Dodaj do ulubionych

Stacja Autos grubno

IP: *.rfc.pl 02.04.18, 04:04
Co sądzicie o tej stacji ? Byłam tam pierwszy raz i stwierdzam że po wyglądzie stacji trochę się martwiłam ale po podjechaniu na stację czekała mnie bardzo miła obsługa która pomogła mi zatankować , doradziła mi w sprawie oleju..... I przede wszystkim robią tam przystojni i kulturalni ludzi nie jak na nie których stacjach a wy co sądzicie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Nowy Re: Stacja Autos grubno IP: *.dynamic.mm.pl 02.04.18, 13:03
      Sądzę że jesteś z obsługi lub właścicieli i próbujesz ratować padający biznes.
      A jak mam być szczery to nawet 1 % nie dorównuje Orlenowi czy BP
      • Gość: Michał Re: Stacja Autos grubno IP: *.dynamic.mm.pl 02.04.18, 13:31
        Jesteś w błędzie jaki padający biznes? ja tankuje tylko tam i zawsze jak podjeżdżam jest dużo ludzi.... I nie rozumiem po co ktoś ta dyskusje rozpoczął .. na moje stacja to stacja
      • Gość: Milena 120 Re: Stacja Autos grubno IP: *.dynamic.mm.pl 02.04.18, 17:46
        Byłam tam kilka razy i stwierdzam że obsługa bardzo miła ... Minus że nie ma tam nic na ciepło nawet hod-dogow 😁
        • Gość: Olek Re: Stacja Autos grubno IP: *.dynamic.mm.pl 02.04.18, 18:34
          Nie dajcie się zwieść, przecież Pigi to niewyżyta panienka, której się na stacji zdarzyło albo liczy, że się zdarzy....
          • Gość: Iza Re: Stacja Autos grubno IP: *.dynamic.mm.pl 02.04.18, 18:59
            Bez niedomówień, gołym okiem widać że wpis Pigi ocieka sexem, może na coś liczy ale czy zaczepianie za pośrednictwem forum jest najlepszą drogą?
            • Gość: Kinga Re: Stacja Autos grubno IP: *.play-internet.pl 02.04.18, 19:14
              Jakie debile kto pisze te komentarze jakiś idiota 😣
            • Gość: Jacek Re: Stacja Autos grubno IP: *.play-internet.pl 02.04.18, 19:20
              Masakra kto pisze te głupie komentarze 😣

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka