Dodaj do ulubionych

Pozdrowienia

IP: 83.238.145.* 25.10.05, 15:55
Możecie pozdrawiać tu wszystkich ale nikogo proszę nie obrażać!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: adrian Re: Pozdrowienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 15:58
      pozdro dla zajebistej kumpeli z klasy IIId gim. nr.1 sandry o :)
      • Gość: Sandra Re: Pozdrowienia IP: 83.238.145.* 25.10.05, 16:00
        Och dziękuje nie spodziewałam się :P. A ja w takim razie pozdrawiam całą
        IIId.!!!!no ale Adrianka najbardziej :)
        • Gość: adrian Re: Pozdrowienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 10:17
          Pozdrowienia dla super koleżanki Ani Furmagi z gim.1 z klasy IIId od muszkietera
          pozdrowienia dla super kumpeli Ani Furmagi z klasy IIId z gim.1 od Muszkietera

• Gość: KlonczuŚ ;) IT Re: Pozdrowienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 10:25
            PozdrO DlA :::::;ShoxA,MartY,AsI,MartY (PipaK),RoxY,AnI,AgI::::::: WidzimY SiĘ
            W piąteK W KomisiE (WinkO) SzyA
        • Gość: J.Z II SP Re: Pozdrowienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.05, 14:34
          Pozdrowienia dla II Policealnego Studium Informatycznego w ZS2!!!!!!!
      • Gość: Mała Re: Pozdrowienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.05, 10:13
        Pozdrowienia dla Śliwy z ul.Rynkowej jeżeli myślisz ze jeszcze zalezy mi na
        takim małym karakanie jak ty to się mylisz i to bardzo ty pluskwo narazicho
        kosmokwaku
      • Gość: Mała Re: Pozdrowienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.05, 10:16
        Pozdrowienia dla Śliwy z ul.Rynkowej jeżeli myślisz ze jeszcze zalezy mi na
        takim małym karakanie jak ty to się mylisz i to bardzo ty pluskwo narazicho
        kosmokwaku powiedz Machajowi ze jego czas w naszej klasie juz minął
    • Gość: Karolina Moja miłość do Rolanda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 10:06
      Chciałabym bardzo serdecznie pozdrowić Rolanda z ul.Rynkowej,gdyż on bardzo mi
      się podoba i nie moge bez niego życ.Bardzo go kocham i chciałabym z nim być
      bardzo,bardzo!

NA ZAWSZE KAROLINA
    • Gość: Narwana Re: Pozdrowienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 10:22
      Wielkie pozdro dla Rudej i całego zastępu Czarnych Orłów!!!!
      • Gość: K.I.T Re: Pozdrowienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 10:28
        PozdrO DlA FinkI
        • Gość: Mysza Re: Pozdrowienia IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 27.10.05, 08:19
          Serdeczne pozdrowienia dla byłej 3c z LO M. Kopernika a w szczegolności dla
          Angie,Reni Natalki, Pierała Nurka Pezeta i Szupryta. Co sie z Wami dzieje???
          Mysza
          • Gość: ZnAjOmA Re: Pozdrowienia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.05, 13:20
            PeZeT siedzi w Bydzi, edukuje sie dalej :) I nr'u nie zmienil :) PZdR
      • Gość: orzeł Re: Pozdrowienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 13:22
        dzienkujem bardzo i pozdro równiesz
    • Gość: Karolcia i KoKcia* Re: Pozdrowienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 10:32
      Gorące pozdrowienia dla Pawełka.N z ul.Polnej i Rolanda z ul.Rynkowej.

PA DO ZOBACZONKA
      • Gość: ziommmm Re: Pozdrowienia IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 29.10.05, 22:56
        Pozdro dla mojej pipeczki:)):D
      • Gość: beeeeee Re: Pozdrowienia IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 30.12.05, 15:29
        Daj sobie spokój z Rolandem moge sie zalozyc ze on nie gustuje w
        pietnastoletnich dziewczynach. To mdo jednej z dziewczyn nie wiemdo której ale
        chuyba do tej całej Karolci
        • Gość: Karolcia Re: Pozdrowienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 10:19
          zajmij sie soba nie przemowisz dziewczynie ktora jest zakochana

NA ZAWSZE ROLANDOWI KOCHAM CIE
          • Gość: Koka*16 Re: Pozdrowienia IP: 80.51.54.* 28.05.06, 02:28
            Pozdro dla DANIELA(MACIA)!Wiesz Danielku oczarowałeś Mnie,jestes słodkim
            Miśkiem i dlatego Cię lubię;)Pisz czasem do Mnie jeszcze,brakuje Mi tego miłego
            sms-owania jak na początku "Kochanie";)pa pa buziaczki!
    • Gość: Bozena Re: Pozdrowienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.05, 14:21
      Pozdrawiam mojego najkochanszego najcudowniejszego chlopaka ktory spelnia moje
      najskrytsze marzenia:) Kocham Cie Michalku :*
      • Gość: ona Re: Pozdrowienia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.05, 15:54
        a ja pozdrawiam siebie bo nie mam kogo :(
        • Gość: waldi Re: Pozdrowienia IP: 194.152.88.* 10.11.05, 18:51
          a ja pozdrawiam wszystkich dzazgow
          • Gość: gwiazdor Re: Pozdrowienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 18:41
            Podrawiam tego kogos kto myśli że płytko stwierdzam. Trzymaj sie koleś!!! Dal
            twoich nauczycieli szczególne pozdrowienia i wytrwałości w twojej edukacji.
          • Gość: ktetr3466 Re: Pozdrowienia IP: 81.210.32.* 07.01.06, 21:59
            Pozdrowienia dla moich kumpeli Natali W i Kasi K
      • Gość: ktos Re: Pozdrowienia IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 01.01.06, 20:22
        • Gość: ktos Re: Pozdrowienia IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 01.01.06, 20:23
          pozdrawiam mojego kochanego chlopaka kamilka :* kck :* sieme)
    • Gość: Sylwia Re: Pozdrowienia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.05, 13:20
      Serdeczne Pozdrowienia Z Okazji Noergo Roku składam mojej klasie II B Technikum
      Ekonomicznego z ZS2. Pozdrawiam wszystkich zakochanych! Dziękuje Tobie :*
      • Gość: =) Re: Pozdrowienia IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 01.01.06, 20:52
        A ja pozdrawiam bardzo mocno Radka B(Bułe) Jesteś świetnym kumplem, bardzo Cie
        lubie za to że nie jesteś taki jak wszyscy inni chłopacy. Pozdrowionka dla
        Ciebie 3-maj sie ciepło.
    • Gość: dj buhh Re: Pozdrowienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.06, 21:18
      pozdrowienia dla wszystkich szalonych fanek ktore po koncertach ciagną pałe i
      opowiadaja o tym wszystkim
    • Gość: Asia K Re: Pozdrowienia IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 01.01.06, 22:53
      pozdr dla Asi B i Agi K
    • Gość: Aśka Re: Pozdrowienia IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 01.01.06, 23:17
      pozdro dla P z którym fajnie ogląda się filmy
    • Gość: janek Re: Pozdrowienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 09:30
      Pozdrowienia dla klasy II B TE ze ZSnr.2

A SZCZEGÓLNIE DLA DOMINIKI,KINII L.,MAŁGOSI,SYLWII
      N.,KAROLOWII,DANIELOWI,AGNIESZCE ORAZ KINII D.
    • Gość: JABUCHO Re: Pozdrowienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 09:38
      SZCZEGOLME POZDROWIENIA DLA KL.II B TE Z ZSnr2.

A W SZCZEGONOSCI DLA MALGOSI,KINI D, KINI L, DOMINIKI, SYLWII
      S ,KAROLA,AGNIESZKI,
    • Gość: Agnieszka Re: Pozdrowienia IP: 81.210.32.* 08.01.06, 10:13
      Pozdrawiam gorąco mojego ukochanego Marcinka!!!KOcham Cię
      misiaczku!!!
      • Gość: Borewicz Re: Pozdrowienia IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 08.01.06, 21:32
        Pozdro dla małolat z Nonstopa z klas I-III
    • Gość: koka* Re: Pozdrowienia IP: *.adsl.inetia.pl 09.01.06, 19:16
      pozdrowienia dla szczerbola i kowala z gim.nr.1! kocham was najbardziej na
      swiecie.
      • Gość: KoKa Re: Pozdrowienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 10:23
        Jakieś czubki...prosze nie pisać takich rzeczy uzywajac mojego pseudonimu:):*
    • Gość: kinia d Re: Pozdrowienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 12:21
      dziekuje ze pozdrowienia ale kim jestes Janku ?! :) moze napiszesz cos wiecej o
      sobie?! również pozdrawiam!pa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka