Dodaj do ulubionych

karczma chełmińska

17.08.05, 12:35
chciałabym się dowiedzeć co sądzicie o karczmie chełmińskiej. chcę wiedzieć
wszystko na ten temat. piszcie!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: allah Re: karczma chełmińska IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 18.08.05, 02:09
      fajna dupa tam podaje :}
    • Gość: fajni123 Re: karczma chełmińska IP: 193.200.51.* 06.02.16, 21:18
      Kochani,jak na wypadzik z rodzinką jak najbardziej :-),jedzonko pierwsza klasa w przełożeniu na finanse no cóż nic niema za darmo.Obsługa fajna zwinna.Wesele też tam zaliczyliśmy z ubawem do białego rana choć to też zależy jeszcze od towarzystwa.My jesteśmy zadowoleni i gorąco polecamy.
    • Gość: true Re: karczma chełmińska IP: *.146.0.205.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.02.16, 23:48
      Reklama dźwignią handlu.....,
      krypto... jeszcze lepiej.

No ale "byznes is byznes"

Jaj nie urywa, choć za takie pieniądze powinna . I mam tu na myśli tylko i wyłącznie kuchnię .
      • Gość: Brus Re: karczma chełmińska IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.02.16, 20:30
        Byliśmy kiedyś latem na piwku. Dwie pary. Chcieliśmy po prostu zobaczyć jak tam jest, bo lubimy takie klimaty. Często chodzimy do spichrza koło bramki na tatarek albo ser w panierce i wino. Jakież było nasze zdziwienie, kiedy przyniesiono nam ostentacyjnie rachunek, jednoznacznie sugerując że mamy już wyjść. To chyba dlatego, że nie zamówiliśmy jedzenia- nie wiem. Nikt o rachunek nie prosił a my zrozumieliśmy od razu, że na piwo się tutaj nie chodzi. A więc raz byliśmy, nie zdążyliśmy nic zjeść i wychodząc czuliśmy się jak ludzie gorszego sortu.
        • Gość: true Re: karczma chełmińska IP: *.146.73.92.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.02.16, 21:17
          Polskie podejście biznesowe mówi:
          Albo kupujesz od razu wszystko,albo wypad.

Długa droga przed "byznesmenami z chełmenka" ,by zrozumieć podstawy ekonomii.

A historię o pochopnym wystawieniu rachunku przez obsługę Karczmy Chełmińskiej już raz słyszałem na własne uszy..., teraz powtarza to Brus. Coś musi być na rzeczy.

Tak więc "menadżerstwo" Karczmy Chełmińskiej -
    • Gość: nie te czasy Re: karczma chełmińska IP: *.tvgawex.pl 11.02.16, 09:42
      Na początku chodziłem tam z chęcią wraz z rodziną, rachunki wbrew obiegowym legendom nie powodowały telefonu do providenta :), jedzenie pyszne, bogate a teraz....nie wiem czy to wina kryzysu, cięcia kosztów ale nie odbiega jakością o budki fast-food. Stwierdzam to z przykrością niestety. Rozumiem Chełmno jest małe sporo ludzi wyjechało i jakoś trzeba wiązać koniec z końcem ale niestety ma to krótkie nogi. Ciekaw jestem co będzie kiedy w Świeciu powstaną hotele i apartamenty obsługujące Celulozę (a idzie to już pełną parą bo ktoś zwietrzył w tym interes) która jest głównym chlebodawcą naszych hoteli...To miasto umiera i nikt z tym nic nie robi a szkoda....Aha i chciałbym pogratulować naszej radzie za nowe stawki najmu - mieszkam w Warszawie chyba....
    • Gość: Weens Re: karczma chełmińska IP: *.sileman.net.pl 24.01.17, 00:32
      Manager junior z którym miałem okazję współpracować co drugie zdanie powtarza ''słowo dżentelmena '' a to zwykły mały oszust. Co do jedzenia, zakwaterowania grupa którą wysłałem stwierdziła że OK.
    • Gość: jedzenie Re: karczma chełmińska IP: *.dynamic.mm.pl 24.01.17, 12:39
      kiedyś często bywałam, fajny klimat, dobre jedzenie, ale od jakiegoś czasu już nie chodzę tam bo jedzenie nie jest najwyższych lotów, ceny jak na Chełmno wysokie, osobiście wolę jedzenie z chlebem i solą choć tam już tak przyjemnie się nie siedzi:(
      • Gość: Jaaa Re: karczma chełmińska IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.01.17, 18:20
        W końcu ktoś odważył się napisać prawdę. Brawo :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka