Dodaj do ulubionych

ZAZDROŚCICIE TYLKO SŁAWY!!!!!!!

24.01.05, 20:40
TE LUDZIE CO PISZĄ NA FORUM NA STRONIE UTWORZONYM PRZEZ PANA DAWIDA PIECYKA
PISZĄC, TAKIE GŁUPOTY TO MAJĄ BRAK:
-INTELIGENCJI,
-ROZUMU,
-SĄ OSOBAMI OGRANICZONYMI!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
NIC WIĘCEJ NIE PISZE BO MI BRAK SŁÓW NA NICH!!!!!!!!POZDROWIENIA DLA
NORMALNYCH LUDZI!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • twix2 Re: ZAZDROŚCICIE TYLKO SŁAWY!!!!!!! 25.01.05, 15:03
      Wiesz co ty jesteś chyba jakiś poje... już mnie zaczynasz wqur... jeszcze
      trochę a podejdę i ci wy... ty masz papkę zamiast mózgu?? Czy poprostu dawno
      nie jezdziłeś w bagażniku po lesie. rodzice w dzieciństwie cie 3 razy podżucili
      i 2 razy złapali <lol2>?? Bo poprostu nie wiem gdzie twoja głupota ma korzenie.
      przestań lepiej koleś taka jest moja rada no chyba że znudziło ci się mycie
      zębów
      • Gość: agentka Re: ZAZDROŚCICIE TYLKO SŁAWY!!!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.05, 18:30
        <brawo>dla twixa2!!!! idealnie podsumowałeś tego EUNA :D Znim jest naprawde
        żle...yhhh twix2 a Ty znasz Piecyka - Szklane Oko?? :))) pozdro twix
        • twix2 Re: ZAZDROŚCICIE TYLKO SŁAWY!!!!!!! 25.01.05, 20:26
          He dzięki. Osobiście go nie znam ale z widzenia tak
    • Gość: ... Re: ZAZDROŚCICIE TYLKO SŁAWY!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.05, 10:23
      a Ty uwazasz sie za normalnego???dobry zart
    • Gość: :) Re: ZAZDROŚCICIE TYLKO SŁAWY!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 11:06
      Biedny Piecyku nie pisze się TE LUDZIE tylko CI LUDZIE. A to że brak Ci słów to
      wszyscy wiemy, skoro rozum z głowy powędrował w mięśnie.
    • Gość: Ewcia Re: ZAZDROŚCICIE TYLKO SŁAWY!!!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.05, 11:37
      Don't cry to night
      • Gość: :) Re: ZAZDROŚCICIE TYLKO SŁAWY!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 20:00
        Może Piecyk założy jakiś kabaret, to się pośmiejemy. Sławę zdobędzie na 100%.
    • Gość: sysss Re: ZAZDROŚCICIE TYLKO SŁAWY!!!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.05, 20:42
      no teraz to Ty moze i jesteś sławny zakładasz głupie posty ktore czyta dużoo
      osób:D i dzieki temu robisz sobie obciach...:]]Najlepsze jest to, a zarazem naj
      gorsze że nie zdajesz sobiee z tego sprawy jak bardzo się człowieku ośmieszasz
      buhehehe!!!! Tobie można mowic w kołkoo żebyś przestał, spokojnie tłumaczyć...A
      Ty nic jak grochem o sciane <hahaha> pozdrx dla wszystjich antyfanow Dawida :P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka