Gość: BOJAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 11:20 WITAM WSZYSTKICH GRAM NA BASIE OD 3 LAT SZUKAM LUDZI CHĘTNYCH DO ZAŁOŻENIA ZESPOŁU LUB SZUKAM ZESPOŁU KTÓRY POTRZEBUJE BASISTY.MÓJ NR. 661 200 772. POZDRAWIAM BOJAN Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: BOJAN Re: SZUKAM ZESPOLU LUB LUDZI DO ZESPOŁU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 11:32 TAK NA MARGINESIE ODESZŁEM Z DEATHOX. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wera Re: SZUKAM ZESPOLU LUB LUDZI DO ZESPOŁU IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 15:04 i bardzo dobrze zrobiles wkoncu zmadrzales .wiem ze potrafisz grac na basie zaloz kapelke z prawdziewgo zdarzenia i pokaz im jak sie gra!!!!.trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: SZUKAM ZESPOLU LUB LUDZI DO ZESPOŁU IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 18:27 Kiedy w koncu skonczycie te dziecinne zwały :P Poza tym nawet jesli to prawda...ciekawe na jak dlugo odszedles :P Dzień czy dwa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOJAN Re: SZUKAM ZESPOLU LUB LUDZI DO ZESPOŁU IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.05, 17:58 Na stałę i już bez powroynie. stysfakcjonuje Cie to pozdrawiam Bojan Odpowiedz Link Zgłoś
galun Re: SZUKAM ZESPOLU LUB LUDZI DO ZESPOŁU 13.05.05, 18:39 a jaką muzykę byś chciał grać?? gdzie próby? napisz coś więcej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOJAN Re: SZUKAM ZESPOLU LUB LUDZI DO ZESPOŁU IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.05, 17:59 Coś ostrego Chciałbym Jakiś grunge a najlepiej coś w stylu Huntera prosze o kontakt jeśli jesteś zainteresowany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: SZUKAM ZESPOLU LUB LUDZI DO ZESPOŁU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.05, 10:44 Ohh Bojan! i co teraz Detoksy zrobią bez Ciebie!!! :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gapa Re: SZUKAM ZESPOLU LUB LUDZI DO ZESPOŁU IP: 81.210.32.* 14.05.05, 11:04 hehe, no własnie co oni zrobia bez ciebie hahah :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOJAN Re: SZUKAM ZESPOLU LUB LUDZI DO ZESPOŁU IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.05, 18:01 Nie wiem TOMUŚ nie interesuje mnie to. mam ich poprostu dosyć- leniwce dymane. pozdrawiam mam nadzieje że jakieś piwko se walniem maturzysto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bojan Re: SZUKAM ZESPOLU LUB LUDZI DO ZESPOŁU IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.05, 14:07 deatox ju nie istnieje zrezygnowalismy z darasem na coz tak bywa to co robili niekompetetni ludzie w tym zespole to wolalo o pomste do nieba kochamy muzyke ale bez przesady chcelismy cos zrobic ale albo ktos nie przychodzi na zgrywke albo nie trzyma tonoscji z powodu bolu gardla tak bywa.to pisalem ja daras przyznaje sie bez bicia. BOJAN POKARZ MI NA CO CIE STAC WIEM ZE POTRAFISZ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOJAN Re: SZUKAM ZESPOLU LUB LUDZI DO ZESPOŁU IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.05, 18:03 To pisał Daras pod moim nikiem nie mam nic wspólnego z tym żałosnym wpisem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOJAN Re: SZUKAM ZESPOLU LUB LUDZI DO ZESPOŁU IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.05, 18:15 zapomnialem dodac ze lubie jak mnie bije mama Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: SZUKAM ZESPOLU LUB LUDZI DO ZESPOŁU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.05, 21:33 Ty Bojan, slyszalem, ze W Sennie grasz, to prawda? :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: SZUKAM ZESPOLU LUB LUDZI DO ZESPOŁU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.05, 21:34 ...a jesli chodzi o piwko to spoko, mozemy pojsc, tylko musze w poniedzialek napisac mature z geografii heh ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOJAN Re: SZUKAM ZESPOLU LUB LUDZI DO ZESPOŁU IP: 81.210.32.* 15.05.05, 10:58 TOMUŚ to plotki, że gram w sennej, miałem taką okazję, ale nie.............chcę pozdrawiam Bojan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iks_X Re: SZUKAM ZESPOLU LUB LUDZI DO ZESPOŁU IP: 81.210.32.* 14.05.05, 18:13 No jest w tym racja ze sie w deathox opierdla*** i nic nierobiliscie nowego .... ciagle to samo było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucek Re: SZUKAM ZESPOLU LUB LUDZI DO ZESPOŁU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 09:43 eee...ja Ci Bojan powodzenia zycze, dobierz sobie ludzi co powaznie granie traktuja a dobrze bedzie i wyciagnij Tomka na piwko zeby sie chlopak po maturze odstresowal ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOJAN Re: SZUKAM ZESPOLU LUB LUDZI DO ZESPOŁU IP: 81.210.32.* 15.05.05, 11:19 Dziękuje LUCEK cieszę się, że mnie rozumiesz pozdrawiam, a pozdrów JEZUSA narsta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Somebody Re: SZUKAM ZESPOLU LUB LUDZI DO ZESPOŁU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 12:06 Siema Bojan. daj mi twoj numer gg, pogadamy... chodzi oczywiscie o granie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: SZUKAM ZESPOLU LUB LUDZI DO ZESPOŁU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.05, 12:33 Ooo juz sie ktos znalazl! patrzcie jednak Bog da dobrych ludzi, nie Lucek! :P pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOJAN Re: SZUKAM ZESPOLU LUB LUDZI DO ZESPOŁU IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 15.05.05, 13:11 Nie mam numeru gg ale złapiesz mnie na komórkę i i się zgadamy pozdrawiam 661 200 772 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucek Re: SZUKAM ZESPOLU LUB LUDZI DO ZESPOŁU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 13:17 Tomek ...,mi tu jakimis bogami nie wyjezdzaj bo to nie jest po lini politycznej u nas w kapeli ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Somebody Re: SZUKAM ZESPOLU LUB LUDZI DO ZESPOŁU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 15:09 pytanko jedno mam bojan do ciebie: masz swoj piec lub czy planujesz zakup w najblizszym czasie, bo granie na chdkowskich warunkach srednio mnie kreci...:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOJAN Re: SZUKAM ZESPOLU LUB LUDZI DO ZESPOŁU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 14:44 Nie mam pieca, ale w lipcu planuje zakupić odezwij się jak co Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: allah Re: SZUKAM ZESPOLU LUB LUDZI DO ZESPOŁU IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 16.05.05, 14:34 nie myślałeś kiedyś żeby pójść w ślady morisona czy innych i rzucić się w odmęty studzienki kanalizacyjnej BOJAN? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: SZUKAM ZESPOLU LUB LUDZI DO ZESPOŁU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.05, 15:51 Z tego co wiem , to Morrison umarl troche inaczej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: SZUKAM ZESPOLU LUB LUDZI DO ZESPOŁU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.05, 15:52 chyba, ze nie zrozumialem :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: allah Re: SZUKAM ZESPOLU LUB LUDZI DO ZESPOŁU IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 16.05.05, 16:45 wiem, ale jaki żywot taka śmierć :-) wiec studzienka bylaby odpowiedniejsza w tym przypadku :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucek Re: SZUKAM ZESPOLU LUB LUDZI DO ZESPOŁU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 16:46 oj...cos nie lubisz Bojana :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: SZUKAM ZESPOLU LUB LUDZI DO ZESPOŁU IP: 81.210.32.* 16.05.05, 19:40 ooo wrozke widze- ładna przyszłosc mu przepowiedziales/łas ;D:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iks_X Re: SZUKAM ZESPOLU LUB LUDZI DO ZESPOŁU IP: 81.210.32.* 16.05.05, 21:41 a tak własciwie bojan dlaczego odszedłes ?! bo mi sie wydaje ze to przez to, ze deathox do niczego niedochadza a chłopaki z NarokH z ktorymi prowadzice (tak mi sie wydaje) wyscig dostali sie do torunia na Fame (przeglad) i przeszli do finału. na marginesie: bravo chłopaki, dziwie sie ze nikt o tym nie wie <bravo> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :| Re: SZUKAM ZESPOLU LUB LUDZI DO ZESPOŁU IP: 81.210.32.* 16.05.05, 22:00 :| O !! brawo !! i nikt sie nie chwali. A kto wygrał ten przegla ile zespołow było ile przeszło do finałow, podajcie jakies wiadomosci. Czemu nikt nie mowił by sie pojechało zobaczyc.... a kiedy to było ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belemele Re: SZUKAM ZESPOLU LUB LUDZI DO ZESPOŁU IP: 81.210.32.* 16.05.05, 23:10 taa Narokh dostali sie na Fame i nawet z klikunastu zespolow zostali specjlanie wyroznieni a porownania kto prowadzi sa raczej nie na miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Valentino Rossi Re: SZUKAM ZESPOLU LUB LUDZI DO ZESPOŁU IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.05, 23:43 hmm fama to ma byc przeglad zwala toc to lipka jest jak by wygrali to i tak nic nie maja z tego katar juz cos chociaz teraz tez lipka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sadrdyn Re: SZUKAM ZESPOLU LUB LUDZI DO ZESPOŁU IP: 81.210.32.* 17.05.05, 10:08 W tym roku na famie byly wszytskie kapele co na katarze ,fachowe jury,klub ten sam no i naszych ponoc w 5 najbardziej intersujach wybrali(cos tam wygrali ale co?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iks_X Re: SZUKAM ZESPOLU LUB LUDZI DO ZESPOŁU IP: 81.210.32.* 17.05.05, 13:42 Na serio sie doastli, w Gazecie Pomorskiej chyba pisało lub jakiejs innej, niepamietam bo juz wywaliłem. Tak były chyba te kapele co na katarze, chyba 18, a nasi byli w 6 najbardziej interesujacych i grali jeszcze raz na drogi dzien. A co wygrali to juz niepisali hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wow Re: SZUKAM ZESPOLU LUB LUDZI DO ZESPOŁU IP: 81.210.32.* 17.05.05, 13:54 no tak, Fama nie jest tak wielkim przegladem jak Katar, ale jednak jest i to juz całkiem dobrym. A to ze oni sie dostali i przesli dalej to jest naprawde cos wielkiego :| Wygrał Edgar tur czy jakos tak. (beda grac w kocie). Wogole ta cała impra była w Od Nowie, ale ja byłam tylko w piatek i było extra :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Bo. Re: SZUKAM ZESPOLU LUB LUDZI DO ZESPOŁU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 11:50 BOJAN? Tu JAN BO z Lady Pank. Ja cię wezmę do zespołu! Z naszymi pseudonimami zrobimy furorę! Pisz do managera zespołu. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wows Re: SZUKAM ZESPOLU LUB LUDZI DO ZESPOŁU IP: 81.210.32.* 17.05.05, 16:01 kurde a takich glow nie docenilismy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jest noc Re: SZUKAM ZESPOLU LUB LUDZI DO ZESPOŁU IP: 81.210.32.* 17.05.05, 19:12 powiem ze konkurencji nie było patrzac na to co Narokh przezentowali w rondzie. ale fajnie ze probuja sie wybic napewno zyskaja nowe dosiwadczenia. ps. i dziwie sie ze jeszcze sie nie chwalili wszem i obec - no ale pewnei jestem w blędzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ***BaphomeT*** Re: SZUKAM ZESPOLU LUB LUDZI DO ZESPOŁU IP: 81.210.32.* 17.05.05, 21:00 nie chwalilismy sie bo wiedzielismy ze takie głupie gadanie odrazu bedzie, wyszydzanie itp. a po co to ?! My sie cieszymy z tego i chcielismy to zachowac dla siebie :/ Konkurencja była naprawde wielka i sami sie zdziwilsmy ze wogole dostalismy sie na Fame i jeszcze przeszlismy dalej. Wolał bym ze jak juz wiecie to cieszyli sie razem z nami a nie ze konkurencja słaba, jury głuche czy cos. Co ciekawe ekipa z chełmna na famie liczyła 3-4 osoby i dziwie sie ze wogole to wyszło :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex_der Re: SZUKAM ZESPOLU LUB LUDZI DO ZESPOŁU IP: 81.210.32.* 17.05.05, 22:29 Ja tez byłem na famie i musze wam przyznac ze naprawde swietnie zagraliscie. Zupełnie co innego niz w Rondzie (jak bym was nie widział to bym niew wiedizał ze to wy) trzewi byliscie czy co hihi :) Ogolnie robiliscie mała furore na scenie, a nie to co inne zespoły, wiadomo o czym mowie :] zwłaszcza bebniaz jak wbieg w pogo co ciekawe w czasie gry :| swietne. Moze tego niewidzielsice ale na was jako i piersi i edgarow ludzie weszli pod scene i to całkiem niezła gromadka. Musze wam pogratulowac i oby tak dalej. PS: Ten nowy kawałek jest swietny, tylko go przeduszcie troche i dajcie dłuzsze solo bo było wymiatajace :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jest noc Re: SZUKAM ZESPOLU LUB LUDZI DO ZESPOŁU IP: 81.210.32.* 17.05.05, 23:46 jak tak mowisz to warto poczekac i zobaczyc co pokaza na nastepnym koncercie - ja patrzałęm i porownywałem to co prezentowali w Rondzie a jak mowisz ze na Fame dali czadu to bardzo dobrze wrozy im to tylko same plusy w przyszłosci. Co do Jacka to wiadomo ze gra dobrze a jak reszta sie wyrobi to i cos wyda... zreszta czekac i jeszcze raz czekac... Cieszymy sie z Wami tym sukcesem ;] zdrowko wasze w gardło nasze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belmondo Re: SZUKAM ZESPOLU LUB LUDZI DO ZESPOŁU IP: 81.210.32.* 18.05.05, 11:32 Grają w kocie razem z edagrd tut kapela ktora rowniez zostala wyrozniona. (zobaczymy jaka mieli konkurencje)bravo bravo chlopaki Chelmno moze byc dumne:) Odpowiedz Link Zgłoś