Dodaj do ulubionych

KIM ONA JEST?? KTO JĄ ZNA ???PISCIE???????????????

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 23:49
MA BLAD WLOSY MIESZKA GDZIES NA TORUNSKIEJ MA GDZIES CHYBA OKOLO 19-20LAT
NIE-WIEM CZY MA RODZENSTWO ALE WIEM ZE MA KOLEZNKE KTORA TEZ MIESZKA NA
TORUNSKIEJ MA TEZ BLAD WLOSY I I BRATA BLADYNA W WIEKU 21 LAT
Obserwuj wątek
    • Gość: halina Re: KIM ONA JEST?? KTO JĄ ZNA ???PISCIE?????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 00:58
      to super, więcej informacji o koleżance niż o samej zainteresowanej.
      • Gość: ftr Re: KIM ONA JEST?? KTO JĄ ZNA ???PISCIE?????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 08:59
        o kolezance wiem ze ma tylko brata a o zainteresowanej nic niewiem jak ma nawet
        na imie przesto pisze kto ja zan piscie
    • Gość: ja wiem!!! Re: KIM ONA JEST?? KTO JĄ ZNA ???PISCIE?????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 22:21
      a ja wiem!!! ja myślę,że jest to Gosia Serwin! Wszystko się zgadza wiek jaej
      brat i wlosy, a wiem dlatego,że ma ciociunię na tej ulicyi w dodatku w tym
      samym wejściu mieszka! Nie wiem czy to Ci coś pomoże, ale pozdro dla Ciebie! Pa!
    • Gość: ja wiem!!! Re: KIM ONA JEST?? KTO JĄ ZNA ???PISCIE?????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 22:23
      a jeśli nie chodzi Ci o tą, tylko tą druga to jej kuzynka, ma już dziecko i
      narzeczonego
      • Gość: ABCDEF Re: KIM ONA JEST?? KTO JĄ ZNA ???PISCIE?????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 23:05
        dzieki za pomoc tylko to nie jest gosia serwin napewno jej kolezanka wiesz
        tylko ja nie wiem jak ona sie wlasnie nazywa tez ma blad wlosy to wiem na pewno
        a moze nie mieszka na toruńskiej moze na szkolnej gdzies tylko zauwazylem jak
        kiedys szla w str.toruńskiej wiesz no i wiosenek tez nie wiem ile moze miec ale
        tak na moje oko no to gdzies 18-19 takze to jest tej gosi kolezanka napewno i
        jedno wiem chyba jest wolna jak mozecie pomuc z ustaleniem jej osobowosci to z
        gory dziekuje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka