Dodaj do ulubionych

JAN PAWEŁ DRUGI !!!

13.07.05, 22:24
>>> >>> > S Z O K
>>> >>> >
>>> >>> > Papież kiedy umarł miał 85 lat -> 8 5=13
>>> >>> > Godzina śmierci: 21:37 -> 2 1 3 7=13
>>> >>> > Data śmierci: 02.04.2005 -> 0 2 0 4 2 0 0 5=13
>>> >>> > Postrzelony 13 Maja
>>> >>> > 9 3 0 1=13 - liczba dni pontyfikatu..kolejne fakty z netu
>>> >>> > Zmarł w 13 tygodniu roku.
>>> >>> > JAN PAWEL DRUGI - 13 liter, czy to zbieg okoliczności prześlij to
>>>dalej
>>> >niech inni myślą
>>> >>> >
>>> >>> > Sorry, ale musi się spełnić. ....
>>> >>> > Pomysł sobie życzenie a zobaczysz co się stanie...
>>> >>> > Zacznij myśleć o czymś czego naprawdę pragniesz, To funkcjonuje.
>>>Osoba,
>>> >która mi wysłała ta wiadomość powiedziała, ze jej życzenie spełniło się
>w
>>>2
>>> >dni po odczytaniu tej wiadomości. Wtedy pomyślałam, żeby go wysłać.
>>> >Wypowiedz życzenie jak skończy się odliczanie:
>>> >>> > 10...
>>> >>> > 09...
>>> >>> > 08...
>>> >>> > 07...
>>> >>> > 06...
>>> >>> > 05...
>>> >>> > 04...
>>> >>> > 03...
>>> >>> > 02...
>>> >>> > 01..
>>> >>> > ****Wypowiedz życzenie****
>>> >>> > Wyślij te wiadomość w ciągu 10 minut do 10 osób.
>>> >>> > Jeśli tego nie zrobisz stanie się przeciwność Twojego życzenia.
>>> >>> > Powodzenia! PISZ NA TEN TEMAT!!!CO O TYM MYŚLISZ
Obserwuj wątek
    • Gość: magda Re: JAN PAWEŁ DRUGI !!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 22:52
      Data smierci Papieza: 02.04.2005 -> 2+4+2+5= 13
      godzina smierci Papieza 21:37 -> 2+1+3+7= 13
      To jest 13 tydzień 2005 roku
      Pontyfikat trwał 26 lat i 5 m-cy -> 2+6+5= 13
      czyli 9301 dni -> 9+3+0+1= 13
      Urodziny papieża: 18.05.1920 -> 1+8+0+5+1+9+2+0=26(26:2=13)
      13 maja -> zamach na Jego życie
      Papież rocznikowo miał 85 lat -> 8+5=13
      Karol Wojtyła został wybrany na Papieża mając 58 lat. Znów 13
      Jan Paweł II był 265 PAPIEŻEM -suma...znowu 13
      A teraz najważniejsze: Trzynasty to dzień objawień Maryjnych, której
      Jan
      Paweł II oddał całe swe życie.
      13 to liczba Maryjna
      Nie wydaje Wam się to bardzo "dziwne"??
      Hmmm Zwyczajny zbieg okoliczności...a może coś więcej????

w tym niektre zeczy sie powtarzaja ale sa tez inne wiec sobie przeczytaj
      a wiesz juz o tym bylo troche glosno o tej 13... pozdroffki papa
      • Gość: PaUlA Re: JAN PAWEŁ DRUGI !!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.05, 00:00
        Ja to juz sama nie wiem...troche dziwne...kto w ogóle do tego doszedł???
        • Gość: mAgdA Re: JAN PAWEŁ DRUGI !!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.05, 20:26
          tego nie wiem kto do tego doszedl, ale wiem, ze juz to kiedys w tv
          pokazywali...:)
        • Gość: jikl; Re: JAN PAWEŁ DRUGI !!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.05, 23:48
          To pisała chyba Paulina KKooSS",lkjalbo misia zaajączak
    • Gość: ! Re: JAN PAWEŁ DRUGI !!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 23:57
      chyba strasznie sie nudzisz, dziecko! Co?!?
      • Gość: Bloom Re: JAN PAWEŁ DRUGI !!! IP: 81.210.32.* 14.07.05, 11:45
        Zgadzam się z przedmówcą. Poza tym to jakieś durne spekulacje jak po śmierci
        jakiejś gwiazdy.
        • Gość: ludzik Re: JAN PAWEŁ DRUGI !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 12:57
          wg numerologi nie ma liczby 13 ta liczba nie moze wystapic bo jak juz sie
          sumuje liczny to trzeba dodac 1+3=4 i 4 to jest ta liczba
          • Gość: g Re: JAN PAWEŁ DRUGI !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 13:15
            nie wierze w te prześlij dziesięciu osabą.....bo....
    • Gość: Tomek Re: JAN PAWEŁ DRUGI !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 13:53
      ahh....porazajace fakty!!! nudne te wakacje co? :|
      • Gość: mAgdA Re: JAN PAWEŁ DRUGI !!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 22:36
        ten watek jest durny i przestarzaly!! Takie rzeczy to moglas (jagodar1 czy
        jakos tak) pisac zaraz po smierci JP2 bno wtedy to bylo akualne.. PS co do tych
        wakacji to naprawde nudaaa
        • Gość: Tomek Re: JAN PAWEŁ DRUGI !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 22:43
          No jak ktos wpada na tak durne watki, to rzeczywiscie nudne musza byc...
          • Gość: mAgdA Re: JAN PAWEŁ DRUGI !!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 22:43
            to slonce tak na nich dziala ;P;P;P
            • Gość: Tomek Re: JAN PAWEŁ DRUGI !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 00:38
              Albo jego brak :P - powinni sie wybrac nad jeziorko i poopalac,a nie siedziec
              przed kompem :P
              • Gość: mAgdA Re: JAN PAWEŁ DRUGI !!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 14:00
                no ja bym sie wybrala, ale tam taka banda (oczywiscie nie obrazajac porzadnych
                ludzi) ze normalnie to sie tam nie opale bo zaraz np ktos podleci i wrzuci do
                tej brudnej wody lub przejdzie i specjalnie piaskiem osypie...
                • Gość: Tomek Re: JAN PAWEŁ DRUGI !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.05, 18:20
                  No ostatnio ze znajommi stwierdzilismy, ze nad jeziorem zazwyczaj mozna spotkac
                  caly patologiczny margines spoleczny naszego miasta...pewnie dlatego, ze za
                  darmo :P (oczywiscie nie urazajac nikogo ;))
    • Gość: Smooth Re: JAN PAWEŁ DRUGI !!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.05, 18:36
      Nie wiem jak możesz ze śmierci JP2 robić jakiś cyrk ze spełnaniem zyczeń...
      dziewczyno czy Ty chodzisz w ogóle do kościoła? Wierzysz w Boga? Śmierć tak
      Wielkiej Osoby, Ty postanawiasz przeistoczyc w jakieś wydarzenie mogące
      doprowadzić Cię do pełni szcześcia... Przedstawienie tych przypadków, w których
      wyhodzi 13 to jeszcze rozumiem, zeby pokazać ludziom, ze na siwecie nic nie
      dzieje się przypadkowo, ale żeby odtsawiać jakiś "koncert życzeń" to juz
      przesada... nastpnym razem zastanów się oczym pisać, i czy to w ogóle wypada...
      • Gość: mAgdA Re: JAN PAWEŁ DRUGI !!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.05, 21:54
        no zgodze sie z toba bo nad tym "jeziorem", ale ja bym to nazwala bagnem, jest
        caly margines spoleczny chelmna, choc niektorzy sa na normalnym poziomie ja tez
        chcialabym sie tam wybrac z kolezanka, ale nie wiem czy warto
        • Gość: Tomek Re: JAN PAWEŁ DRUGI !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.05, 22:56
          Ja tam bardzo rzadko bywam,(zbyt tloczno jak dla mnie) Niedawno poszedlem i po
          uplywie bardzo krotkiego czasu sie wrocilem :P
          • Gość: mAgdA Re: JAN PAWEŁ DRUGI !!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 12:52
            ja jeszcze nie bylam w tym roku ale mialam taki zamiar wiec moze jeszcze mi sie
            uda ale tylko MOZE sie troche poopalam w co watpie, bo raczej mi sie to nie uda
            ale ja tam sobie jutro jade nad morze chociaz nie wiem co z pogoda zobaczymy
            tam przynajmniej wejde do wody jak bedzie ciepla bo nie ma takiego syfu co nad
            starogrodzkim ;P
            • Gość: Tomek Re: JAN PAWEŁ DRUGI !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 14:20
              aaaa wobec tego zycze udanych wakacji nad morzem! (troche zrobilismy sobie z
              tego forum - gadu gadu, ale nie szkodzi :P) pozdrawiam
              • Gość: mAgdA Re: JAN PAWEŁ DRUGI !!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 17:58
                dzieki, ale z tego forum naprawde sie zrobilo gg:) od tematu papieza zrobilo
                sie starogrodzkie i wakacje, ale chociaz z kims sobie pogadalam bo na gg jest
                nudno. Ciagle te same osoby dostepne i to takie co nie chca gadac lub nudno
                gadaja :P
                • Gość: Tomek Re: JAN PAWEŁ DRUGI !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.05, 00:17
                  Podaj mi nr gg Twoj, to mozemy to kiedys powtorzyc , tyle, ze nie na "forum"
                  heh, pozdrawiam! :P
                  • Gość: mAgdA Re: JAN PAWEŁ DRUGI !!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.05, 11:54
                    ok 8427825
    • Gość: +ill Re: JAN PAWEŁ DRUGI !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.05, 00:08
      Twoja teoria jest nieprawdziwa...Papież w dniu śmierci miał 84 lata...zajmij się
      czymś sensownym...
      • Gość: mAgdA Re: JAN PAWEŁ DRUGI !!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.05, 14:42
        aha jak co to jestem tak po 22
        +i||: a moze ona liczyla rocznikowo?? bo na roczniki to mial 85;P
        • Gość: +ill Re: JAN PAWEŁ DRUGI !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.05, 14:47
          Wg. mnie ilość lat liczy się normalnie od dnia i miesiąca kończąc na roku, a nie
          jak w gadu-gadu gdzie każdy od Nowego Roku jest rok starszy:) Poza tym Papież to
          nieodpowiednia postać do zabawy w numerologię...takie jest moje zdanie.
          • Gość: mAgdA Re: JAN PAWEŁ DRUGI !!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.05, 20:54
            no to licz jak chcesz wedlug ciebie moze wg. niej powinno sie liczyc jak w gg,
            ale ja bym sie predzej zgodzila z toba pozdrowki ;P
            • Gość: +ill Re: JAN PAWEŁ DRUGI !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.05, 21:56
              "Teoria" jest trochę naciągana...dlaczego w dacie urodzin Papieża wynik dzieli
              się przez 2...a czemu nie przez jakąś inną liczbę...ech...ujmę to tak...jeśli
              człowiek coś chce zobaczyć to i tak to zobaczy i będzie do tego
              dążył...Pozdrawiam również Madziu.
              • Gość: Tomek Re: JAN PAWEŁ DRUGI !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.05, 00:57
                Dobra dajcie juz spokoj. Dzieciak zafascynowal sie glupimi bajeczkami, a ktos
                inny teraz czyta te komentarze i smieje sie z nas, ze tak powaznie to
                traktujemy i rozmawiamy o tym, czyli praktycznie rzecz biorac o
                niczym...pozdrawiam
                • Gość: +ill Re: JAN PAWEŁ DRUGI !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.05, 11:36
                  Popieram...najlepiej zamknąć temat...
                  • Gość: mAgdA Re: JAN PAWEŁ DRUGI !!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.05, 17:33
                    tez jestem za ale fajnie sie gadalo :) 3majcie sie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka