Gość: klo IP: 171.25.230.* 01.08.16, 15:37 Czy pizzeria już upada ? Wszyscy chodzą do konkurecji nawet ich pracownicy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sss Re: Pizzeria haos IP: *.play-internet.pl 04.08.16, 15:33 ja ją lubię.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Pizzeria haos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.16, 16:30 Ludzie głupoty piszą,jest tam zawsze dużo gości,czyżby jonkurencja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiko Re: Pizzeria haos IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.08.16, 08:48 Też jestem tego samego zdania,ludzi tam jest dużo, trzeba sprawdzić a potem głupoty pisać, atmosfera bardzo miła.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaja Re: Pizzeria haos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.16, 19:01 No chyba nie wśród personelu!masakra!Jeden drugiemu by oczy wydrapał atak w oczki tralalala.Pracowałam tam dawno temu i dziękuje,od tej pory nic sie nie zmienilo.Wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mily Re: Pizzeria haos IP: *.chelmno.mm.pl 10.08.16, 20:17 Co do personelu to jestem ciekaw czy jest tam chociaż jedna osoba w zawodzie Kucharz. Co najmniej dwie mają tylko skończone gimnazjum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Pizzeria haos IP: *.tvgawex.pl 10.08.16, 22:14 Byłam tam kilka razy i 2 może 3 osoby to na pewno nie dużo. Jedzenie dobre ale co z tego jesli personel do niczego, 4 osoby w kuchni za barem nikogo kto by przyjął zamówienie bądź posprzątał ze stolików mogliby je tez czasem powycierać. Teraz zamawiam tylko z dostawą do domu. nie muszę czekac aż ktoś przyjmie zamówienie bo tel zawsze odbierają, a na stole nie mam resztek z posiłków innych klientów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kali Re: Pizzeria haos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.16, 12:56 Niech się wezmą za barmanke w długich czarnych włosach nic nie robi tylko esemesuje, ciężko jej co kolewiek ogarnąć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakosz Re: Pizzeria haos IP: *.chelmno.mm.pl 11.08.16, 14:07 Kiedyś była zasada - nie ważne jak piszą, byle pisali - tej zasadzie hołduje chyba też Haos. Tylu negatywnych wpisów co ten przybytek, nie zaliczył chyba nikt na tym forum. Szkoda czasu na pisanie o tym niczym, a przypadkowym klientom życzę szczęścia. Odpowiedz Link Zgłoś