Dodaj do ulubionych

kancelaria

IP: *.dynamic.mm.pl 01.07.16, 15:55
WITAM SERDECZNIE PROSZĘ DROGICH CZYTELNIKÓW FORUM O OPINIE NA TEMAT KANCELARII MECENASA ALEKSANDRA MICHALSKIEGO PONIEWAŻ CHCĘ SKORZYSTAĆ Z JEGO USŁUG MOŻE KOMUŚ PROWADZIŁ SPRAWĘ LUB W JAKICH SPRAWACH JEST DOBRYCH NP RODZINNE MAJĄTKOWE GOSPODARCZE ZA ODPOWIEDZ Z GÓRY DZIĘKUJE
Obserwuj wątek
    • Gość: drug Re: kancelaria IP: *.146.64.84.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 01.07.16, 18:00
      Po prostu prawnik . Nic więcej nie napiszę,bo może dozna oświecenia i mnie pozwie.
      • Gość: pozoju Re: kancelaria IP: *.dynamic.mm.pl 01.07.16, 18:39
        ok rozumie czyli rzadko dostaje oświecenia nawet podczas prowadzonej sprawy a jakiego prawnika wybrać naprawdę zależy mi na dobrym sprawa rodzinna
        • Gość: drug Re: kancelaria IP: *.146.64.84.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 01.07.16, 20:32
          Z Chełmna?

Mecenas Środa powinien sobie nieźle poradzić .

prócz tego nie widzę...

szukaj w Toruniu lub Bydgoszczy
          • Gość: pozoju Re: kancelaria IP: *.dynamic.mm.pl 01.07.16, 21:06
            A pan Michalski od spraw rodzinnych to aż taki zły?
            • Gość: sss Re: kancelaria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.16, 21:11
              BardzoWpisz swoją odpowiedź
            • Gość: drug Re: kancelaria IP: *.146.64.84.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 01.07.16, 21:17
              A może Ty chcesz zrobić reklamę temu Panu? Jeśli tak ,to zabrałeś (-aś) się od dupy strony.

Powtórzę :
              Pan Michalski jest po prostu prawnikiem . Chcesz to zatrudniaj,nie to nie ...
              • Gość: pozoju Re: kancelaria IP: *.dynamic.mm.pl 01.07.16, 22:06
                nigdy nikomu reklamy nie robię chodzi mi tylko o opinię ponieważ chce wynająć dobrego mecenasa żeby chyba jak każdy wygrać sprawę dlatego chodziło mi o opinię i tylko tyle 2 osoby mówiły,że AM jest ok a na forum że nie dlatego zadałem proste pytanie i tyle w temacie
          • Gość: Pannajottt Re: kancelaria IP: 62.29.134.* 03.07.16, 19:26
            Środa również słaby jest. W swieciu jest dwóch dobrych prawników. Mecenas wojcik a druga to kobieta niestety nie pamiętam nazwiska korzystaliśmy z jego usług. Nie naciąga na kasę konkretny facet
      • Gość: pozoju Re: kancelaria IP: *.dynamic.mm.pl 07.08.16, 09:34
        drug napisz mi na privi czy mialeś do czynienia z tym panem bo wkurza mnie on i nie wiem czego się spodziewać po nim w sądzie
    • Gość: paula Re: kancelaria IP: *.tvgawex.pl 02.07.16, 10:18
      Jęsli ktoś potrzebuje prawnika polecam Mecenasa Kowalczyka. Nie ma przegranych spraw!
      • Gość: drug Re: kancelaria IP: *.146.72.26.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.07.16, 22:15
        Skoro bierze tylko wygrane,to nie sposób przegrać ....:))
      • Gość: Pannajottt Re: kancelaria IP: 62.29.134.* 03.07.16, 19:23
        Miało być ze on przegrał. On ttlko nadaje się do pisania wniosków i pozwow nie do reprezentowania
        • Gość: pozoju Re: kancelaria IP: *.dynamic.mm.pl 03.07.16, 19:41
          ale o kim mowa o AM czy panu KOW...kto nadaje się do pisania wniosków i pozwów
    • Gość: Pannajotttt Re: kancelaria IP: 62.29.134.* 03.07.16, 19:22
      Sam się broń na to samo wyjdzie. . Nie jedna osoba mając go przeciw sobie także i ja przegrała
      • Gość: pozoju Re: kancelaria IP: *.dynamic.mm.pl 03.07.16, 19:42
        dlaczego? mająca kogo przeciw sobie można prosić jasniej
        • Gość: drug Re: kancelaria IP: *.146.72.26.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.07.16, 19:52
          pozoju? ,czy Ty jakiś inny jesteś?

Ludzie na forum piszą Ci ,żebyś dał sobie luz z mecenasem Michalskim.

Czy do Ciebie to dociera?

Widocznie nie, więc zatrudnij mecenasa Michalskiego i nie zatruwaj ludziom zadu .

Uparłeś się na P. Michalskiego,to niech będzie na Twoje . Koniec w temacie .
          • Gość: pozoju Re: kancelaria IP: *.dynamic.mm.pl 03.07.16, 20:54
            właśnie skorzystałem z innego adwokata niż pan Michalski przepraszam jeśli uraziłem ale to moja 1 sprawa a różne doradztwa miałem jedni mówili że AM jest naj od spraw rodzinnych drudzy że pan Ś.... a jeszcze inni że mecenas Kowa.... lepszego nie znajdę przepraszam jeszcze raz
            • Gość: sss Re: kancelaria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.16, 19:20
              mądra decyzja !!!!!!!!!!!
              • Gość: pozoju Re: kancelaria IP: *.dynamic.mm.pl 07.08.16, 09:36
                sss napisz mi na privi czego moge sie spodziewać po tym panu w sądzie bo on jest jakiś nie halo jeśli możesz z góry dziękuje
    • grudzien2006 Re: kancelaria 04.07.16, 14:56
      Mecenas W Kowalczyk jest super w sprawach rodzinnych
    • Gość: pozoju Re: kancelaria IP: *.dynamic.mm.pl 07.07.16, 07:05
      Witam wczoraj dostałem pismo z sądu o sprawę i reprezentantem strony przeciwnej jest Pan Michalski sprawa rodzinna.
      • Gość: drug Re: kancelaria IP: *.146.67.35.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 07.07.16, 07:40
        A co to jest "pismo z sądu o sprawę" ? Pozew znaczy dostałeś. Sprawa rodzinna..hm...

Wiesz co? Może jeszcze napisz wszystkim,jak się nazywasz,ile masz lat etc ... no i co to za pozew oczywiście. Później zdawaj na bieżąco relację z wokandy.. z pewnością wszyscy z zaciekawieniem będą czytać.
        • Gość: pozoju Re: kancelaria IP: *.dynamic.mm.pl 07.07.16, 08:16
          chodzi mi o to że na początku tematu zastanawiałem się nad adwokatem to jeśli nawet zdecydowałbym się na pana AM to i tak strona powód wcześniej skorzystał z tego mecenasa. Ja dzięki waszym radom mam innego a lat mam 30 :)
          • Gość: sss Re: kancelaria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.16, 17:42
            no i ciesz się bo ten Pan jest beznadziejny masz wielkie szanse na wygraną!!!
            • Gość: pozoju Re: kancelaria IP: *.dynamic.mm.pl 07.07.16, 17:47
              skoro pan/pani tak mówi to jest jakaś nadzieja fakt sprawa trudna ale mam dużo dowodów na moją stronę
            • Gość: gfd Re: kancelaria IP: *.opera-mini.net 02.08.16, 20:00
              Michalski on pozwu tez nie potrafi napisac dziecko by lepiej napisalo a na sali mota sie i zaprzecza to co wczesniej w pozwie nabazgral komus wygral sprawe rozwodowa znam 3 osoby ktorym prowadzil i zero szans ze strona przeciwna jak sie na cos uprze to ciagle to samo sie pyta i jest opryskliwy
              • Gość: sss Re: kancelaria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.16, 22:18
                brak fachowej wiedzy
                • Gość: jutosu Re: kancelaria IP: *.opera-mini.net 04.08.16, 20:12
                  fachowej to malo powiedzane wogole zadnej wiedzy mam tego pana przeciwko sobie nie wiem jak sprawa sie potoczy ale jak otrzymalem pozew to powtarzaly sie stale te same klamstwa przepisane z poradnika adwokackiego ;) upiera sie z powodko przy tych klamstwach mimo ze na kazde oszczerstwo daje dowody ze klamia przeciw mnie ale do tego pana to nie dociera jest jakis dziwny upieraz sie przy tym co napisal mimo ze ma czarno na bialym podane ze powodka z nim kreca !!!
    • Gość: pozoju Re: kancelaria IP: *.dynamic.mm.pl 07.08.16, 09:32
      ten Pn AM jest jakis nie normalny i zawzięty pozew który napisał w imieniu żony to stek kłamstw a jak odpisaliśmy z moim mecenasem na pozew przedstawiając dowody na nie które oszczerstwa to wysłał pismo w którym w pierwszej części zaprzeczył to co napisał w pozwie a w drugiej części dąży zaciekle że w pozwie prawdę napisał to jest chore albo ten pan pisząc pisma wiedzę czerpie z poradnika internetowego

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka