kangur241 11.04.05, 04:01 Absolwenci sprzed kilku lat, gdzie teraz jestescie ,gdzie studiujecie lub pracujecie i jak wspominacie chelminskie liceum? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mongoe Re: Absolwenci LO! IP: 81.210.32.* 11.04.05, 11:42 witam!! jestem absolwentką roku 2003 :) studiuję teraz na Akademii Bydgoskiej, kierunek- pedagogika, specjalnośc- resocjalizacja (4semestr) .... LO..hmm... czasem mam ochotę TAM wrócić:) najbardziej szalone i obrane w dziwne doświadczenia lata w moim dotychczasowym życiu :p hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
ja_82 Re: Absolwenci LO! 11.04.05, 22:22 Hey! Ja skończyłam "to" w...hmh..w 2001. Teraz studiuję na AB (niestety) w Bydzi, na 4 roku EPiNJA;-) W LO było naprawdę wesoło, momentami..Ale nie wiem, czy wróciłabym tam..Może gdyby było deko inaczej. Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rakab Re: Absolwenci LO! IP: *.adsl.inetia.pl 13.04.05, 22:30 1989 i fajnie było - choć zalezy co kto lubi. pozdrawiam rakab Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art Re: Absolwenci LO! IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 12.04.05, 21:46 skonczylem w 1991 roku.mile wspominam ta szkole.chodzilem do zgranej klasy,generalnie to caly ten rocznik byl ok.teraz niektorzy nawet tam ucza.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szamanka Re: Absolwenci LO! IP: *.hum.uni.torun.pl 13.04.05, 18:16 Chodzilo sie do Kopernika...eh.... stare dobre czasy... teraz jednak na szczescie mieszkam w Toruniu, studiuję tu pedagogike i nie mam zamiaru sie stad wyprowadzac! ;) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal B. Re: Absolwenci LO! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.05, 22:03 Spoko było , klasa była zdecydowanie fajna, Ziomal rozpylał gaz łzawiązy u Hormona, Tarosa zbijał szyby pistoletem na kulki, Łukasz spalił Tomkowi buty na WFie, księdza się pojechało od komuchów, brało sie kropki na Polaku u Pani Hani, zbita z Wojtasa K. od WFu była, zjadało się ściągi u Rycha, wszyscy sr*** ze strachu przed matmą, podziwiało się fajne ciałko pani od geły, ściągało się na historii i ogólnie było wesoło - czasem mam ochote wrócić do tamtych czasów na chwilę... Pozdro dla całej 4c - absolwentów z 2003 roku. :))) Odpowiedz Link Zgłoś