Brawo Kasia! Odpowiedz Link Zgłoś
moniamonia1986 Re: Nowy ginekolog 19.04.16, 19:05 A kto jest tym nowym ginekologiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Nowy ginekolog IP: *.play-internet.pl 19.04.16, 21:17 Jeśli chodzi o dr Bałamącka to polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mini Re: Nowy ginekolog IP: *.adsl.inetia.pl 20.04.16, 12:53 Nazywa sie Bałamącek,normalny lekarz.Odbierał mi porod jest spoko i dokladny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domini123q Re: Nowy ginekolog IP: *.dynamic.mm.pl 24.04.16, 18:13 prowadze u niego ciaze jest bardzo sympatyczny wszystko tlumaczny i rozmawia z pacjentem robi sam ugs w gabinecie. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka24 Re: Nowy ginekolog IP: *.tvk.torun.pl 12.09.16, 16:44 Właśnie zastanawiam się nad prowadzeniem ciąży u dr-Bałamącka. A czy jak coś się działo to umiał to zauważyć? A wiecie czemu przeniósł się z Chełmży? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zilunych Re: Nowy ginekolog IP: *.tktelekom.pl 13.09.16, 11:47 bo Chełmża to patologia i siedlisko sebixów i karyn. Masa niechcianych ciąży i takie duperele. Do tego drogi mają tragiczne i auto dostaje po dupie na chełmżyńskich drogach. Chełmno to w ogóle inna liga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Nowy ginekolog IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 04.10.16, 17:43 ja polecam, jak bede kiedys jeszcze w ciązy to tylko do niego, interesuje sie, zadaje ptania, dokładnie bada, jak leżałam na oddziale z zagrożeniem wcześniejszego porodu to przychodził co chwilę i pytał sie czy wszytsko ok , super lekarz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: Nowy ginekolog IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.09.16, 16:55 Bardzo fajny Odpowiedz Link Zgłoś