Gość: Ciekawa IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 18.08.16, 00:14 Witam szykuje się jakaś impreza na zakończenie sezonu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nadzieja Re: impreza Chełmno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.16, 16:08 Msza w Farze i koncert orkiestry dętej z Rydzykiem jako dyrygentem,do tego pokaz gry na grzebieniu w wykonaniu miejscowych żuli,na nic innego nie liczę w tym mieście.Może być jeszcze powtórka zeszłorocznego pikniku nad jeziorem,w niedzielę, gdy w poniedziałek przewaga mieszkańców idzie do pracy..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie tubylec Re: impreza Chełmno IP: 89.231.148.* 18.08.16, 18:22 Tu jest skansen nieruchomości i więdnących starów więc czego się spodziewasz? A tych nadętych to możesz spotkać w Farze, nie musisz importować z Torunia. A po całodniowych emocjonujących przeżyciach żule na poczcie ustawią się po zasiłek a skacowane mamusie po odbiór 500+, o jakiej pracy ty mówisz, chyba że na czarno. Gdzie nie spojrzysz kwitnie "dobra zmiana"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: impreza Chełmno IP: *.opera-mini.net 18.08.16, 18:42 to jeziorko razem z ta psia buda Tropikana powinna dawno PIP zamknac syf kila i mogila sami wyzyskiwacze to prowadza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadzieja Re: impreza Chełmno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.16, 18:49 Tropikana jeszcze istnieje?!!:00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: impreza Chełmno IP: *.opera-mini.net 18.08.16, 20:39 istnieje a warunki sanitarne szok lacznie z personelem te kucharki pomoce kuchenne i reszta obslugi powinna sie jakos prezentowac a nie pracowac w kuchni i za kasa w tlustych wlosach poplamionych wartuchach ostatni raz jak tam bylam to w tej calej Tropikanie jedzenie podawala taka wysoka blond kuchara a ubior jej od czystego daleko wygladal poplamiony fartuch i brudne leginy to jest wizytowka tego jeziorka brak slow a kase kroja jak w 5 gwiazdkowym pensjonacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadzieja Re: impreza Chełmno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.16, 18:32 Dobra riposta!Aż się uśmiałam ;))))Jest jednak ktoś kto myśli podobnie jak ja,ale rzeczywistość mnie przeraża.Nie jestem fanką disco polo ale daje Ci głowę że gdyby zaproszono do nas Zenka z Akcentu nad jezioro w sobotę impreza byłaby przednia,ale chyba naszego miasta nie stać na takich wykonawców,zresztą na nic nas nie stać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadzieja Re: impreza Chełmno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.16, 18:45 Tak jak przypuszczałam 21 sierpnia(niedziela) jest impreza w amfiteatrze,nie twierdzę że każdy będzie się alkoholizował i w poniedziałek leczył kaca ale dlaczego tej imprezy nie można zrobić w sobotę?Nie umiem sobie na to odpowiedzieć,"nie tubylec" pomóż..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tubylec Re: impreza Chełmno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.16, 00:27 Odpowiedź jest prosta -zazwyczaj występujące zespoły grają w soboty wesela :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xdddd Re: impreza Chełmno IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 18.08.16, 20:55 w Stolnie 27 sierpnia odbywaja sie dozynki, ma byc zespol Mig Odpowiedz Link Zgłoś