Dodaj do ulubionych

Chlopaki!!!! mam do WAS PYTANKO?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 12:28
WOLICIE JAK DZIEWCZYNA MA KROTKIE CZY DLUGIE WLOSY? CHCIAŁABYM SIĘ
ZASUGEROWAC WASZĄ OPINIĄ. DZIEWCZYNY CHCA PIĘKNIE WYGLĄDAĆ WLAŚNIE DLA WAS!
WIEC POMOŻCIE, DORADZCIE COŚ.PLEASE! POZDRO :)
Obserwuj wątek
    • Gość: ocean nienawiści Re: Chlopaki!!!! mam do WAS PYTANKO? IP: 81.210.32.* 26.12.04, 12:46
      dluuugie rozpuszczone (najlepiej czarne włoski) alei tak kazdy bedzi episał
      cos innnego bo to zalezy od gustu itp. <peace>
    • Gość: JA_82 Re: Chlopaki!!!! mam do WAS PYTANKO? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.04, 13:08
      A CZY, PRZEPRASZAM BARDZO, PYTASZ SIĘ, BO MASZ ZAMIAR ZMEINAIĆ SIĘ DLA KOGOŚ,
      WEDLE CZYICHŚ UPODOBAŃ? CHYBA NAJWAŻNIEJSZE JEST, ŻEBY BYĆ SOBĄ?! JAK CI FACET
      NAPISZE, ŻWE LUBI ŁYSE, W SUPER KRÓTKICH SPÓDNICZKACH, W METROWYCH SZPILACH TO
      TAK ZROBISZ? PO TYM TEMACIE PRZYPUSZCZAM,ŻE MASZ CO NAJWYŻEJ 18
      LAT...WSPÓŁCZUJĘ I POZDRAWIAM!
      • Gość: intoks Re: Chlopaki!!!! mam do WAS PYTANKO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 13:13
        dlugie, braz lub czarne ,rozpuszczone, krecone

mmmmmmmmmmmmmm......... :)
        • Gość: fryzjer Re: Chlopaki!!!! mam do WAS PYTANKO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 15:08
          cosik z grzywką na boczek lekko jest git do tego skromne pasemka no i
          rozpuszczone jak najbardziej (grzywka taka nie równa jest teraz bardzo modna i
          polecam)!!!!!!
    • Gość: drs Re: Chlopaki!!!! mam do WAS PYTANKO? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.04, 16:03
      Wszystko mi jedno byle do niej pasowały!!!!
    • Gość: do 82! Re: Chlopaki!!!! mam do WAS PYTANKO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 09:15
      nigdy nie zmienię sie dla kogoś!!! zrozumiałeś!? chcialam znać tylko opinię
      facetow.ja osobiście mam ciemne i dlugie włosy, jestem z nich bardzo zadowolona
      i czuje sie w nich bardzo kobieco. a to, że jestem ciekawa czy chłopaki lubią
      takie, czy inne to moja sprawa!jak coś Ci sie nie podoba to żegnam! dzięki
      wszystkim normalnym, za udzielenie konkretnej odpowiedzi! pozdro! :)
      • Gość: JA_82 Re: Chlopaki!!!! mam do WAS PYTANKO? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.04, 09:56
        PRZEPRASZAM BARDZO, KOTKU...PO PIERWSZ NIE JESTEM ŻADNYM FACETEM.
        PO DRUGIE- JAKBYŚ UMIAŁA FORMUŁOWAĆ PYTANIE, NIE BYŁOBY PROBLEMU...JAK DOBRZE
        WIDZĘ- NA KOŃCU JEST "DZIEWCZYNY CHCĄ ŁADNIE WYGLĄDAĆ...POMÓŻCIE, PLEASE!" WIĘC
        JEST CZARNO NA BIAŁYM, ŻE POTRZEBNE JEST CI (WAM?) TO PO TO, ŻEBY UMIEĆ
        PRZYPODOBAĆ SIĘ FACETOM...
        JAKO DZIEWCZYNA (ZAPEWNE STARSZA OD CIEBIE) WIEM Z DOŚWIADCZENIA (PATRZĄC NA
        INNYCH), ŻE CHĘĆ PRZYPODOBANIA SIĘ FACETOM, ZMIANA WŁASNEJ "OSOBOWOŚCI" DLA
        NICH, PRĘDZEJ CZY PÓŹNIEJ ŹLE SIĘ KOŃCZYŁA DLA TYCH DZIEWCZYN...
        DLATEGO ZASTANÓW SIĘ, O CO TOBIE NAPRAWDĘ CHODZI...
        SZANUJ SIEBIE PÓKI MOŻESZ. POZDRAWIAM!
        • Gość: ocean nienawiści Re: Chlopaki!!!! mam do WAS PYTANKO? IP: 81.210.32.* 27.12.04, 14:02
          no widzisz jestes w moim typie:P( jak i reszty brygaty w tym poscie ) teraz
          prosze o namiary:D:D z gory fenks:) ;P

ps. nie dziwie sie ze zadała takie pytanie.
          aha "ja_82" napisała przeciez ci powyzej ze nie ma zamiaru zmieniac sie ,wiec
          drugi raz nie musisz jej tego oswiadamiac .( choc bardzo dobrze ze ktos dba o
          innych pozdor dla ja_82:P )
          • Gość: LASECZKA Re: Chlopaki!!!! mam do WAS PYTANKO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 14:46
            wow! kolorek włosów wystarczy, aby dać swoje namiary? -no nieźle,nieźle :)
    • Gość: LASEK Re: Chlopaki!!!! mam do WAS PYTANKO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 18:29
      Długie są sexy, można się w nie wtulić fajnie i poczuc ten delikatny zapach...
      odfruwam. Pozdro dla Ciebie LASECZKA! :*
    • Gość: ziomalka f IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.04, 19:27
      sluchajcie mam lekkie kompleksy po tym coprzeczytalam,bo ja mam włosy w koloże
      średniego blondu i takie troche za ramiona,wiec czy to znaczy ze takie
      dziewczyny ktore maja takie wlosy są nieładne?
    • Gość: adas Re: Chlopaki!!!! mam do WAS PYTANKO? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.04, 20:53
      no pewnie ze tak
      • Gość: ocean nienawiści Re: Chlopaki!!!! mam do WAS PYTANKO? IP: 81.210.32.* 27.12.04, 22:39
        watek staje sie coraz bardziej ograniczony... wogole piekno kobiety tkwi w oku
        obserwatora ;) jak to mawiał dellano :) wiec nie ma co sie załąmywac czy ma
        sie krotkie czu długie włosy..zalezy jaki wyglad do kogo pasuje. aha i wnetrze
        rownei bardzo cie liczy ....
    • Gość: 21 latek Re: Chlopaki!!!! mam do WAS PYTANKO? IP: 81.210.32.* 04.01.05, 00:29
      dlugie wlosy sa bardzo bardzo romantyczne i 10 razy bardziej sexy od krotkich
      przeszkadzaja tylko wtedy gdy dziewczyna jest u gory........... wiecie o co mi
      chodzi............... ;)
      • Gość: <żabka> Re: Chlopaki!!!! mam do WAS PYTANKO? IP: 81.210.32.* 04.01.05, 01:09
        Nie wiem o co ci chodzi.Czy o to ze ty masz 160 cm wzrostu a dziewczyna 180
        cm .To przeszkadzaja ci jej dlugie wlosy przy calowaniu.Moze jasniej
        • Gość: 21 latek Re: Chlopaki!!!! mam do WAS PYTANKO? IP: 81.210.32.* 04.01.05, 11:53
          żabka jak Ci to wytlumaczyc................jak sie dwoje ludzi kocha to chca
          sobie to jakos okazac np pocalunki........... a jak stwierdza razem ze sa
          gotowi na bardziej zaawansowane pieszczoty to ida do lozka
          i............................ istnieja rozne sposoby i metody kochania
          sie................... jedna z tych pozycji polega wlasnie na tym iz to
          partnerka jest na partnerze................... i uwierz mi dlugie wlosy
          naprawde przeszkadzaja w tym momencie wlasnie przy calowaniu sie... ;)
          • Gość: :) Re: Chlopaki!!!! mam do WAS PYTANKO? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.05, 16:01
            To niech sobie je zepnie :)
            • Gość: <żabka> Re: Chlopaki!!!! mam do WAS PYTANKO? IP: 81.210.32.* 05.01.05, 01:39
              Zgadzam się niech sobie je zepnie.Chcę podziękować "21 latek" za szczerą i
              sensowną odpowiedz. Oby było więcej osób na chełmińskim forum takich jak
              on:):):)
              • Gość: 21 latek Re: Chlopaki!!!! mam do WAS PYTANKO? IP: 81.210.32.* 05.01.05, 12:20
                buzka dla Żabci zlapalas cmoka? :) pozdrawiam
                • Gość: <żabka> Re: Chlopaki!!!! mam do WAS PYTANKO? IP: 81.210.32.* 05.01.05, 15:03
                  Dopiero wróciłam ze szkółki, dzięki za całuska.To był dziś mój pierwszy całusek
                  od kogo dostałam.Pomału robi się miło pod tym postem. Szkoda, że ja nie mam
                  długich włosów aaaaaahhh :(
                  • Gość: 21 latek Re: Chlopaki!!!! mam do WAS PYTANKO? IP: 81.210.32.* 05.01.05, 16:18
                    Wlosy nie swiadcza o poziomie inteligencji ,a zauwazylem ze TY Żabciu jestes
                    bardzo inteligentna ......... krotkie i zadbane tez sa oki ale musza byc
                    takie ...... ekstra........ sama rozumiesz.......... pozdro :)
                    • Gość: <żabka> Re: Chlopaki!!!! mam do WAS PYTANKO? IP: 81.210.32.* 05.01.05, 17:12
                      Myślę,że na tym zakończymy ten wątek. Sądze, że całkowicie odpowiedziałeś na
                      pytanie dziewczynie która podjęła się założenia tego postu ,że włosy w życiu to
                      nie wszystko, co powinna mieć kobieta!!! pozdrowionka dla 21 latka :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka