Dodaj do ulubionych

Co sądzicie o Studniówce 2005 Grubno??!!

IP: 81.210.32.* 23.01.05, 12:12
Pytam wtajemniczonych podobało sie????
Obserwuj wątek
    • Gość: wtajemniczona Re: Co sądzicie o Studniówce 2005 Grubno??!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.05, 13:09
      Było fajnie, tylko ten grajek troche przycinał. Ale ogólnie fajna impreza.
      • Gość: dobrze się bawiący Re: Co sądzicie o Studniówce 2005 Grubno??!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 14:39
        no popieram grajek w sumie grał dobrze jak na solówke ale z tymi przerwami to
        przeginał!!! ogólnie super impreza! i te wszystkie ładnie ubrane laseczki
        mniam mniam mniam! dziewczyny częsciej odwiedzajcie fryzjera i kosmetyczke to
        będzie miło!!! pozdrawiam!
        • Gość: ;-) Re: Co sądzicie o Studniówce 2005 Grubno??!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 14:57
          ale jak przy tej muzie to kto najlepiej wywijał na parkiecie?? ;-)
        • Gość: okruszek Re: Co sądzicie o Studniówce 2005 Grubno??!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.05, 18:56
          A kto to tak zachwyca się tymi laseczkami...?Hmm..?Może napisz kim jesteś jeśli
          sypiesztakie pochlebstwa.Pozdrawiam.
          • Gość: firana Re: Co sądzicie o Studniówce 2005 Grubno??!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 20:48
            cze okruszek? znowu się spotykamy tylko tym razem w innym temacie! jaki ten
            świat mały heh! kim jestem? wiesz dobrze! jednym z nich!!! papa
            • Gość: okruszek Re: Co sądzicie o Studniówce 2005 Grubno??!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.05, 14:30
              To naprawdę ciekawe, ze to akurat Ty(to znaczy jeden z was).Chociaż na forum
              nigdy nic nie wiadomo.No no...aż tak zachwycasz się laskami ze studniówki.Nie
              powiem-dziewczyny wyglądały niczym królewny(przynajmniej większość).Jednak w
              dalszym ciągu zastanawia mnie skąd wiesz,że chodziło mi tam o Ciebie(przecież
              nie podałam nawet imion)Ale to nie temat tego forum-przepraszam!
        • Gość: grajek Re: Co sądzicie o Studniówce 2005 Grubno??!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 22:33
          Jesli ktokolwiek przeginal, to ledwie slaniajace sie na nogach tegoroczne
          maturzystki, ktore ledwie powąchawszy zakrętkę od butelki, dostały takiej odwagi
          i przypływu wulgarnosci, ze szkoda słów. Poziom godny PGR.
          Gdybym nie wiedział,że gram na studniówce, to w zyciu z przebiegu zabawy bym sie
          tego nie domyslil. Prawda jest taka, ze ogromna wiekszosc mlodziezy nie potrafi
          sie znalezc na parkecie na trzeźwo, co dopiero mówic o zabawie. Oczywiscie,
          oficjalnie była to impreza bezalkoholowa. Jednak wchodzac na sale, mozna bylo
          sie przewrocic od odoru, jaki zionął od uczestników "zabawy".
          Naprawde nie przejmuje sie specjalnie, ze ktos poczul sie nieswojo, bo nie
          uslyszal takich "hitow" jak "Czarne Oczy" :-)
          Grajek
          • Gość: ak Re: Co sądzicie o Studniówce 2005 Grubno??!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.05, 23:08
            wypraszam sobie słowa wszystkie ok a muzyka byla taka sobie !!!!!!!!DUZO PRZERW
          • Gość: wtajemniczona Re: Co sądzicie o Studniówce 2005 Grubno??!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.05, 14:32
            Szanowny grajku tu nie chodzi o rodzaj repertuaru,bo na każdej studniówce jest
            podobny,tylko o częstotliwość przerw jakie sobie urządzałeś.Ktoś musiał ci coś
            powiedzieć.Fakt-może dziewczyny troche przesadziły,ale cóż...poniosło je.
            • Gość: grajek Re: Co sądzicie o Studniówce 2005 Grubno??!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 18:49
              Poniesc to moze narowistego konia - czlowiek powinien miec jednak nieco kultury
              osobistej. Jesli zas nie moze pic alkoholu, to nie pije - proste.
              Gwarantuje,ze jesli chodzi o przerwy - wynikaly z doswiadczen wielu zabaw.
              Jestem przekonany, ze ten kto chcial sie rzeczywiscie bawic - mial te mozliwosc
              w idealnej proporcji. Znac miare rzeczą cenną jest.
              Grajek
              • Gość: Hary Re: Co sądzicie o Studniówce 2005 Grubno??!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.05, 11:07
                Koleś nie przeginaj byłeś do bani i poguć się z tym nawet sprzetu nie miałeś
                jak należy wiem bo go niosłem a od dziwczyn to ty się od pie..
              • Gość: MATURZYSTKI Re: Co sądzicie o Studniówce 2005 Grubno??!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.05, 11:15
                KOCHANY GRAJKU NIE TŁUMACZ SIE, WINNY SIE TŁUMACZY. SZCZERZE WOLIMY POLSKIE
                PIOSENKI A NIZELI TE KTORE NAM ZAPREZENTOWAŁEŚ. ŁAMAŁES SOBIE JĘZYK I NIC CI
                NIE WYCHODZIŁO HA!HA!.JESTES DO KITU A MY MAMY WIĘKSZĄ KULTURKE NIZ TY
            • Gość: maturzystka.... Re: Co sądzicie o Studniówce 2005 Grubno??!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 10:01
              co tu sie dzieje jest zenujace. dajcie sobie spokuj z tymi glupotami. ja
              jestem zadowolona z balu. ja nie widzialam nawalonych nauczycieli czy rodzicow,
              maturzysci i ich towarzysze bawili sie super co do Tobiasza jestem zadowolona.
              ja sie wybawilam i wytanczylam a przerwy choc byly dlugie to byly potrzebne.
              dajcie sobie spokuj z glupimi klutniami impreza byla udana!!!!!!!!!!!!!
              POZDRAWIAM PA
          • Gość: Maturzystki Re: Co sądzicie o Studniówce 2005 Grubno??!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.05, 11:15
            sorki ale nie zauważyłam aby ktś był aż tak pijany faktem jest to że Ty też
            piłeś. Czyśbyś za mało dostał kasy za granie. A te przerwy, wybacz ale ile ty
            masz lat grałeś tak jakbyś był kompletnie nie przygotowany, te wstępy przed
            każdą piosenką były nie do zniesienia!!!
          • Gość: maturzystka Re: Co sądzicie o Studniówce 2005 Grubno??!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.05, 11:15
            jesli ktokolwiek był pijany na studniówce to tylko grajek. niech nie wypowiada
            sie na takie tematy bo sam ma opinie ćpuna i alkoholika. muzyka była do bani i
            potwierdzi to kazdy, ale młodzież z grubna potrafi bawic sie przy kazdej
            muzyce. jesteś beznadziejny i to tylko ty zepsułes nasza studniówke. gdzie twój
            honor czlowieku.zapewniamy cie że nigdy nie zagrasz na żadnej studniówce.
            • Gość: grajek Re: Co sądzicie o Studniówce 2005 Grubno??!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 19:16
              Na takie i inne posty, ktore zawieraja rownie zlosliwe co nieprawdziwe i
              absurdalne zarzuty - nie bede odpowiadal. Wszystkim maturzystom zycze powodzenia
              na Egzaminie Dojrzałości, choc to nazwa duzo na wyrost - czego na tym forum ,
              sami maturzysci wspaniale dowiedli.
              Grajek
              • Gość: Zdzisiu Krawężnik Re: Co sądzicie o Studniówce 2005 Grubno??!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.05, 09:29
                A ty pokazałeś grajek co to być dojrzałym??
                Nie odpowiadasz na "nieprawdziwe i absurdalne zarzuty"??
                tylko wg ciebie są takie. Inni sądzą inaczej
                przelicz sobie posty krytykujące i posty chwalące ciebie
                i zobaczysz że to ty schrzniłeś robotę
                a jesli chodzi o studniówki
                to każdy wie że zawsze jest na studniówkach alkohol
                każdy też wie że są osoby które z nim przesadzają
                ale ja wiem ze np. przy naszym stoliku było dużo alkoholu
                ale jakoś z tego dużo nie ubyło
                a ludzie i tak się dobrze bawili
                i wcale nie byli pijani
                a w szczególności nawaleni jak ty to ujmujesz
                a te twoje texty swiadczą tylko o twojej niedojrzałości i niekulturalnym
                zachowaniu.
                Doniezobaczenia
                P.S. Abyś zmądrzał ((chociaż tobie to chyba nie grozi))
          • Gość: Marian [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.05, 12:56
            Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
            • Gość: maturzysta prezes do gosc marian IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.05, 13:01
              no marian masz racje jak mu sie nie podoba to niech niegra impreza była wypas a
              ten wiesniak niech sie wali i spier.tak to wygląda
              • Gość: marian do gosc prezes IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.05, 13:06
                mam Ci mówić...
          • Gość: maturzysta /grubno Re: Co sądzicie o Studniówce 2005 Grubno??!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.05, 13:08
            Czy abyś czasem nie tęsknił za czsami PRlu.
            Twoje argumęty są wymaginowane.
            Wg mnie niebyło asoby która by była w rażący stopniu nawalona.
            A muzyka niemusi się podobać wszystkim
            Popieram twóją teze iż społyczeńswo nie ma gustu do muzyki(czarne oczy, czy
            inna szalona) ale twoje pioseniki też niebyły na wysokim poziomie.
            Osobiści z grania nie byłem zadowolony, lecz nie będę ci z tego powodu obrażał
          • Gość: maturzystka Re: Co sądzicie o Studniówce 2005 Grubno??!! IP: *.hq.culm.net / *.culm.net 25.01.05, 16:11
            --Bardzo z ciebie wrazliwy człowiek skoro uwaga że robiłeś zbyt długie przerwy
            wyprowadziła Cie z równowagi. Skąd ten zjadliwy ton? Jeżeli uważasz, że 20-25
            minutowa przerwa to idealna proporcja, to mylisz się. Przyjmij to do wiadomości,
            a nie obrażaj się - nikt nie jest bez wad, Ty również.
            Ty mówisz o kulturze?, a jaki jest twój pierwszy post- zjadliwy, arogancki,
            obraźliwy (dlaczego obrażasz ludzi pracujących w byłych PGR-ach?); po prostu
            mało kulturalny.
            --Rażąca wiekszość nawalona? - To jakieś 80% ludzi słaniających sie na nogach.
            Zastanów sie co mówisz! i nie uogólniaj bo widać że masz problemy z rachunkami.
            Ja widziałam 2 lub 3 dziewczyny i 2 chłopaków będących pod wpływem alkoholu, a
            nie Nawalonych. Zapytaj obsługę o studniówkę która odbyła sie w tym samym
            miejscu, ale tydzień wcześniej- możesz dowiedzieć sie ciekawych rzeczy.
            --Połowinki w LO - ciekawe rzeczy piszesz o bezalkoholowej zabawie:)ale nie
            wspomniałeś, że dziewczna z II KLASY (nieletnia)ZOSTAŁA ODWIEZIONA DO DOMU
            PRZEZ NAUCZYCIELKĘ PONIEWAŻ NIE BYŁA W STANIE UTRZYMAĆ SIĘ NA WŁASNYCH
            NOGACH!!!(pewnie coś jej zaszkodziło:)-ja wiem co)Na studniówce nie było niczego
            takiego.
            --Kto dał Ci prawo do oceny nauczycieli? Ja nie oceniam poziomu Twojej muzyki,bo
            się na tym nie znam, znasz się na nauczaniu? A propos, żebyśmy sie rozumieli- mi
            osobiście muzyka sie PODOBAŁA, ale czy musi podobać sie wszystkim?
            Na koniec, zastanów się i nieco ochłoń zanim zechcesz odpowiedzieć.To wszystko
            co chiałam powiedzieć. Proszę też wszystkich innych użykowników forum o większy
            umiar w formułowaniu Waszych opinii.
            Pozdrawiam maturzystka.
            • Gość: grajek Re: Co sądzicie o Studniówce 2005 Grubno??!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 17:37
              Szanowna Maturzystko,
              z racji, ze piszesz kulturalnie, odpowiem Ci. Wiekszosc przerw nie wynikala z
              mojej woli, lecz byla wymuszona dzialaniami kamerzystow/fotografow - chcecie
              miec przeciez jakas pamiatke ze Studniowki.
              Ja sie nie obrazam, a o swoich wadach sam najlepiej wiem i nie trzeba mi tego
              uswiadamiac.
              Obrazam ludzi z dawnych PGR?:) To ciekawe stwierdzenie. Wychowalem sie wsrod
              takich ludzi, stad wiem, co mowie.

> Ja widziałam 2 lub 3 dziewczyny i 2 chłopaków będących pod wpływem alkoholu, a
              > nie Nawalonych.
              Ja znacznie więcej.

>Połowinki w LO - ciekawe rzeczy piszesz o bezalkoholowej zabawie:)ale nie
              > wspomniałeś, że dziewczna z II KLASY (nieletnia)ZOSTAŁA ODWIEZIONA DO DOMU
              > PRZEZ NAUCZYCIELKĘ PONIEWAŻ NIE BYŁA W STANIE UTRZYMAĆ SIĘ NA WŁASNYCH
              > NOGACH!!!(pewnie coś jej zaszkodziło:)-ja wiem co)Na studniówce nie było niczeg
              > o
              > takiego.

Wyjatki sa wszedzie. Natomiast w zyciu nie gralem jeszcze na imprezie, gdzie
              spotkalbym sie z tak prostacka reakcja kobiet, jak to mialo miejsce na waszej
              studniowce.
              -Kto dał Ci prawo do oceny nauczycieli? Ja nie oceniam poziomu Twojej muzyki,b
              > o
              > się na tym nie znam, znasz się na nauczaniu?

Zle odebralas to, co napisalem - naprawde wspolczuje im,ze musza udawac,ze nic
              sie nie dzieje,ze oficjalnie wszystko jest OK. Gdyby podpitych bylo 5 , moznaby
              wyciagnac konsekwencje, ale kiedy to 5 jest trzezwych, to juz problem.
              Tylko nie pisz/piszcie, ze generalizuje - Studniowka jest szkolna, a kazdy uczen
              jest reprezentantem szkoły. Zachowujac sie ponizej krytyki, wystawia laurke nie
              tylko sobie, ale i szkole.

• Gość: maturzystka Re: Co sądzicie o Studniówce 2005 Grubno??!! IP: *.hq.culm.net / *.culm.net 25.01.05, 18:03
                Wiem, że LO to twoja szkoła i że tam to TYLKO wyjątki, zwet zalane w sztos
                dziewczyny za to w grubnie to a pewnością REGUŁA. A nie pomyślałeś, ze to też
                wyjątek. Połowinki są szkolne "a kazdy uczen jest reprezentantem
                szkoły.Zachowujac sie ponizej krytyki, wystawia laurke nie tylko sobie, ale i
                szkole."
                Kamerzyści siedzieli gdy Ty siedziałes, pamiętasz? i filmowali gdy były tańce.
                Pzypomnij też sobie kolego ile otrzymałeś oklasków i owacji!
                Nie używaj tonu wyższości, proszę, ja wiem że, LO to najlepsza szkoła na
                świacie. Zauważ, że zrobiłeś widły z igły a poszło tylko o długie przerwy 20-25
                min!!. To wszystko. Poniosła Cie urażona duma artysty.
                Szkoda ze nie widziałes poprzedniej studniówki- tej lepszej młodzieży z Chełmna.
                Dalsza dyskusja nie ma sensu.
                Żegnam i życzę wielu udanych studniówek
                Maturzystka
              • Gość: Zdzisiu Krawężnik Re: Co sądzicie o Studniówce 2005 Grubno??!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.05, 09:23
                grajek!! to że ktoś wyglada na pijanego nie oznacza ze jest nawalony
                niektórzy ludzie byli chorzy a nie którzy zmęczeni
                A twoje opinie sa nie na temat
                moze masz cos do szkoły w Grubnie lub do dziewczyn z naszej szkoły
                a może do jednej dziewczyny
                zreszta co to kogo obchodzi.
                mówisz o kulturze tak?? a piszesz takie texty o naszych dziewczynach że szok
                zastanów sie co ty robisz. Piszesz na publicznym forum opinie o kimś
                opinie które są tylko przypuszczeniami. twoimi przypuszczeniami.
                Jak ja dostałbym kasę za granie na studniówce to wziąłbym ją i nieodzywałbym się
                wiecej
          • Gość: Zdzisiu Krawężnik [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.05, 09:03
            • Gość: gero Re: Co sądzicie o Studniówce 2005 Grubno??!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 12:13
              Wyhamuj troszke, bo za pisanie takich tresci odpowiada sie karnie.
      • Gość: prezes Re: Co sądzicie o Studniówce 2005 Grubno??!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.05, 13:07
        studniówka była zarombista tylko grajk mi sie niepodobał jesli ma takie zdanie
        o laskach w naszej szkole to chyba z inna szkoła mu sie pomyliło aha i troche
        kultury do lasek pało
        • pazio2 [...] 25.01.05, 13:09
        • pazio2 [...] 25.01.05, 13:09
        • Gość: Marian do grajka 2 IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.05, 18:24
          Sorki że Ci troche nawrzucałem, ale byłem troszke wkurzony po przeczytaniu
          twoich wypowiedzi. Ale zastanów sie trochę nad sobą i nad tym co piszesz, bo
          nie wszystko jest tak jak piszesz!!!
          pozdrawiam
          • Gość: maturzystka5kd Re: do grajka 2 IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.05, 18:34
            grałeś dobrze,ale te przerwy.i bardzo cie prosze zastanów sie jak piszesz ze
            bylysmy nawalone.szkoda ze na siebie nie spojrzaleś.
    • Gość: e Re: Co sądzicie o Studniówce 2005 Grubno??!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 17:15
      podziękowania te kieruje w imieniu nas wszystkich do Państwa Kensik za naukę
      poloneza i oczywiście dla wszystkich w nim uczestniczących!!!! było idealnie!!!
      • Gość: :):):):) Re: Co sądzicie o Studniówce 2005 Grubno??!! IP: 81.210.32.* 23.01.05, 17:37
        Jesteśmy dumne że tak ładnie wyszedł ten polonez dziekujemy pani Dance ze
        przyszła i poprowadziła nas dziekujemy!!!
    • Gość: xxx [...] IP: 81.210.32.* 23.01.05, 21:40
    • Gość: KYLO!!!! Re: Co sądzicie o Studniówce 2005 Grubno??!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 15:23
      Ty grajek tak nie fikaj bo robisz sobie reklame nie zbyt fajną! ciesz się że
      grałeś i dostałeś hajs anie jeszcze wielkie foszki strzelasz!!! gó.. Cię to
      obchodzi kto jak się bawił a wszyscy nie byli nawaleni jak napisałeś pało! a te
      twoje przerwy to rzeczywiście truposza w grobie by ruszyły! zastanów się nad
      tym na przyszłość taka rada! no to tyle!
      • Gość: grajek Re: Co sądzicie o Studniówce 2005 Grubno??!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 18:44
        oczywiscie,ze nie wszyscy byli nawaleni. Jak napisałem - rażąca większośc. Jesli
        ktos potrafi pic - to w porządku, gorzej, jeśli nie umie sie potem zachowac.
        Wspolczuje tylko nauczycielom, ktorzy nie bardzo wiedza jak sie zachowac, bo
        glupio im egzekwowac konsekwencje.
        Reklamy robic sobie nie musze, granie chaltur nie jest moim zrodlem utrzymania,
        jedynie milym dodatkiem. Takim ma byc i takim pozostanie. Póki co, to ja moge
        decydowac , gdzie zagram, a gdzie nie. Dlatego też,skorzystalem z twojej rady i
        zastanowilem sie na przyszlosc.
        Tak na koniec - to, ze odpowiedzialem na post napisany tak knajackim jezykiem,
        poczytaj sobie za gest mojej dobrej woli.
        grajek.
        • Gość: Hary Re: Co sądzicie o Studniówce 2005 Grubno??!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.05, 11:11
          Myślisz że jesteś taki kulturalny a jak cie ktoś prosił o granie to nie
          zabardzo
        • Gość: maturzysta Re: Co sądzicie o Studniówce 2005 Grubno??!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.05, 12:47
          Ty grajek ty sobie nie fikaj bo niedosc ze do dupy grałes i masz zapłacone to
          jeszczwe miałes jakes wąty ty byłes tylko od grania a my od bawienia sie i nie
          tobie przypadło naszym dziewczynom opinie wystawiac pamietaj ze w naszej szkole
          ostatni raz grałe.wal sie.cudów niema
          • Gość: jjj Re: Co sądzicie o Studniówce 2005 Grubno??!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.05, 12:56
            No masz racje ze on tylko od grania jest i od niczego wiecej ma zrobic robotę i
            spier... do domu
      • Gość: Bartek Grubno Re: Co sądzicie o Studniówce 2005 Grubno??!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.05, 08:17
        Studniówka niby była wpożo tylko catering sie nie spisał Niby były zimne
        paszteciki do barczu Ale najlepszy był nóż do "tortu" który tak naprawde służy
        do luzowania mięsa
    • Gość: że tak powiem Re: Co sądzicie o Studniówce 2005 Grubno??!! IP: *.hq.culm.net / *.culm.net 24.01.05, 16:23
      grajek ?? Tobiasz ?? Nic dodać nic ując :) najlepszy muzyk w CCH, imprezy pod
      jego nadzorem są nie do przebicia :) bawiłem sie przy twojej muzie na
      połowinkach LO1 i nie nie wyobrazam sobie zeby ktoś mógł zagrac nam lepiej :)
      zabawa na trzeźwo i jaka fajna :) pozdrawiam serdecznie !! Tobiasz graj do końca
      życia !! :)

/Kuba
      • Gość: Tobiasz Re: Co sądzicie o Studniówce 2005 Grubno??!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 18:53
        Dzieki serdeczne za mile slowa. Przyznam,ze Polowinki dla LO gralo mi sie
        swietnie i z niekłamaną satysfakcją.Wszak to moje stare, dobre LO :-) Byla
        spontanicznosc, swietny catering ,zywiolowosc, a co za tym idzie - doskonala
        zabawa. Najlepszy przyklad na to, ze na trzezwo bawic sie mozna i jest to zabawa
        najwyzszej jakosci.
        pozdrawiam
        Tobiasz
        • Gość: Hary Re: Co sądzicie o Studniówce 2005 Grubno??!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.05, 11:15
          Na połowinkach LO też byłeb i przerwy też byłe wyje..e więc się tak nie
          podniecaj że cie ktoś chwali na obu tych imprezach byłem trzeżwy bawiłem się
          zajebiście ale to nie zalerzy od muzy jaka leci ale od ludzi z jakimi się
          bawisz a tak na przyszłość to krudsze przerwy i będzie wporzo
        • Gość: maturzystka6543 [...] IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.05, 18:35
    • Gość: imprezowicz Re: Co sądzicie o Studniówce 2005 Grubno??!! IP: 81.210.32.* 24.01.05, 19:28
      te granie to jedna wielka porazka
      • Gość: ... [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 19:46
    • Gość: kylo Re: Co sądzicie o Studniówce 2005 Grubno??!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 16:32
      pozdro dla DZIEWCZYN!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: gosc 42 Re: Co sądzicie o Studniówce 2005 Grubno??!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 18:27
        Braliscie w ciemno? Bylo trzeba zamowic blaszaka- wtedy byscie mieli zabawe.
        Jeszcze jedno: darujcie lepiej sobie epitety!
        Acha i na koniec: w takie zachowanie panienek nie trudno mi uwierzyc biorac pod
        uwage dzisiejsza mlodziez, ktora zachowuje sie jakby pozjadala wszystkie rozumy.
        Wsrod mlodziezy najbardziej popularny trend to wulgarnosc.
        • Gość: gosc42 Re: Co sądzicie o Studniówce 2005 Grubno??!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 18:43
          moze jeszcze jedno.
          Na waszym miejscu droga mlodziezy uwazalbym rowniez z szerzeniem plotek na temat
          ludzi-tutaj prawo tez ma zastosowanie. Z tego co wiem to spokojnie mozna
          napisac, ze 60% mlodziezy ma kontakt z narkotykami a 80% upija sie regularnie w
          weekendy- wiec kogo tutaj mozna nazwac cpunem i alkoholikiem?
          Pomyslcie o tym.
    • Gość: edi Re: Co sądzicie o Studniówce 2005 Grubno??!! IP: 81.210.32.* 25.01.05, 18:51
      A tak w ogole to gdzie mieliscie studniowke??? na hali w gim.1????odp.
      • Gość: gość Re: Co sądzicie o Studniówce 2005 Grubno??!! IP: 81.210.32.* 25.01.05, 19:46
        Tak byla w gim nr 1 pozdrawiam
        • Gość: edi Re: Co sądzicie o Studniówce 2005 Grubno??!! IP: 81.210.32.* 26.01.05, 14:15
          A teraz powiedzcie mi kto tam wam gral ze teraz tyle nerwow na tym forum
    • Gość: grajek Re: Co sądzicie o Studniówce 2005 Grubno??!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 14:17
      Kazdy, kto potrafi czytac ze zrozumieniem wie, ze nie pisalem o WSZYSTKICH
      uczestnikach imprezy,ze byli pijani. Nie mam nic przeciwko rozumnemu uzywaniu
      alkoholu przez tych , ktorzy moga.Spora grupa naprawde swietnie sie bawila i
      byla to dla mnie czysta radosc, grac dla niej. Moje oburzenie dotyczylo tylko i
      wylacznie wulgarnego zachowania pewnych osob, ktore przy swiadkach, w
      niewybredny sposob, obrazaly mnie.
      Nie mowcie, prosze, ze szkaluję Szkole w Grubnie, poniewaz sam przez krotki czas
      bylem jej uczniem i mam o niej bardzo dobre zdanie.

• Gość: killer Re: Co sądzicie o Studniówce 2005 Grubno??!! IP: 81.210.32.* 26.01.05, 15:16
        juz nagle zaczałes zmieniac zdanie bo jeszcze floty nie dostałes i nie wiadomo
        jeszcze czy ją otrzyamsz po drugie albo ty byłes piany albo miales taki wyraz
        twarzy a ha szkoda ze cie ze szkoly w Grubnie wywalili pewnie ci cos nie poszło
        • Gość: stefan Re: Co sądzicie o Studniówce 2005 Grubno??!! IP: 81.210.32.* 26.01.05, 15:58
          A gdzie bylo GRONO PEDAGOGICZNE na czele Z DYREKTOREM jak to wszystko co
          piszecie sie dzialo?
          • Gość: Marian Re: Co sądzicie o Studniówce 2005 Grubno??!! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 26.01.05, 20:40
            Uważam, że dalsza dyskusja na ten temat nie ma sensu. On nic nie rozumiał i nic
            nie zrozumie. Nie umie przyznać sie do winy i tyle. Nagle zaczyna zmieniać
            zdanie, ciekawe czemu!!! Policz sobie ile osób było zadowolonych z Ciebie i
            przemyśl to!!!
            pozdrawiam
            • Gość: Maturzystka Re: do Mariana IP: *.hq.culm.net / *.culm.net 26.01.05, 21:11
              Miałam sie juz nie odzywac, ale zrobie wyjatek.
              Przyznaje Ci racje!!! Marianie.
              Ciekawe jest to ze ktos rzuci w internecie stek bzdur wyssanych z palca i robi
              sie zawierucha. Grajek mysli ze jest nieomylny i nie przyjmuje slowa krytyki pod
              swoim adresem. Marian, zwroc uwage na ton wyzszosci w jego postach - "Ja i tyko
              ja mam racje".To ze ktos byc moze go obrazil nie jest powodem do publicznego
              opluwania, jak to napisal "razacej wiekszosci" z 200 uczestnikow zabawy - to co?
              150-170 ludzi bylo "nawalonych"?? Totalne bzdury!!!To po prostu obrazliwe.
              Pozdrawiam
              • Gość: grajek Re: do Mariana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 21:50
                Odezwe sie ten jeden, ostatni raz.
                Nie przypisuj mi zadnej winy, ktora po mojej stronie nie byla w zadnym
                przypadku. 2 drastycznie dlugie przerwy, ktore sie zdarzyly, co jest faktem -
                spowodowane byly tylko i wylacznie prosba ekipy filmujacej i robiacaej zdjecia.
                W czasie tak duzej przerwy, filmowali oni kazdy stol z osobna, tak samo sprawa
                miala sie z robieniem zdjec. Na wyrazna prosbe nie psulem im pracy, bo co by to
                bylo, gdyby sie w polowie tej procedury wszyscy rozpierzchli..? Prosze o uczciwe
                przemyslenie sprawy.
                Nie bede uderzal w prywatna polemike, bo Ty wiesz kim jestem - ale ja nie wiem
                kim jestes Ty, a nie zwyklem rozmawiac z "odwaznymi' anonimami, jakich jest z
                reszta na tym forum najwiecej. Jesli ktos bzdurnie zarzuca mi picie alkoholu,
                mogl mi to zarzucic na miejscu studniowki, nie wahalbym sie bronic przed takim
                pomowieniem.
                Do wszystkich anonimow - szkoda waszego pisania, bo z wyslaniem tego posta
                konczy sie moj udzial na tym forum.
                Grajek

grajek.
                • Gość: Marian do grajek 4 IP: *.idea.pl 26.01.05, 22:03
                  i ja proponuje na tym zakończyć dyskusje...
                  pozdro dla wszystkich (dla Ciebie też)
                  • Gość: xxx pozdro dla wszystkich IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 05.02.05, 00:29
                    patrz temat
              • Gość: Marian do grajka 3 IP: *.idea.pl 26.01.05, 21:53
                juz lepiej zamiast Twojego grania byłoby włączyć Radio Eska!!! przynajmniej
                przerw by nie było i Oni by bzdur nie wypisywali (i w dodatku kasy za to by nie
                wzieli)...
                pozdrawiam
          • Gość: Maturzystka Re: Co sądzicie o Studniówce 2005 Grubno??!! IP: *.hq.culm.net / *.culm.net 26.01.05, 21:16
            Stefan, a co sie dzialo?? widze ze uwierzyles w te bzdury.
            Policz sobie!!Grono Pedagogiczne i Dyrekcja lezeli "nawaleni" pod stolami.
            Pozdrawiam
            • Gość: znowu ja Re: Co sądzicie o Studniówce 2005 Grubno??!! IP: *.hq.culm.net / *.culm.net 26.01.05, 21:39
              Stefan, jeszcze jedno - zaproszeni RODZICE tez lezeli pod stolami.
              P.S. Mam nadzieje ze zrozumiales aluzje???
              Pozdrowienia
            • Gość: Gero Re: Co sądzicie o Studniówce 2005 Grubno??!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 21:42
              grono pedagogiczne, jak zwykle na takich imprezach, popija jedna szklanke soku,
              szklanka innego soku. Zenada.
              • Gość: maturzystka Re: Co sądzicie o Studniówce 2005 Grubno??!! IP: *.hq.culm.net / *.culm.net 26.01.05, 23:50
                Sorry, Gero, nie zlapales ALUZJI
    • mongoe Re: Co sądzicie o Studniówce 2005 Grubno??!! 29.01.05, 15:31
      Tobi pokaż im środkowy palec:)
    • Gość: my go obraziłyśmy. Re: Co sądzicie o Studniówce 2005 Grubno??!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.05, 12:43
      Witamy :)Studniówka była zarąbista.Wybawiłyśmy się na maxa.Jest tylko jeden
      problem.Chciałybyśmy wszystko sprostować.Po pierwsze:
      - w pewnym momencie nie wytrzymałyśmy i podeszłyśmy do Tobiasza żeby zwrócić mu
      uwagę i poprosić o to aby grał i nie robił takich przerw.Na początku rozmowy
      wszystko było oki,dopóki nie sprzedał nam ironicznego,aroganckiego uśmieszku i
      w pewnym momencie i z gruszki,ni z pietruszki wyskoczył na nas,że niby my
      jesteśmy aroganckie.(nawet kamerzyści sie śmieli :) )
      - po drugie,nie życzymy sobie obraźliwych epitetów ze strony "szanownego
      grajka" co do naszego zachowania,bo to on był beszczelny,
      - po trzecie nie wyglądał na trzeźwego,i powiedziałyśmy mu to wprost.On nawet
      nie zaprzeczył.Jeżeli byłby trzeźwy to by zaprzeczył.My jeżeli byśmy były
      pijane nawet byśmy do niego nie podeszły,a poza tym odwagę mamy nawet bez
      alkoholu.
      - a po czwarte nie musiał się skarżyc naszemu prof., że nastąpiła taka sytuacja.
      Fakt,że ludzie pili alkohol nie znaczy,że byli piajani!!!!!
      Kamerzyści wcale go nie prosili o to aby robił przerwy.może raz aby kamerować
      nas przy stolikach.Ale potem sami przyznali,że nie mieli kiedy nas kamerować,bo
      nie było muzyki.
      Rozumiemy,że jesteś niedojrzały,ale aż tak???
      Żal nam go!!!!!!!!
      Pozdrawiamy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka