Dodaj do ulubionych

SZUKAM ZESPOLU LUB LUDZI DO ZESPOŁU

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 11:20
WITAM WSZYSTKICH GRAM NA BASIE OD 3 LAT SZUKAM LUDZI CHĘTNYCH DO ZAŁOŻENIA
ZESPOŁU LUB SZUKAM ZESPOŁU KTÓRY POTRZEBUJE BASISTY.MÓJ NR. 661 200 772.
POZDRAWIAM BOJAN
Obserwuj wątek
    • Gość: BOJAN Re: SZUKAM ZESPOLU LUB LUDZI DO ZESPOŁU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 11:32
      TAK NA MARGINESIE ODESZŁEM Z DEATHOX.
      • Gość: wera Re: SZUKAM ZESPOLU LUB LUDZI DO ZESPOŁU IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 15:04
        i bardzo dobrze zrobiles wkoncu zmadrzales .wiem ze potrafisz grac na basie
        zaloz kapelke z prawdziewgo zdarzenia i pokaz im jak sie gra!!!!.trzymam
        kciuki
        • Gość: k Re: SZUKAM ZESPOLU LUB LUDZI DO ZESPOŁU IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 18:27
          Kiedy w koncu skonczycie te dziecinne zwały :P
          Poza tym nawet jesli to prawda...ciekawe na jak dlugo odszedles :P Dzień czy
          dwa?
          • Gość: BOJAN Re: SZUKAM ZESPOLU LUB LUDZI DO ZESPOŁU IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.05, 17:58
            Na stałę i już bez powroynie. stysfakcjonuje Cie to pozdrawiam Bojan
    • galun Re: SZUKAM ZESPOLU LUB LUDZI DO ZESPOŁU 13.05.05, 18:39
      a jaką muzykę byś chciał grać??
      gdzie próby?
      napisz coś więcej...
      • Gość: BOJAN Re: SZUKAM ZESPOLU LUB LUDZI DO ZESPOŁU IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.05, 17:59
        Coś ostrego Chciałbym Jakiś grunge a najlepiej coś w stylu Huntera prosze o
        kontakt jeśli jesteś zainteresowany
    • Gość: Tomek Re: SZUKAM ZESPOLU LUB LUDZI DO ZESPOŁU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.05, 10:44
      Ohh Bojan! i co teraz Detoksy zrobią bez Ciebie!!! :P
      • Gość: gapa Re: SZUKAM ZESPOLU LUB LUDZI DO ZESPOŁU IP: 81.210.32.* 14.05.05, 11:04
        hehe, no własnie co oni zrobia bez ciebie hahah :p
      • Gość: BOJAN Re: SZUKAM ZESPOLU LUB LUDZI DO ZESPOŁU IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.05, 18:01
        Nie wiem TOMUŚ nie interesuje mnie to. mam ich poprostu dosyć- leniwce dymane.
        pozdrawiam mam nadzieje że jakieś piwko se walniem maturzysto
    • Gość: Bojan Re: SZUKAM ZESPOLU LUB LUDZI DO ZESPOŁU IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.05, 14:07
      deatox ju nie istnieje zrezygnowalismy z darasem na coz tak bywa to co robili
      niekompetetni ludzie w tym zespole to wolalo o pomste do nieba kochamy muzyke
      ale bez przesady chcelismy cos zrobic ale albo ktos nie przychodzi na zgrywke
      albo nie trzyma tonoscji z powodu bolu gardla tak bywa.to pisalem ja daras
      przyznaje sie bez bicia. BOJAN POKARZ MI NA CO CIE STAC WIEM ZE POTRAFISZ.
      • Gość: BOJAN Re: SZUKAM ZESPOLU LUB LUDZI DO ZESPOŁU IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.05, 18:03
        To pisał Daras pod moim nikiem nie mam nic wspólnego z tym żałosnym wpisem
        • Gość: BOJAN Re: SZUKAM ZESPOLU LUB LUDZI DO ZESPOŁU IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.05, 18:15
          zapomnialem dodac ze lubie jak mnie bije mama
          • Gość: Tomek Re: SZUKAM ZESPOLU LUB LUDZI DO ZESPOŁU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.05, 21:33
            Ty Bojan, slyszalem, ze W Sennie grasz, to prawda? :>
            • Gość: Tomek Re: SZUKAM ZESPOLU LUB LUDZI DO ZESPOŁU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.05, 21:34
              ...a jesli chodzi o piwko to spoko, mozemy pojsc, tylko musze w poniedzialek
              napisac mature z geografii heh ;)
            • Gość: BOJAN Re: SZUKAM ZESPOLU LUB LUDZI DO ZESPOŁU IP: 81.210.32.* 15.05.05, 10:58
              TOMUŚ to plotki, że gram w sennej, miałem taką okazję, ale nie.............chcę
              pozdrawiam Bojan
    • Gość: iks_X Re: SZUKAM ZESPOLU LUB LUDZI DO ZESPOŁU IP: 81.210.32.* 14.05.05, 18:13
      No jest w tym racja ze sie w deathox opierdla*** i nic nierobiliscie nowego ....
      ciagle to samo było.
      • Gość: Lucek Re: SZUKAM ZESPOLU LUB LUDZI DO ZESPOŁU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 09:43
        eee...ja Ci Bojan powodzenia zycze, dobierz sobie ludzi co powaznie granie
        traktuja a dobrze bedzie i wyciagnij Tomka na piwko zeby sie chlopak po maturze
        odstresowal ;)
        • Gość: BOJAN Re: SZUKAM ZESPOLU LUB LUDZI DO ZESPOŁU IP: 81.210.32.* 15.05.05, 11:19
          Dziękuje LUCEK cieszę się, że mnie rozumiesz pozdrawiam, a pozdrów JEZUSA narsta
          • Gość: Somebody Re: SZUKAM ZESPOLU LUB LUDZI DO ZESPOŁU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 12:06
            Siema Bojan. daj mi twoj numer gg, pogadamy... chodzi oczywiscie o granie
            • Gość: Tomek Re: SZUKAM ZESPOLU LUB LUDZI DO ZESPOŁU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.05, 12:33
              Ooo juz sie ktos znalazl! patrzcie jednak Bog da dobrych ludzi, nie Lucek! :P
              pozdro!
              • Gość: BOJAN Re: SZUKAM ZESPOLU LUB LUDZI DO ZESPOŁU IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 15.05.05, 13:11
                Nie mam numeru gg ale złapiesz mnie na komórkę i i się zgadamy pozdrawiam 661
                200 772
                • Gość: Lucek Re: SZUKAM ZESPOLU LUB LUDZI DO ZESPOŁU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 13:17
                  Tomek ...,mi tu jakimis bogami nie wyjezdzaj bo to nie jest po lini politycznej
                  u nas w kapeli ;)
            • Gość: Somebody Re: SZUKAM ZESPOLU LUB LUDZI DO ZESPOŁU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 15:09
              pytanko jedno mam bojan do ciebie: masz swoj piec lub czy planujesz zakup w
              najblizszym czasie, bo granie na chdkowskich warunkach srednio mnie kreci...:/
              • Gość: BOJAN Re: SZUKAM ZESPOLU LUB LUDZI DO ZESPOŁU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 14:44
                Nie mam pieca, ale w lipcu planuje zakupić odezwij się jak co
    • Gość: allah Re: SZUKAM ZESPOLU LUB LUDZI DO ZESPOŁU IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 16.05.05, 14:34
      nie myślałeś kiedyś żeby pójść w ślady morisona czy innych i rzucić się w
      odmęty studzienki kanalizacyjnej BOJAN?
      • Gość: Tomek Re: SZUKAM ZESPOLU LUB LUDZI DO ZESPOŁU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.05, 15:51
        Z tego co wiem , to Morrison umarl troche inaczej :)
        • Gość: Tomek Re: SZUKAM ZESPOLU LUB LUDZI DO ZESPOŁU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.05, 15:52
          chyba, ze nie zrozumialem :P
          • Gość: allah Re: SZUKAM ZESPOLU LUB LUDZI DO ZESPOŁU IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 16.05.05, 16:45
            wiem, ale jaki żywot taka śmierć :-) wiec studzienka bylaby odpowiedniejsza w
            tym przypadku :P
            • Gość: Lucek Re: SZUKAM ZESPOLU LUB LUDZI DO ZESPOŁU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 16:46
              oj...cos nie lubisz Bojana :P
              • Gość: asd Re: SZUKAM ZESPOLU LUB LUDZI DO ZESPOŁU IP: 81.210.32.* 16.05.05, 19:40
                ooo wrozke widze- ładna przyszłosc mu przepowiedziales/łas ;D:P
                • Gość: iks_X Re: SZUKAM ZESPOLU LUB LUDZI DO ZESPOŁU IP: 81.210.32.* 16.05.05, 21:41
                  a tak własciwie bojan dlaczego odszedłes ?! bo mi sie wydaje ze to przez to, ze
                  deathox do niczego niedochadza a chłopaki z NarokH z ktorymi prowadzice (tak mi
                  sie wydaje) wyscig dostali sie do torunia na Fame (przeglad) i przeszli do finału.

na marginesie: bravo chłopaki, dziwie sie ze nikt o tym nie wie <bravo>
                  • Gość: :| Re: SZUKAM ZESPOLU LUB LUDZI DO ZESPOŁU IP: 81.210.32.* 16.05.05, 22:00
                    :| O !! brawo !! i nikt sie nie chwali.
                    A kto wygrał ten przegla ile zespołow było ile przeszło do finałow, podajcie
                    jakies wiadomosci. Czemu nikt nie mowił by sie pojechało zobaczyc.... a kiedy to
                    było ??

• Gość: belemele Re: SZUKAM ZESPOLU LUB LUDZI DO ZESPOŁU IP: 81.210.32.* 16.05.05, 23:10
                    taa Narokh dostali sie na Fame i nawet z klikunastu zespolow zostali specjlanie
                    wyroznieni a porownania kto prowadzi sa raczej nie na miejscu
                    • Gość: Valentino Rossi Re: SZUKAM ZESPOLU LUB LUDZI DO ZESPOŁU IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.05, 23:43
                      hmm fama to ma byc przeglad zwala toc to lipka jest jak by wygrali to i tak nic
                      nie maja z tego katar juz cos chociaz teraz tez lipka
                      • Gość: Sadrdyn Re: SZUKAM ZESPOLU LUB LUDZI DO ZESPOŁU IP: 81.210.32.* 17.05.05, 10:08
                        W tym roku na famie byly wszytskie kapele co na katarze ,fachowe jury,klub ten
                        sam no i naszych ponoc w 5 najbardziej intersujach wybrali(cos tam wygrali ale
                        co?)
                        • Gość: iks_X Re: SZUKAM ZESPOLU LUB LUDZI DO ZESPOŁU IP: 81.210.32.* 17.05.05, 13:42
                          Na serio sie doastli, w Gazecie Pomorskiej chyba pisało lub jakiejs innej,
                          niepamietam bo juz wywaliłem. Tak były chyba te kapele co na katarze, chyba 18,
                          a nasi byli w 6 najbardziej interesujacych i grali jeszcze raz na drogi dzien. A
                          co wygrali to juz niepisali hehe.
                      • Gość: wow Re: SZUKAM ZESPOLU LUB LUDZI DO ZESPOŁU IP: 81.210.32.* 17.05.05, 13:54
                        no tak, Fama nie jest tak wielkim przegladem jak Katar, ale jednak jest i to juz
                        całkiem dobrym. A to ze oni sie dostali i przesli dalej to jest naprawde cos
                        wielkiego :| Wygrał Edgar tur czy jakos tak. (beda grac w kocie).
                        Wogole ta cała impra była w Od Nowie, ale ja byłam tylko w piatek i było extra :]
    • Gość: Jan Bo. Re: SZUKAM ZESPOLU LUB LUDZI DO ZESPOŁU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 11:50
      BOJAN? Tu JAN BO z Lady Pank. Ja cię wezmę do zespołu! Z naszymi pseudonimami
      zrobimy furorę! Pisz do managera zespołu. Pozdrawiam serdecznie
    • Gość: wows Re: SZUKAM ZESPOLU LUB LUDZI DO ZESPOŁU IP: 81.210.32.* 17.05.05, 16:01
      kurde a takich glow nie docenilismy
      • Gość: Jest noc Re: SZUKAM ZESPOLU LUB LUDZI DO ZESPOŁU IP: 81.210.32.* 17.05.05, 19:12
        powiem ze konkurencji nie było patrzac na to co Narokh przezentowali w
        rondzie. ale fajnie ze probuja sie wybic napewno zyskaja nowe dosiwadczenia.
        ps. i dziwie sie ze jeszcze sie nie chwalili wszem i obec - no ale pewnei
        jestem w blędzie...
        • Gość: ***BaphomeT*** Re: SZUKAM ZESPOLU LUB LUDZI DO ZESPOŁU IP: 81.210.32.* 17.05.05, 21:00
          nie chwalilismy sie bo wiedzielismy ze takie głupie gadanie odrazu bedzie,
          wyszydzanie itp. a po co to ?! My sie cieszymy z tego i chcielismy to zachowac
          dla siebie :/
          Konkurencja była naprawde wielka i sami sie zdziwilsmy ze wogole dostalismy sie
          na Fame i jeszcze przeszlismy dalej. Wolał bym ze jak juz wiecie to cieszyli sie
          razem z nami a nie ze konkurencja słaba, jury głuche czy cos.
          Co ciekawe ekipa z chełmna na famie liczyła 3-4 osoby i dziwie sie ze wogole to
          wyszło :|
          • Gość: Alex_der Re: SZUKAM ZESPOLU LUB LUDZI DO ZESPOŁU IP: 81.210.32.* 17.05.05, 22:29
            Ja tez byłem na famie i musze wam przyznac ze naprawde swietnie zagraliscie.
            Zupełnie co innego niz w Rondzie (jak bym was nie widział to bym niew wiedizał
            ze to wy) trzewi byliscie czy co hihi :) Ogolnie robiliscie mała furore na
            scenie, a nie to co inne zespoły, wiadomo o czym mowie :] zwłaszcza bebniaz jak
            wbieg w pogo co ciekawe w czasie gry :| swietne. Moze tego niewidzielsice ale
            na was jako i piersi i edgarow ludzie weszli pod scene i to całkiem niezła gromadka.
            Musze wam pogratulowac i oby tak dalej.

PS: Ten nowy kawałek jest swietny, tylko go przeduszcie troche i dajcie dłuzsze
            solo bo było wymiatajace :]
            • Gość: Jest noc Re: SZUKAM ZESPOLU LUB LUDZI DO ZESPOŁU IP: 81.210.32.* 17.05.05, 23:46
              jak tak mowisz to warto poczekac i zobaczyc co pokaza na nastepnym koncercie -
              ja patrzałęm i porownywałem to co prezentowali w Rondzie a jak mowisz ze na
              Fame dali czadu to bardzo dobrze wrozy im to tylko same plusy w przyszłosci.
              Co do Jacka to wiadomo ze gra dobrze a jak reszta sie wyrobi to i cos wyda...
              zreszta czekac i jeszcze raz czekac...

Cieszymy sie z Wami tym sukcesem ;] zdrowko wasze w gardło nasze ;)
    • Gość: belmondo Re: SZUKAM ZESPOLU LUB LUDZI DO ZESPOŁU IP: 81.210.32.* 18.05.05, 11:32
      Grają w kocie razem z edagrd tut kapela ktora rowniez zostala wyrozniona.
      (zobaczymy jaka mieli konkurencje)bravo bravo chlopaki Chelmno moze byc dumne:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka