Gość: ELO IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.05, 03:05 888-947-567 - świeży miot. kolory BIAŁY i BIAŁO-CZARNE. szarych nie ma. Własnie przyszły na świat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: benny Re: ODDAM MAŁE SZCZURY W DOBRE RĘCE. IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.05, 11:12 Witam, ja jestem chetny , na wszystkie sztuki..:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ***BaphomeT*** Re: ODDAM MAŁE SZCZURY W DOBRE RĘCE. IP: 81.210.32.* 21.05.05, 13:54 Ty Benny lepiej zostaw te szczury hehe. Albo lepiej powiedz po co tobie sa hehe :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: ODDAM MAŁE SZCZURY W DOBRE RĘCE. IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.05, 14:31 hej! Jeśli nadal oferta aktualna to ja chętnie przyjmę kilka sztuk. Dla kuzyna też chcę. On ma juz dwa ale chce jeszcze chociaż jednego. Oto kontakt e-mail do mnie m.182@wp.pl Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benny Re: ODDAM MAŁE SZCZURY W DOBRE RĘCE. IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.05, 15:12 Widze ze popyt jest spory , wiec podtrzymuje oferte ze chetnie wezem wszystkei bo potrzebne od zaraz....:d a jak nie to przynjamnije jedna sztuke..na probe..:- ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ^^ Re: ODDAM MAŁE SZCZURY W DOBRE RĘCE. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 14:35 a jest kolor blue-yellow ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :P Re: ODDAM MAŁE SZCZURY W DOBRE RĘCE. IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.05, 16:29 a co?Chcesz zeby pod kolor ścian Ci pasowaly? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: errorr Re: ODDAM MAŁE SZCZURY W DOBRE RĘCE. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 23:56 heh a beny wzial te szczury i mu sie juz znudzily hahahah !!!!!!!!!! BENEK to jest klient.... pozdro hazy heh. Respect Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :D Re: ODDAM MAŁE SZCZURY W DOBRE RĘCE. IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.05, 11:33 To nie te szczurki i nie ten Beny ;-) Ten co się wyżej wpisał to nie Hazy :-) Pozdro ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benny Re: ODDAM MAŁE SZCZURY W DOBRE RĘCE. IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.05, 14:53 Wiec jak z tymi szczurkami , moze byc jedna sztuka na probe:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beeee Re: ODDAM MAŁE SZCZURY W DOBRE RĘCE. IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.05, 17:33 i da na pozarcie gadom :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daria Re: ODDAM MAŁE SZCZURY W DOBRE RĘCE. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 16:49 A ja szukam kobitki dla mojego Prezesa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: highhhhhhhh Re: ODDAM MAŁE SZCZURY W DOBRE RĘCE. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 22:40 a różowe masz???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: "|:/ Re: ODDAM MAŁE SZCZURY W DOBRE RĘCE. IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.05, 23:48 Myślisz, że dowcipny jesteś? Na różowo to sobie możesz okolice intymne zrobić. Idź dzieciaku gdzieś indziej z niedorozwiniętymi żartami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: ODDAM MAŁE SZCZURY W DOBRE RĘCE. IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.05, 22:57 sa jeszcze te szczurki na wydanie??bo ja bym byla na jednego chetna:) Odpowiedz Link Zgłoś