Dodaj do ulubionych

Proboszcz pallotyni

IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.10.16, 08:25
Nadety pan w sukience, ktory wyzej sra niz d*pe ma. Wielce obrażony na caly swiat.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kaktus Re: Proboszcz pallotyni IP: *.tvgawex.pl 29.10.16, 09:34
      A co się konkretnie wydarzyło?
    • Gość: Franio Re: Proboszcz pallotyni IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.10.16, 11:35
      W kościele obrażony, msze odprawia byle szybciej skończyć a porozmawiać tez z nim nie mozna bo fochy pokazuje. Widziałem juz u wielu osob negatywne emocje związane z ksiedzem tym. Po tych ekspresowych Mszach mysle ze moze powinien zostaj kolejarzem zawsze bylby przer czasem z pociagiem :P
      • Gość: pr Re: Proboszcz pallotyni IP: *.tvgawex.pl 29.10.16, 12:17
        ...proboszcz super jakiego nie było ,a co do wypowiadających się wątpię czy chodzicie do kościoła a jeśli już tak to macie zaległości w wychowaniu religijnym i mijacie się z istotą uczestnictwa w mszy świętej ...
        • Gość: Franio Re: Proboszcz pallotyni IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.10.16, 14:09
          Akurat ja do kosciola chodze co tydzień :). Gdybys Ty uczestniczyl co tydzien to może byc zauważyl jaki jest fajny i jak krzywo patrzy na ludzi :). Poza tym, mialam okazje z nim rozmawiać osobiście i wiem jaki jest fajny... Arogancki w stosunku do swoich parafian, kochany dla tych przyjezdnych z Anglii i innych krajów, bo z ZAGRANICY :)
          • Gość: Danny Re: Proboszcz pallotyni IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.10.16, 16:40
            Oj Franio chyba nie chodzisz do kościoła najlepszy proboszcz jaki był do tej pory bzdury opowiadasz ja tez rozmawiałem z księdzem osobiście i nie był do mnie arogancki był normalny i tego oczekuję od księdza prawdu nie fałszu
            • Gość: Gimmyn Re: Proboszcz pallotyni IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.10.16, 17:00
              Dopoki sie nie przekonas jaki jest naprawdę to nie zrozumiesz :). Nadety buc
    • Gość: Majka Re: Proboszcz pallotyni IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.10.16, 18:32
      Bylem na slubie gdzie ksiadz proboszcz wychodził z konfesjonalu i wpadl na jedna z pan która byla tam gosciem nawet glupiego przepraszam nie powiedział nie wspominając o jakims usmiechu czy cos odeszedl obrażony jakby tak mialo byc. Jak czytam te wypociny ze taki super ze taki mily ze takiego nie bylo to az mnie mdli ludzi do kosciola przychodzi coraz mniej msZe olewa i byle szybciej skończyć a kazania ciagle o tym samym ci z was ktorZy nie chodzą na np triduum paschalne nie widzą różnicy pomiedzy tym ksiedzem jak jwst to wszystko odprawione a poprzednim proboszczem.
    • Gość: Agatka Re: Proboszcz pallotyni IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.11.16, 11:57
      Tez zauwazylam ze msze odprawia na odwal ale wczoraj byla procesja na naszym chelminskim cmentarzu od fary, a ja sie pytam gdzie byl jakikolwiek ksiadz z pallotynow a w szczególności PROBOSZCZ? Czy to kolejne co olal, bo mu sie nie chcialo i padal deszcz? Lubicie go, to sobie lubcie, ale w porównaniu z poprzednim proboszczem to niebo a ziemia...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka