Gość: PPP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 17:38 WASZE OPINIE!!! POWIEDZCIE MOŻE JAKA TAM PANUJE ATMOSFERKA? JAK Z NAUKĄ? Z LUDŹMI? I TAK OGÓLNIE COŚ WIĘCEJ O TEJ SZKOLE. WYBIERAM SIĘ TAM I CHCIAŁABYM TROSZKĘ WIĘCEJ WIEDZIEĆ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krwawa.mery Re: LO!!!! 19.01.05, 17:50 Ogólnie to w szkole jest luz. Poziom standard, nauczyciele tacy sobie. Atmosfera jest niezbyt przyjazna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piknik Re: LO!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.05, 18:58 No jest to zdecydowanie najlepsza szkoła średnia w naszym powiecie. Jest bardzo fajnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
m2uy Re: LO!!!! 19.01.05, 19:04 mi sie podoba !! w LO jest dobrze :) pozdrawiam kolegów :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi do piknika Re: LO!!!! IP: 81.210.32.* 22.01.05, 23:22 Jak to jest najlepsza szkola srednia w naszym powiecie to ja jestem ksiedzem, hehe szkoda gadać w ogole na temat tej szkoly, niski poziom i ogolne dno.Szkola do kitu.Radzę wskoczyć odrazu na głeboką wodę, a później nie bedziecie mieli problemu z nauką na studiach. Powodzonka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezadowolony Re: LO!!!! IP: 81.210.32.* 20.01.05, 13:11 LO to największe bagno w jakie wdepnąłem. Wybór należy do ciebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczennica Re: LO!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.05, 15:36 co wy chcecie od tej szkoly?? jest spoko i atmosferka bardzo fajna jestem w 1 klasie jak przyszlam co chwiel jakies obce osoby z 2 i 3 klas do mnei podchodzily ja [przestraszona myslalam ze to o chrezt cos chodzi a oni z kim masz lekcje?? kto cie uczyc?? to u tej uwazaj na to a u tego na tamto itd spoko ludzie spoko szkola nauczyciele niektorzy wymagajacy ale jak sie nie chcecie uczyc to na ulice!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boss Re: LO!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 16:23 Nie wiem jak w innych ale jest do dupy nauczyciele bierzcie się za siebie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziom Re: LO!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 16:03 szkoła is the best! na prawde jest ok. ludzie spoko, a nauczyciele jak to nauczyciele sa i gorsi i lepsi... ale ja jestem zadowolony ze swego wyboru! a co do atmosferki to wiele też od ciebie zależy, jaka/ki będziesz w stosunku do otoczenia tak bedą cię lubić albo też i nie! polecam tą szkółkę! pozdro!~:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: habibi [...] IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.05, 16:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: LO!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.05, 17:57 chodzę do tej szkoły dopiero od września i nie wiem czemu na jej temat krąży tyle niemiłych opinii?poziom jest ok, nauczyciele jak w każdej szkole, niektószy spox inni trochę gorzej no i moim zdaniem najwięcej zależy od klasy. Moja jest super, grono extra ludzi i chyba dlatego mi się podoba. Myślę, żę po skończeniu naszego ogólniaka, jeżeli tylko włoży się trochę serca w naukę bez problemu można dostać się na studnia-jednym słowem szkoła jak szkoła, w każdej trzeba się uczyć:)pozdrówka dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczeń Re: LO!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 14:31 Fajnie jest!!!!!!!!! Ja polecam!!!!!!!! :) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia1092 Re: LO!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.05, 19:42 hejka! myśle ze szkoła jest spox bo za niecały roczek sie tam tez wybieram i mam nadzieje ze bedzie fajnie!!!!!! pozdro dla wszystkich z LO :D pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytanie Re: LO!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 21:46 jest stronka internetowa tej szkoły???jesli tak to napiszcie ok?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Student... Re: LO!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 07:23 no wiec tak: chodze do tej "szkoly"1.5 roku i moge z cala stanowczoscia stwierdzic ze jast to totalne dno!!! Poziom-poziom piwnicy...wiekszosc nauczycieli jest totalnie niekompetentnych, ich jedynym celem jest jakkolwiek udupic uczniow, a to dlatego ze sami nic nie potrafia!! najlepszym przykladem sa chocby wyniki probnej matury ( srednia szkoly z polskiego wynosi 12%, a aby zdac mature nalezalo zdobyc co najmniej 33%) jest oczywiscie kilku wartosciowych pedagogow (np Mr Dziomba, p. Szymborska, p.Droszcz, p.Barczak i kilku innych...),jesli naprawde zalezy ci na dobrych studiach to zdecydowanie odradzam ta szkole, chyba ze twoj budzet jest w stanie objac korepetycje ze WSZYSTKIEGO!!! ...peace Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwent Re: LO!!!! IP: 81.210.32.* 19.02.05, 09:35 nie zgadzam się! poziom poziomem, ale jak samemu człowiek nie bedzie sie uczył to zaden poziom tu nic nie pomoże. Ja skończyłam to liceum, jestem bardzo zadowolona, dostałam sie na świetne studia, teraz dzieki temu mam świetną bardzo dobrze płatna prace i wiele jeszcze perspektyw przede mną. Więc uczcie sie czy w tym czy w innym liceum, obojetnie. A tu w LO atmosfera bynajmniej była fantastyczna! Pozdrowienia dla nauczycieli i rocznika 80. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: LO!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 21:50 Jeśli chodzi o wynik matury to wcale taki zły nie był. Masz złe informacje. To raz. A przede wszystkim dwa: zobaczymy jak Ty napiszesz taką maturą i jak Tobie ona pojdzie. Wówczas ocenisz swój poziom. Nawet jeśli człowiek sie uczy i nauczyciele dają z siebie wiele to ta matura obcina skrzydła dlatego źle wyszła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysio Re: LO!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 11:54 jak ja żaluje ze poszłam do tej szkoły.gdybym mogla wybrać jeszcze raz:-( tu jest strasznie i sztywno.ciagle cie tylko straszą że zawsze mozesz wycofac papiery i ze na sile cie nie trzymaja.dziwny regulamin!!!nie nawidze tej szkoły, a paru nauczycielom to bym flaki wypruła.podzr Odpowiedz Link Zgłoś
www.chelmno.net Re: LO!!!! 24.02.05, 16:23 NIE JEST ŹLE... CIĘŻKO OCENIĆ SKORO NIE CHODZIŁO SIĘ DO INNEGO LO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczennica LO Re: LO!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.05, 13:19 LO to najlepsza szkoła w Chełmnie!Bardzo się cieszę,że właśnie do niej uczęszczam! Jak dla mnie atmosterka nawet nawet-poprostu trzeba sobie poszukać w swojej klasie odpowidające ci koleżanki, kolegów no i czujesz się świetnie!a resztę masz w du*** i nic Cię nie interesuje!! Ja trafiłam na świetnych nauczycieli- chociaż wymagających>Ale w końcu po to jest szkoła zeby się w niej uczyć no nie??Także jak miałabym ci polecić jakąś szkołę to napewno byłby to nasz kochany ogólniak!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prosto Re: LO!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.05, 11:31 DO STUDENTA cały czas nie mogę się nadziwić że o drożdżowej napisałaś/łeś że jest wartościową nauczycielką!!!!!!!!!!!!!!!! to dopiero dno, ona przyłazi na lekcje opowie ci pół swojego życia a potem twierdząc że do końca lekcji pozostało 15 minut pozwala na ciche opuszczenie klasy bądź na spakowanie się i nic nie robienie, albo druga wersja: prowadzi dany temat w ten sposób że każe otworzyć książkę wziąć ołówek i zaznaczyć dosłownie qrwa dwa zdania które trzeba umieć,reszty nigdy nie trzeba umieć ponieważ jak twierdzi "inne przedmioty zaśmiecają nam głowy więc nie chce obciążać nas nauką z geografi" ja chce zdawać mature z gegry, ludzier co to za nauczyciel, i h*j mnie obchodzi pani piesek!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do prosto Re: LO!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 17:55 No stary...Uważasz się za takiego twardziela że na forum wyzywasz ciocię Kasię? Taki mocny jesteś w gębie? Lepiej zdejmnij spodnie i spuść łomot swojemu kanarkowi cwaniaczku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jdjdjd Re: LO!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 18:04 i wreszcie ktoś z łbem na karku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: LO!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 18:20 jestem w maturalnej klasie i jeżeli mam być szczera to nic specjalnego w tej szkole mnie nie spotkało (nie licząc pani, która uczyła mnie łaciny- ale tego wolę nie komentować). jezeli się tam wybierasz to licz się z tym ze będą Cię zmuszać do chodzenia na jakieś żałosne (jak oni to nazywają)SPEKTAKLE. a spróbuj powiedzieć, ze nie chcesz i nie będziesz płacić za takie gó..... wtedy Ci powiedzą "jak się nie podoba to bierz papiery i żegnamy!" tak, tylko gdybyśmy tak ich wszyscy posłuchali to nie wiem kogo by uczyli... jeszcze jedno: jak kupisz książkę to nie noś jej do szkoły, bo i tak się nie przyda nigdy (np. informatyka). i gdybyś chciała się źle poczuć, zemdleć kiedyś (tego nie zyczę) to najpierw sprawdz czy możesz- czy pielęgniarka jest w gabinecie. ale atmosferę tej szkoły tworzą w dużym stopniu takze uczniowie więc zyczę Ci ciekawych i miłych ludzi w klasie. fakt jest taki, ze duzego wyboru w okolicy nie masz więc lepiej się przygotować i pogodzić z losem. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do jdjdjd Re: LO!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.05, 19:50 kto małeb na karku PROSTO czy DO PROSTO?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonk Re: LO!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 21:26 Pozdro dla pani profesor Mielnik ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: LO!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.05, 16:10 Prosto ma zajebistą rację, ja trafiłeś w samo sedno tej kobiety lepiej bym tego nie wyraził!!!!!!! rodzino cioci Kasia nie chodzisz do niej na lekcje... masz szczęście, no chyba że chodzisz i nic nie robienie ci odpowiada- twój wybór kretynie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do JA Re: LO!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 00:41 Gościu chodze do Pani Drożdż na lekcje na bank dłużej niż ty!!! Jak chcesz to się u niej nauczysz i to dużo. Ty natomiast prezentujesz taki sam poziom inteligencji jak prosto!!! Razem z nim z waszym poziomem IQ oraz z tymi waszymi twarzami po wyjściu z LO tylko będziecie się nadawali do reklamowania antykoncepcji!!! :DDD Narqa jelenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fasola Re: LO!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.05, 17:05 jest po prostu swietnie... szymanska, mielnikowa, mucha, budnikowa, tarnawska, te nazwiska nie wymagaja dodatkowego komentarza, sa po prostu plugawe same w sobie. Jezeli zycie ci mile nie idz do tej szkoly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: była mat-fiz Re: LO!!!! IP: 81.210.32.* 04.03.05, 17:08 A jak sie sprawuje w tym roku Szymańska bo normalnie sie za nią steskniłam haha napisze mi ktos? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow. Gorzałka Re: LO!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.05, 10:54 Lepiej nie pytaj. Jak ci tak do niej teskno to zapraszam na dwugodzinne sesje matematyki co wtorek. Gwarantuje "dobra" zabawe przy rozwiazywaniu niewykonalnych zadan. Odpowiedz Link Zgłoś