Gość: LASECZKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 12:28 WOLICIE JAK DZIEWCZYNA MA KROTKIE CZY DLUGIE WLOSY? CHCIAŁABYM SIĘ ZASUGEROWAC WASZĄ OPINIĄ. DZIEWCZYNY CHCA PIĘKNIE WYGLĄDAĆ WLAŚNIE DLA WAS! WIEC POMOŻCIE, DORADZCIE COŚ.PLEASE! POZDRO :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ocean nienawiści Re: Chlopaki!!!! mam do WAS PYTANKO? IP: 81.210.32.* 26.12.04, 12:46 dluuugie rozpuszczone (najlepiej czarne włoski) alei tak kazdy bedzi episał cos innnego bo to zalezy od gustu itp. <peace> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA_82 Re: Chlopaki!!!! mam do WAS PYTANKO? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.04, 13:08 A CZY, PRZEPRASZAM BARDZO, PYTASZ SIĘ, BO MASZ ZAMIAR ZMEINAIĆ SIĘ DLA KOGOŚ, WEDLE CZYICHŚ UPODOBAŃ? CHYBA NAJWAŻNIEJSZE JEST, ŻEBY BYĆ SOBĄ?! JAK CI FACET NAPISZE, ŻWE LUBI ŁYSE, W SUPER KRÓTKICH SPÓDNICZKACH, W METROWYCH SZPILACH TO TAK ZROBISZ? PO TYM TEMACIE PRZYPUSZCZAM,ŻE MASZ CO NAJWYŻEJ 18 LAT...WSPÓŁCZUJĘ I POZDRAWIAM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: intoks Re: Chlopaki!!!! mam do WAS PYTANKO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 13:13 dlugie, braz lub czarne ,rozpuszczone, krecone mmmmmmmmmmmmmm......... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fryzjer Re: Chlopaki!!!! mam do WAS PYTANKO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 15:08 cosik z grzywką na boczek lekko jest git do tego skromne pasemka no i rozpuszczone jak najbardziej (grzywka taka nie równa jest teraz bardzo modna i polecam)!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drs Re: Chlopaki!!!! mam do WAS PYTANKO? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.04, 16:03 Wszystko mi jedno byle do niej pasowały!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do 82! Re: Chlopaki!!!! mam do WAS PYTANKO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 09:15 nigdy nie zmienię sie dla kogoś!!! zrozumiałeś!? chcialam znać tylko opinię facetow.ja osobiście mam ciemne i dlugie włosy, jestem z nich bardzo zadowolona i czuje sie w nich bardzo kobieco. a to, że jestem ciekawa czy chłopaki lubią takie, czy inne to moja sprawa!jak coś Ci sie nie podoba to żegnam! dzięki wszystkim normalnym, za udzielenie konkretnej odpowiedzi! pozdro! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA_82 Re: Chlopaki!!!! mam do WAS PYTANKO? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.04, 09:56 PRZEPRASZAM BARDZO, KOTKU...PO PIERWSZ NIE JESTEM ŻADNYM FACETEM. PO DRUGIE- JAKBYŚ UMIAŁA FORMUŁOWAĆ PYTANIE, NIE BYŁOBY PROBLEMU...JAK DOBRZE WIDZĘ- NA KOŃCU JEST "DZIEWCZYNY CHCĄ ŁADNIE WYGLĄDAĆ...POMÓŻCIE, PLEASE!" WIĘC JEST CZARNO NA BIAŁYM, ŻE POTRZEBNE JEST CI (WAM?) TO PO TO, ŻEBY UMIEĆ PRZYPODOBAĆ SIĘ FACETOM... JAKO DZIEWCZYNA (ZAPEWNE STARSZA OD CIEBIE) WIEM Z DOŚWIADCZENIA (PATRZĄC NA INNYCH), ŻE CHĘĆ PRZYPODOBANIA SIĘ FACETOM, ZMIANA WŁASNEJ "OSOBOWOŚCI" DLA NICH, PRĘDZEJ CZY PÓŹNIEJ ŹLE SIĘ KOŃCZYŁA DLA TYCH DZIEWCZYN... DLATEGO ZASTANÓW SIĘ, O CO TOBIE NAPRAWDĘ CHODZI... SZANUJ SIEBIE PÓKI MOŻESZ. POZDRAWIAM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ocean nienawiści Re: Chlopaki!!!! mam do WAS PYTANKO? IP: 81.210.32.* 27.12.04, 14:02 no widzisz jestes w moim typie:P( jak i reszty brygaty w tym poscie ) teraz prosze o namiary:D:D z gory fenks:) ;P ps. nie dziwie sie ze zadała takie pytanie. aha "ja_82" napisała przeciez ci powyzej ze nie ma zamiaru zmieniac sie ,wiec drugi raz nie musisz jej tego oswiadamiac .( choc bardzo dobrze ze ktos dba o innych pozdor dla ja_82:P ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LASECZKA Re: Chlopaki!!!! mam do WAS PYTANKO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 14:46 wow! kolorek włosów wystarczy, aby dać swoje namiary? -no nieźle,nieźle :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LASEK Re: Chlopaki!!!! mam do WAS PYTANKO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 18:29 Długie są sexy, można się w nie wtulić fajnie i poczuc ten delikatny zapach... odfruwam. Pozdro dla Ciebie LASECZKA! :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomalka f IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.04, 19:27 sluchajcie mam lekkie kompleksy po tym coprzeczytalam,bo ja mam włosy w koloże średniego blondu i takie troche za ramiona,wiec czy to znaczy ze takie dziewczyny ktore maja takie wlosy są nieładne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adas Re: Chlopaki!!!! mam do WAS PYTANKO? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.04, 20:53 no pewnie ze tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ocean nienawiści Re: Chlopaki!!!! mam do WAS PYTANKO? IP: 81.210.32.* 27.12.04, 22:39 watek staje sie coraz bardziej ograniczony... wogole piekno kobiety tkwi w oku obserwatora ;) jak to mawiał dellano :) wiec nie ma co sie załąmywac czy ma sie krotkie czu długie włosy..zalezy jaki wyglad do kogo pasuje. aha i wnetrze rownei bardzo cie liczy .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 21 latek Re: Chlopaki!!!! mam do WAS PYTANKO? IP: 81.210.32.* 04.01.05, 00:29 dlugie wlosy sa bardzo bardzo romantyczne i 10 razy bardziej sexy od krotkich przeszkadzaja tylko wtedy gdy dziewczyna jest u gory........... wiecie o co mi chodzi............... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <żabka> Re: Chlopaki!!!! mam do WAS PYTANKO? IP: 81.210.32.* 04.01.05, 01:09 Nie wiem o co ci chodzi.Czy o to ze ty masz 160 cm wzrostu a dziewczyna 180 cm .To przeszkadzaja ci jej dlugie wlosy przy calowaniu.Moze jasniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 21 latek Re: Chlopaki!!!! mam do WAS PYTANKO? IP: 81.210.32.* 04.01.05, 11:53 żabka jak Ci to wytlumaczyc................jak sie dwoje ludzi kocha to chca sobie to jakos okazac np pocalunki........... a jak stwierdza razem ze sa gotowi na bardziej zaawansowane pieszczoty to ida do lozka i............................ istnieja rozne sposoby i metody kochania sie................... jedna z tych pozycji polega wlasnie na tym iz to partnerka jest na partnerze................... i uwierz mi dlugie wlosy naprawde przeszkadzaja w tym momencie wlasnie przy calowaniu sie... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Chlopaki!!!! mam do WAS PYTANKO? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.05, 16:01 To niech sobie je zepnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <żabka> Re: Chlopaki!!!! mam do WAS PYTANKO? IP: 81.210.32.* 05.01.05, 01:39 Zgadzam się niech sobie je zepnie.Chcę podziękować "21 latek" za szczerą i sensowną odpowiedz. Oby było więcej osób na chełmińskim forum takich jak on:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 21 latek Re: Chlopaki!!!! mam do WAS PYTANKO? IP: 81.210.32.* 05.01.05, 12:20 buzka dla Żabci zlapalas cmoka? :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <żabka> Re: Chlopaki!!!! mam do WAS PYTANKO? IP: 81.210.32.* 05.01.05, 15:03 Dopiero wróciłam ze szkółki, dzięki za całuska.To był dziś mój pierwszy całusek od kogo dostałam.Pomału robi się miło pod tym postem. Szkoda, że ja nie mam długich włosów aaaaaahhh :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 21 latek Re: Chlopaki!!!! mam do WAS PYTANKO? IP: 81.210.32.* 05.01.05, 16:18 Wlosy nie swiadcza o poziomie inteligencji ,a zauwazylem ze TY Żabciu jestes bardzo inteligentna ......... krotkie i zadbane tez sa oki ale musza byc takie ...... ekstra........ sama rozumiesz.......... pozdro :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <żabka> Re: Chlopaki!!!! mam do WAS PYTANKO? IP: 81.210.32.* 05.01.05, 17:12 Myślę,że na tym zakończymy ten wątek. Sądze, że całkowicie odpowiedziałeś na pytanie dziewczynie która podjęła się założenia tego postu ,że włosy w życiu to nie wszystko, co powinna mieć kobieta!!! pozdrowionka dla 21 latka :) Odpowiedz Link Zgłoś