Dodaj do ulubionych

Pizza w Chełmnie

05.02.19, 18:14
Która pizza Wam najlepiej smakuje w Chełmnie?
Obserwuj wątek
    • ecoartinen Re: Pizza w Chełmnie 05.02.19, 18:58
      Dla mnie Pablo (hi hi ). Nigdy pizza mi się tak nie rozjechała jak tam . Mistrzowie wykonywania zakalców.Smieciowe żarcie . Trzeba być desperatem żeby sie tam stołować.
      • angel86200 Re: Pizza w Chełmnie 05.02.19, 21:16
        I pisze to koleś z euforii który na w knajpie sam śmietnik a nie jedzenie idź siać ferment gdzie indziej kretynie
        • ecoartinen Re: Pizza w Chełmnie 06.02.19, 08:03
          Kretynie -zrozumiałem .Ale czemu z euforii?
      • ecoartinen Re: Pizza w Chełmnie 06.02.19, 15:23
        Italiana.Mają dobre sosy.
      • kaczypyndel Re: Pizza w Chełmnie 09.02.19, 00:58
        Poszukiwana poszukiwany na dowozy (ecoartinen) poczytajcie kto stoi za głupimi wpisami . Jakim trzeba być desperatem żeby pisać takie bzdury i jakim trzeba być desperatem żeby szlifować podbruk🔚🔙🔚🔙 żeby (napastować ) muszę tak to ująć ludzi żeby zajrzeli do nowej restauracji św. Nieboszczki już EUFORII ujmę to tak . Intaliana powtórka z rozrywki 🏃🔙🕴️🔚🚶🔙🏌️🔚🗣️🛐🛐🔭🔭
        • ecoartinen Re: Pizza w Chełmnie 09.02.19, 21:22
          Widze , że kretynem to jesteś ty.Nawet nazwy lokalu mylisz.
          • kaczypyndel Re: Pizza w Chełmnie 10.02.19, 08:47
            Po co komu nazwa lokalu lntaliana czy ltaliana ludzie po usłyszeniu nazwiska właściciela odwracają się na pięcie ja na twoim miejscu nie zakładał bym wątku robiąc z siebie pośmiewisko bo śmiech na sali pisząc sam o sobie . Italiana mają dobre sosy🙊 . Normalnie żal 🙈🙈🙈 i jeszcze obraża pizzę Pablo jak ci nie wstyd pisać takie głupoty w dodatku że każdy zna twoj nick (ecoartinen,) właściciel św.pamieci nieboszczki EUFORII.
            • ecoartinen Re: Pizza w Chełmnie 10.02.19, 11:54
              Sprawdź dobrze kto jest właścicielem.CEIDG Ci pomoże.
      • Gość: Ona on Re: Pizza w Chełmnie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.04.19, 19:28
        Właśnie
    • ecoartinen Re: Pizza w Chełmnie 06.02.19, 08:27
      Dla mnie najlepsza pizza chociaż najdroższa to z Chlebem i solą .
      • Gość: Squater Re: Pizza w Chełmnie IP: *.play-internet.pl 06.02.19, 19:01
        Pizza z chlebem i sola ????? smalec ! a raczej chleb ze smalcem i solą ma jakis sens ....ale pizza z chlebem ????
      • Gość: Mika Re: Pizza w Chełmnie IP: *.dynamic.mm.pl 09.03.19, 21:14
        Masakra ,,nigdy wiecej z tamtad pizzy
        • Gość: ad Mika Re: Pizza w Chełmnie IP: 205.201.55.* 10.03.19, 00:08
          nie..........!!! z tamtąd na pewno nie ...............................
    • Gość: xxx Re: Pizza w Chełmnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.19, 13:10
      Dla mnie najlepsza pizza w całym mieście to jest w chlebem i solo .Polecam
    • Gość: asd Re: Pizza w Chełmnie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.02.19, 14:52
      W Italianie też bardzo dobra .Ciasto ma taki sam smak jak w Świeciu w Don Corleone i jest fajnie wypieczone , chrupiące. Jak poprawia czas dowozu będzie to moja ulubiona pizzeria.
      • Gość: why Re: Pizza w Chełmnie IP: *.dynamic.mm.pl 06.02.19, 17:57
        a co z Euforią ?
      • Gość: chała Re: Pizza w Chełmnie IP: 205.201.55.* 06.02.19, 23:38
        Powiem Wam jedno drodzy ludkowie z CCH...w CCH nie ma żadnej dobrej pizzy...po prostu...wszystko jakaś chała-zakała i tyle w temacie.Nikt z posiadających tzw.pizzerie nie potrafi postarać się naprawdę...smutne to...
        • ecoartinen Re: Pizza w Chełmnie 07.02.19, 17:22
          A gdzie jadłeś dobrą pizze?
          • ecoartinen Re: Pizza w Chełmnie 08.02.19, 09:01
            Tzn w jakiej miejscowości i gdzie?
            • Gość: Gość Re: Pizza w Chełmnie IP: *.146.227.36.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.02.19, 13:35
              Polecam Ambar na Dworcowej w Bydgoszczy, lub u Sowy na Mostowej -pizze z ognia.
              • Gość: Koli Re: Pizza w Chełmnie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.02.19, 00:12
                A może w pownizza hihi, tam to szok 😲
                • Gość: Pisou Re: Pizza w Chełmnie IP: *.dynamic.mm.pl 09.02.19, 07:24
                  Nie da sie ukryc pizza w Italiana dla mnie masakra,,mi absolutnie nie smakowala I nie wygladala najgorsza jaka w zyciu jadlam ,,ale niestety szczerze w Chelmnie pizze bez szalu ,,najlepsza jaka jadlam to niestety w Bydgoszczy
                  • iphone88 Re: Pizza w Chełmnie 14.02.19, 17:40
                    Nie jadłem pizzy w italianie, ale znajomi jedli-sztywne i stare ciasto... Jadłem w Eufori - dostalem kotleta z serem w 5 minut, który odgrzewany był kilkukrotnie i twardy, że widelec się wygiął. Po oddaniu go, dostałem innego, trochę bardziej świeżego.... więc nie zamówię stamtąd nic wiecej.
                    • Gość: Wow Re: Pizza w Chełmnie IP: *.dynamic.mm.pl 03.03.19, 08:17
                      O kurde ,,to niezle !,,czy doczekamy sie w Chelmnie pizzy na odpowiednim poziomie ,,no i nie z cena z kosmosu
      • Gość: Hiiihii Re: Pizza w Chełmnie IP: *.dynamic.mm.pl 02.04.19, 06:23
        Kiepski zart,,hihihi ,,pekne ze smiechu
    • Gość: Fan pizzy Re: Pizza w Chełmnie IP: *.play-internet.pl 07.03.19, 10:10
      Kręgielnia
      • Gość: Gościu Re: Pizza w Chełmnie IP: *.play-internet.pl 21.03.19, 05:25
        To gdzie najbliżej można zjeść dobra prawdziwa pizzę?
        • morena35 Re: Pizza w Chełmnie 21.03.19, 06:33
          Chyba nigdzie ;)
        • Gość: super pizza Re: Pizza w Chełmnie IP: 95.51.47.* 21.03.19, 10:41
          AMBAR w Bydgoszczy - przepyszna-polecam
          • Gość: Piizzaaa Re: Pizza w Chełmnie IP: *.dynamic.mm.pl 23.03.19, 08:19
            W Chelmnie to ja najlepiej lubie pizza z biedry z pieca !!!!!!
          • Gość: Gość Re: Pizza w Chełmnie IP: *.dynamic.mm.pl 23.03.19, 10:40
            Polecam AMBAR ale także u SOWY na Mostowej.
      • ewunia10 Re: Pizza w Chełmnie 31.03.19, 21:50
        Fenix kijewo pycha
        !
    • chelmno90 Re: Pizza w Chełmnie 23.03.19, 11:12
      Pizza w italianie smaczna, chrupiąca i miękka zarazem, składników też dużo. W kręgielni z drugiej strony mają super amerykańską pizzę, dużo sera (minus, że słabej jakości), a takie właśnie lubię :) piwnizza też nie jest zła, chlebem i solą również smaczna. W me gusta mi nie smakowała. Słabe ciasto. Pablo tragedia, raz zamówiłem i nigdy więcej, słodkie i wpół surowe ciasto. Salach ma średnia pizze, raz wyjdzie dobra, raz niezjadliwa. W barilli nigdy nie jadłem.
      • Gość: Zenua Re: Pizza w Chełmnie IP: *.dynamic.mm.pl 23.03.19, 14:12
        Nie robimy reklamy Italiana ,,zenua pizza w Chelmnie ,,nie polecam z zadnej ,,a tak wogole to co im odbilo z ekstremalnie cienkim ciastem ?ostatnio bylo tak cienkie ze nie mozna bylo wziasc do reki farsz splywal po recach na spodnie no szok ,,Chelmno wszystkich wyslac na nauke robienia dobrej pizzy ,,
        • chelmno90 Re: Pizza w Chełmnie 23.03.19, 16:16
          Nie robię reklamy tylko wyrażam swoją opinię na temat każdej Pizzerii w chelmnie panie zenua. Nie smakuje ci żadna w cch to sam sobie rób. Ciekawe czy zwróciłes obsłudze uwagę czy grzecznie zapłaciłes i wyszedłes, a teraz z anonima wylewasz żale haha
          • Gość: Zenua Re: Pizza w Chełmnie IP: *.dynamic.mm.pl 24.03.19, 01:51
            A ja mimo wszystko uwazam ,ze robisz reklame pizzwri Italiana w dosc ciekawy i specyficzny sposob ,,,no ale sory memory ,,,a niestety w zadnej z Chelminskich pizza mi nie smakuje i to nie tylko moje zdanie,!!!!!!
            • chelmno90 Re: Pizza w Chełmnie 24.03.19, 15:22
              To może napisz gdzie widzisz reklamę i specyficzny jej sposób? Jak mi coś zarzucasz to się uargumentuj. Po drugie jeśli mi pizza tam smakowała to nie zabronisz mi wyrażenia swojej opinii, gdzie autor postu pyta o dobre pizzerie w chelmnie. Przeczytaj jeszcze raz co i jak napisałem i zastanów się nad tym co napisałeś. Elo
              • Gość: Ojedtpp.Full Re: Pizza w Chełmnie IP: *.play-internet.pl 29.03.19, 10:37
                To tyle pizzerii jest? :)
                • Gość: Gość Re: Pizza w Chełmnie IP: *.147.111.128.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 01.04.19, 14:22
                  Kiedyś mówiło się, że w Chelmnie jest najwięcej bezdomnych psów i fryzjerni. Bezdomnych piesków jakby mniej, pewnie pozdychaly. Teraz najwięcej jest pizernii. Każdy kto miał jakieś kontakt z jedzeniem, choćby jadał pizze, otwiera pizernie.
                  • Gość: Prrr Re: Pizza w Chełmnie IP: *.dynamic.mm.pl 02.04.19, 06:21
                    No i mamy katastrofe w temacie pizzy ,,,duzo ale wszedzie masakra ,,
                    • Gość: pizzzzzzza Re: Pizza w Chełmnie IP: 205.201.55.* 02.04.19, 23:31
                      jaki stąd wniosek..? zrobić jedna pizzerie ale naprawdę porządna..taka,do której bedzie się chciało zachodzić latami...tak jak w pizzerii Ambar w Bydgoszczy
    • Gość: asd Re: Pizza w Chełmnie IP: 171.25.230.* 16.04.19, 15:15
      Ostatnio jadłem pizze w Italianie . I tu miłe zaskoczenie . Wprowadzili nowy przepis pizzy włoskiej . Jest to taki sam smak pizzy jaką jadłem we Włoszech w Rzymie . Podobno ściągneli jakiś nowy przepis . Pizza jest lekko strawna tzn nie jest po niej źle na żołądku jak nie raz po pizzy w Pablo . Gratulacje
      • morena35 Re: Pizza w Chełmnie 16.04.19, 20:57
        Co to za filozofia zrobić ciasto do pizzy:)
      • Gość: Hahaha Re: Pizza w Chełmnie IP: *.dynamic.mm.pl 17.04.19, 22:10
        Hahaha
    • Gość: gość Re: Pizza w Chełmnie IP: *.dynamic.mm.pl 18.04.19, 20:28
      Ludzie , dajcie sobie spokój z męczeniem tego tematu. W Chełmnie w żadnej pizzerii nie zjesz prawdziwej włoskiej pizzy. To co podają to są wyroby pizzo podobne, jak w czasach komuny były wyroby czekolado podobne. Chyba, że tu piszą właściciele pizzerii nawzajem się podgryzając i reklamując . Tym bardziej olać wątek. Najbliższe pizzerie w Bydgoszczy np. Ambar.
      • Gość: Mika Re: Pizza w Chełmnie IP: *.dynamic.mm.pl 19.04.19, 07:29
        👍👍👍👍👍

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka