Gość: mieszkaniec IP: 89.231.148.* 11.05.16, 16:06 Witam, czy w Chełmnie przyjmuję jakiś dietetyk? W przychodni lub w szpitalu albo ma gdzieś swój prywatny gabinet? Ktoś, coś wie? Z góry dzięki za pomoc! :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tyle wiem Re: Dietetyk Chełmno IP: *.dynamic.mm.pl 11.05.16, 18:36 Jeśli chodzi o dziecko to Pan Doktor Rożnowski ma doktorat z tej dziedziny jeśli jesteś zapisany do Twojego Lekarza możesz udać się tam. Dla dorosłych to nie słyszałam ale w Świeciu są chyba dwie dietetyczki, przynajmniej jedna z nich ma dobrą opinię, efekty widziałam na kilku znajomych i są zadowalające. Tyle mogę pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: Dietetyk Chełmno IP: 89.231.148.* 11.05.16, 21:15 Zawsze jakaś informacja, dzięki! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Dietetyk Chełmno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.16, 07:01 jeżeli potrzebujesz diete dla siebie ,nie chorujesz , nie masz alergii to samemu mozesz zredukowac , badz zwiekszyc wage ciala wylicz swoje zapotrzebowanie na kalorie www.fabrykasily.pl/bmr ,nastepnie dostosuj spozywane produkty do tego zapotrzebowania liczac kalorie np. tutaj potreningu.pl/calculators/calories Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Dietetyk Chełmno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.16, 07:27 Witam ja bym poprosiła kontakt do tej dobrej dietetyczki ze Świecia dziękuję z góry . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tyle wiem Re: Dietetyk Chełmno IP: *.dynamic.mm.pl 12.05.16, 15:11 Małgorzata Wojdyło 602287236 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Dietetyk Chełmno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.16, 17:22 Dziękuje bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
moj.dietetyk.chelmno Re: Dietetyk Chełmno 13.05.16, 15:09 Tak jesteśmy również w Chełmnie, Poradnia Mój Dietetyk Chełmno, ul Łunawska 1, tel. 570 571 017 Zadzwoń i umów się na wizytę! Znajdziesz nas również w sieci chelmno.mojdietetyk.pl/ lub na facebooku :) Do zobaczenia na konsultacji! Odpowiedz Link Zgłoś