Gość: ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 15:14 wpsujcie swoje opinie na temat PL hip hopu! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: multiplex Re: HIP HOP IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 07.12.05, 15:37 marny .... poza kilkoma skromnymi wyjatkami ... wole staniarza posluchac heh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fgdsgfsd Re: HIP HOP IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 07.12.05, 23:18 beznadzieja , wciaz te same teksty , masakra , kazdy glipi moze to robic w polsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AAA Re: HIP HOP IP: *.netia.com.pl 08.12.05, 08:19 HEMPR GRU, ZIPERA, OSTR TO OSTOJE DOBREGO POLSKIEGO RAPU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hip-hop is cool Re: HIP HOP IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 08.12.05, 15:32 Hip-Hop is the best.Najlepsze kawalki ma Peja,Hemp gru,Zipera,Plomien 81 !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dark Sidious Re: HIP HOP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 17:04 ZIP, K44, MOLESTA, KILAZ GROUP, PEZET, O.S.T.R., 3H... no i wiecej nie moge znalesc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wilku Re: HIP HOP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 18:55 WSP, Hemp Gru, WWO, WSP, Zipera< Ogólonie warszawka jest ok a nie tam jakiś śmieszny Poznań i jego mezo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: McCoy_king Re: HIP HOP IP: 81.210.32.* 08.12.05, 19:11 ogolnie to slucham ciezszej muzy ...ale Kaliber44 ma fajny klimat ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca gry Re: HIP HOP IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 11.12.05, 15:41 Ej no co ty pier*** mezo jest najlepszy i poznań i poznaj jego miasto, joł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdziwy znawca Re: HIP HOP IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 11.12.05, 17:30 gowna prawda! polski rap jest coraz gorszy wciaz tylko to samo nawijaja tylko ze inne sklady i glosy!kiedys na poczatku za czasow molesty i wzgorza to bylo ok, a teraz to tylko GÓRAL I TEDE Rozpie..** a reszta bez stylu,klepanina, nazakaja tylko i pierdo***** !! rap w stanach to potega,posluchajcie lepiej! no i jeszcze aggro jest ok! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty hop:) Re: HIP HOP IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 12.12.05, 07:55 totalna klapa z tym hip hoptem w polsce.. Z reguły rapuja o niczym, opowiadają o czymś zupełnie bez sensu. "Najlepsze" jest gdy na poczatku sypia takimi kawałkami jak "weź to obczaj", lub "bierz to qwa" no żenada.. a i jeszcze mi sie przypomina końcówka pewnego kawałaka: "Mezo ..jestem tu.. liber jestem tu doniu jestetm tu...a mnie nie ma? hmm co to ma być?!.. no albo piosenka o tym jak tworzy piosenke ... pozdrawiam wiernych i zaślepionych tym "czymś" Odpowiedz Link Zgłoś
strong-men Re: HIP HOP 17.01.06, 21:42 co ty mozesz o tym wiedzieć..??!!!!WLKP = RESPEKT!!KRYTYKUJESZ TO STWÓRZ COŚ LEPSZEGO!!!SZYDERCZE OCZKA UŚMIECH MONALIZY!!!JAK NAJDALEJ OD TAKICH!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eddi Re: HIP HOP IP: 80.51.206.* 28.02.06, 18:59 jebc hip hop toc to gó.. metal rzadzi hip hop umiera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Streexx Re: HIP HOP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 22:35 Polski hiphop coraz bardziej się pier****, dobra jest tylko klasyka(Molesta...). Teraz przerzuciłem się na czarny, amerykański rap. To jest dopiero coś. Posłuchajcie sobie 2pac'a(r.i.p.) albo snoopa i porównajcie sobie z tym co się teraz dzieje na Polskiej scenie. pozdro ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majdanowka Re: HIP HOP IP: 81.210.32.* 21.01.06, 17:33 najlepszy jest waldas niezly jest ten ziom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smooth Re: HIP HOP IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 12.12.05, 22:46 Nie jestem wielkim fanem hiphopu. Na codzień słucham jazzu, ale w polskim HH podoba mi się ZIPera, WWO, HG, Tede, Peja, PCP, ViP, Paktofonika, K44, a najbardziej chyba O.S.T.R. Chyba przez to, że ma wiele wspólnych elementów z muzyką jazzową, o czym sam nawet wspomina niekeidy w swoich textach. Schować mogą się ekipy 1.8l, najnowsze hity czyli Nowator i Lerek oraz ekipy z UMC Records Poznań (prócz sporadycznych przypadków z solowej płyty Libera) ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: HIP HOP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 23:07 nagrania ze stajni Asfaltu. i - jeśli chodzi o Polskę - nic więcej niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oli Re: HIP HOP IP: 82.177.97.* 13.12.05, 09:46 A ja sucham tylko podziemia, nie skażonego łapą komercji.I w tym jest właśnie prawdziwa wartość i przekaz.Zapraszam na forum hip-hop.pl na loosne gatki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: HIP HOP IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 18.01.06, 16:58 hip hop to muza dla dzieci... wole coś ostrzejszego od tandetnego gadania do mikrofonu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pezet Re: HIP HOP IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 19.01.06, 21:11 ty ku.. się nadajesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuta$ Re: HIP HOP IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 20.01.06, 00:59 hehehe jak chcecie sie posmiac to zapraszam tu -->ino-online.pl/hip-hop.php? i=1&n=159 "prawdziwy rap" elo elo buhahaaahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuta$ Re: HIP HOP IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 20.01.06, 01:02 sory cos nie wyszlo jeszcze raz podaje linka ino-online.pl/hip-hop.php?i=1&n=159 nara nara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OMCS 1 5 3 Re: HIP HOP IP: 80.51.206.* 01.03.06, 21:01 ej ogólnie nie ma teraz zajebistej płytki która by mnie bynajmniej zainteresowała dlatego jestem skazany na old schoolowe polskie albumy takie jak nagrywki EIN KILA HERZA (dla nie wtajemniczonych VOLT+TEDE i triche ziomków z warszawy) MOLESTA , 3H Płomien 81 , PŁONĄCY skład WSP- Wspólnicy itp. duzo tego nie ma ale ja i tak bardziej sie jaram OLD schoolowym Amerykańskim rapem, bo jak mam słuchać Meza, Liber, Donia i jego przestrzeni to mnie H U J strzela dobra PEACE I'M OUT s7.bitefight.pl/c.php?uid=44374 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziolas Re: HIP HOP IP: 81.* / 81.210.32.* 06.03.06, 16:01 jezeli chodzi o pl hh to najlepsze sa stare kawalki.wiekszosci tego co teraz robia to nie nazwal bym hh.mezo i reszta jego przydupkow itp. to moga sie schowac i robic muze razem z boysami. najlepsza jest MOLESTA i nikt jej nie pokona. pozdro dla kazdego kto lubi moleste pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamalukasza Re: HIP HOP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 16:14 hip-hop poznalam dzieki mojemu synkowi ktory niestety teraz slucha go w niebie a ja slucham tu codziennie .To wspaniale przekazy tyle madrosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KLEOFAS Re: HIP HOP IP: 81.* / 81.210.32.* 07.03.06, 18:09 MOLESTA, K.A.S.T.A, WWO, ZIP skład, O.S.T.R I to niestety koniec prawdziwego polskiego Hip-Hopu Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś