Dodaj do ulubionych

ODDAM MAŁE SZCZURY W DOBRE RĘCE.

IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.05, 03:05
888-947-567 - świeży miot. kolory BIAŁY i BIAŁO-CZARNE. szarych nie ma.
Własnie przyszły na świat.
Obserwuj wątek
    • Gość: benny Re: ODDAM MAŁE SZCZURY W DOBRE RĘCE. IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.05, 11:12
      Witam, ja jestem chetny , na wszystkie sztuki..:-)
      • Gość: ***BaphomeT*** Re: ODDAM MAŁE SZCZURY W DOBRE RĘCE. IP: 81.210.32.* 21.05.05, 13:54
        Ty Benny lepiej zostaw te szczury hehe. Albo lepiej powiedz po co tobie sa hehe :]
    • Gość: :-) Re: ODDAM MAŁE SZCZURY W DOBRE RĘCE. IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.05, 14:31
      hej! Jeśli nadal oferta aktualna to ja chętnie przyjmę kilka sztuk. Dla kuzyna
      też chcę. On ma juz dwa ale chce jeszcze chociaż jednego. Oto kontakt e-mail do
      mnie m.182@wp.pl
      Pozdrawiam!
      • Gość: benny Re: ODDAM MAŁE SZCZURY W DOBRE RĘCE. IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.05, 15:12
        Widze ze popyt jest spory , wiec podtrzymuje oferte ze chetnie wezem wszystkei
        bo potrzebne od zaraz....:d a jak nie to przynjamnije jedna sztuke..na probe..:-
        )
    • Gość: ^^ Re: ODDAM MAŁE SZCZURY W DOBRE RĘCE. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 14:35
      a jest kolor blue-yellow ?
      • Gość: :P Re: ODDAM MAŁE SZCZURY W DOBRE RĘCE. IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.05, 16:29
        a co?Chcesz zeby pod kolor ścian Ci pasowaly?
    • Gość: errorr Re: ODDAM MAŁE SZCZURY W DOBRE RĘCE. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 23:56
      heh a beny wzial te szczury i mu sie juz znudzily hahahah !!!!!!!!!! BENEK to
      jest klient.... pozdro hazy heh. Respect
    • Gość: :D Re: ODDAM MAŁE SZCZURY W DOBRE RĘCE. IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.05, 11:33
      To nie te szczurki i nie ten Beny ;-)
      Ten co się wyżej wpisał to nie Hazy :-)
      Pozdro ;-)
      • Gość: benny Re: ODDAM MAŁE SZCZURY W DOBRE RĘCE. IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.05, 14:53
        Wiec jak z tymi szczurkami , moze byc jedna sztuka na probe:)
        • Gość: beeee Re: ODDAM MAŁE SZCZURY W DOBRE RĘCE. IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.05, 17:33
          i da na pozarcie gadom :(
          • Gość: Daria Re: ODDAM MAŁE SZCZURY W DOBRE RĘCE. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 16:49
            A ja szukam kobitki dla mojego Prezesa.
    • Gość: highhhhhhhh Re: ODDAM MAŁE SZCZURY W DOBRE RĘCE. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 22:40
      a różowe masz????????
      • Gość: "|:/ Re: ODDAM MAŁE SZCZURY W DOBRE RĘCE. IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.05, 23:48
        Myślisz, że dowcipny jesteś? Na różowo to sobie możesz okolice intymne zrobić.
        Idź dzieciaku gdzieś indziej z niedorozwiniętymi żartami
    • Gość: ja Re: ODDAM MAŁE SZCZURY W DOBRE RĘCE. IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.05, 22:57
      sa jeszcze te szczurki na wydanie??bo ja bym byla na jednego chetna:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka