Dodaj do ulubionych

GIMNAZJUM SPORTOWE???!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 20:00
CO O NIM SADZICIE I O LUDZIACH CO DO TEJ SZKOŁY CHODZA!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Milo Re: GIMNAZJUM SPORTOWE???!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.04, 19:11
      To gimnazjum jest zaje fajne
      • Gość: ffff Re: GIMNAZJUM SPORTOWE???!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.04, 19:34
        DNO!!!!!!!!!!!! a ludzie w nim wożą się jakby nie wiadomo kim byli
        • Gość: tak Re: GIMNAZJUM SPORTOWE???!!!!! IP: *.hq.culm.net / *.culm.net 21.11.04, 10:27
          zgadzam sie!! wożą sie jak TACZKI Z GNOJEM !!
        • Gość: ziomalek Re: GIMNAZJUM SPORTOWE???!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.05, 20:05
          Najdebilniejszym chłopakiem jest Tomasz Sztylc pseudo on ma misowy sztyk mówcie
          tak na niego to go wkurza. Mówie nie zadawajcie się z tym pedałem on się ponoć
          pie..ł z Heleną
      • Gość: MODRALA Re: GIMNAZJUM SPORTOWE???!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.04, 23:18
        szczeze To gdyby nie pare ludzi ktorych nie nawidze to bylo by spoko!!!szkola
        całkiem całkiem!!! pozbyc sie jedynie TRĄBACZA-Adama ktory wozi sie po szkole
        jak po własnym ****** hahahahah:P POZDRO dla chlopaczka niech sie tak Trzyma a
        porozmawiamy w sposób nie werbalny!!!!!!
        • Gość: Nowis Re: GIMNAZJUM SPORTOWE???!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.04, 13:40
          Żeby wypowiadać się na FORUM, niech Cię najpierw mamusia ortografii nauczy.
          Próbujesz się wywyższyć, a jakoś Ci to nie idzie, bo wiekszość ludzi zwałę z
          Ciebie ma, że nie umiesz pisać. Nawet się podpisać nie umiesz. Pisze się
          MĄDRALA, a nie MODRALA i TRĘBACZ zamiast TRĄBACZ. To tyle jeżeli chodzi o
          pisownie. A co Ci nie pasuje u Adama? Nie znasz go, a oceniasz po kilku razach,
          gdy go widziałeś. Ja znam go bardzo dobrze i jakoś nie uważamz żeby coś z nim
          było nie tak. Super kumpel i w ogóle. I lepiej znajdź sobie inny obiekt do
          żartów. Pozdro dla Kaczora !!!
          • Gość: MODRALA Re: GIMNAZJUM SPORTOWE???!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.04, 14:34
            Nie rozpatrywaliśmy tutaj kto jest lepszy z języka polskiego lecz po to
            powstało FORUM aby można było wyrazić swoje zdanie. Jak co to zajrzyj do
            słownika języka polskiego!!! Hahahaha. A co do Adama gdybym nieznał go to nie
            napisałbym tego, ale niestety taka jest prawda. Adam to ********* Bardzo go nie
            lubię, wręcz nie nawidzę!!! On osądza ludzi chociaż ich nie zna!!! I zanim
            zaczniesz go bronić to przejrzyj na oczy!!! żAL MI CIEBIE
            • Gość: zuza Re: GIMNAZJUM SPORTOWE???!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.04, 00:03
              Zgadzam się z MODRALĄ.Ja też bardzo nie lubię Adama choć go dość dobrze znam.
              Adam to frajer i zgrywa pajaca. Uważa sie za niewiadomo kogo a tak naprawde
              jest zwykłym prostakiem.Myśli że wszyscy go lubią a rzeczywistość jest zupełnie
              inna.
              • Gość: Nastolatka Re: GIMNAZJUM SPORTOWE???!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.05, 14:17
                Dobre posuniecie ZUZIU!!! Adam taki jest nie da sie tutaj co oszukiwac duzo
                osób przejrzało na oczy jaki on jest naprawde!!!!
    • Gość: 122 Re: GIMNAZJUM SPORTOWE???!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.04, 12:33
      122
      • Gość: x Re: GIMNAZJUM SPORTOWE???!!!!! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 30.11.04, 19:43
        sorry ale to co pisza niektórzy z was to jest przegiecie!!!!!jak kogoś nie
        znasz to nie osadzaj!tam sie nikt nie
        wozi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        !!!!!
    • Gość: Xxx Re: GIMNAZJUM SPORTOWE???!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.04, 17:31
      Zgadzam sie.Każdy się tam wozi.Myślą,ze Gimnazjum miesci sie w LO i madrzy.
      • Gość: ... Re: GIMNAZJUM SPORTOWE???!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.04, 17:36
        bo tak jest. gimnazjum mieści się w Zespole Szkół Ogólnokształcących.nie
        zazdrościcie im czasem?
        • Gość: kochaniutka Re: GIMNAZJUM SPORTOWE???!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.04, 21:16
          ejjjj no sorka, ale moim zdaniem naprawde ci ktorzy chodza do sportówki to
          łajzy itp!!!! A szczególenie pierwsza klasa!!!! to jest okropne, nie ma to jak
          zwykle gim nr 2
          • Gość: 123 Re: GIMNAZJUM SPORTOWE???!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.04, 22:04
            SZOKŁA JAK SZKOŁA CHODZIŁAM ,MILE WSPOMINAM CHWIEL SPEDZONE Z KLASĄ!WYSOKI
            POZIOM PRZYNAJMNIEJ SIE CZEGOS NAUCZYŁAM:)
          • Gość: .. Re: GIMNAZJUM SPORTOWE???!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.04, 22:11
            pod jakim względem I klasa to łajzy?
            • Gość: guuuuuuuuu Re: GIMNAZJUM SPORTOWE???!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.04, 16:54
              szkola super przynajmniej moja klasa byla..bylo super , niezapomniane chwile i
              w ogole fajny klimat panuje tylko ze trzeba sie duzo uczyc.pozdro dla
              wszystkich gumnazjalistow sportowego!!:)
              • Gość: ziom Re: GIMNAZJUM SPORTOWE???!!!!! IP: *.hq.culm.net / *.culm.net 03.12.04, 17:19
                uwarzam, że gimnazjum sportowe to cioty, niby sportowe a ja tam nie widze
                żadnych sportowców, jedyne w co są dosć dobrzy to siatkówka, ale i tak na
                wszystkich zawodach dostają od gim. nr 1 po dupie we wszystkich dyscyplinach w
                kosza, noge i w siate.
                • Gość: z gim nr 4 Re: GIMNAZJUM SPORTOWE???!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 20:44
                  ty chyba jestes głupi w siate zawsze wygrywamy a w biegach to juz nie mówie a
                  my chodzimy do gim sportowego ale o profilu siatkówki frajerze
                  • Gość: ziom Re: GIMNAZJUM SPORTOWE???!!!!! IP: *.hq.culm.net / *.culm.net 04.12.04, 17:30
                    w zeszlym roku raz udało wam sie fuksem wygrać, ale teraz na pewno dostaniecie
                    w dupe, a odnośnie biegów wymień mi jakiegoś dobrego biegacza od was bo jakoś o
                    żadnych nie slyszalem
                  • Gość: lala Re: GIMNAZJUM SPORTOWE???!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.04, 23:53
                    hahaha pierwszy raz słysze coś takiego jak profil siatkówka!!! nie badz
                    śmieszny człowieku
                    sportowe to sportowe a nie jakieś profile sobie wymyślasz!! daruj sobie
                    • Gość: nie wazne Re: GIMNAZJUM SPORTOWE???!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.04, 12:37
                      najpierw sie dowiedz o jakim profilu to jest szkola, potem to przemysl a na
                      koniec przepros a nie masz smiejesz sie z faktow. To gimnazjum zostalo
                      utworzone z mysla o ksztalceniu (glownie) dziewczyn z Culmena dlatego jest o
                      profilu siatkowki. Widzialas kiedys zeby Culmen gral w szachy???????
            • Gość: II g Re: GIMNAZJUM SPORTOWE???!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.04, 13:17
              Pod każdy penero np. taki bańka on się tylko kaleczy albo taki ciacho on
              bierzni potrzebuje
              • Gość: TAKA JAK ONI? NIE! Re: GIMNAZJUM SPORTOWE???!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.04, 15:08
                MOŻE TERAZ NIE MA TAKICH DOBRY ZAWODNIKÓW ZE WZGLĘDY NA SPORT, ALE ĆWICZA I
                CHCA COŚ OSIĄGNĄĆ A NIE TAK JAK WY SIEDZICIE NON STOP PRZY KOMPTUERACH I NIC
                WAM SIE NIE CHCE! BYŁA KLASA Z GIMNAZJUM TAM BYLI PRAWDZIWI SPORTOWCY I NA
                PRZYKŁAD W BIEGACH SAME SKUKCESY ZARÓWNO U CHŁOPAKÓW JAK U DZIEWCZYN
                NADOLNY,CHMARZYŃSKI,SERGOT,BELSKA,MAŁECKA SŁYSZELISCIE O TAKICH? W UBIEGŁYM
                ROKU ZROBILI DLA GIM SPORTOWEGO DUZO I TEGO SIE NIE ZAPOMINA! JEST JESZCZE
                WIELE DYSCYPILN SPORTU W KTÓRYCH ODZNACZAJĄ SIE ,CHODZILI DO GIM. SPORTOWEGO O
                PROFILU SPORTOWYM ,A DO TEGO NA WIELU WIELU INNYCH ZAWODACH TEZ MOZNA ICH
                SPOTKAC! ONI SA WYBITNI TEGO POWINNO SIE ZAZDROSCIC!APELUJE DO WSZYSTKICH
                BIERZCIE Z NICH PRZYKŁAD RÓBICE COŚ A NIE GAPIENIE SIE W MONITORY NIC WAM NIE
                DA!JA JUZ W TYM KIERUNKU COS ZROBIŁAM!
                • Gość: ss Re: GIMNAZJUM SPORTOWE???!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.04, 15:56
                  malecka??co ona zrobila dla gim??hehe bez przesady!!nadolny chmarzynki zgadzam
                  sie..owszem alke one...
                  • Gość: nie tak! Re: GIMNAZJUM SPORTOWE???!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.04, 16:52
                    a znasz je tak dobrze jak ja? zeby tak mówić....
                    tylko tyle ci powiem Z A Z D R O Ś C I S Z
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka