Dodaj do ulubionych

HAPPYSAD-sa jacys fani ??

IP: 81.210.32.* 17.01.06, 21:13
Znacie i lubicie ten zespol????Piszcie!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Daruchna:p Re: HAPPYSAD-sa jacys fani ?? IP: 81.210.32.* 17.01.06, 22:00
      No yasne,że są fani!!! A mianowicie ja i większosć mojej paczki:D. Piosenki
      mają fajne teksty i porządne brzmienie gitar:). Pozdro
      • Gość: fs Re: HAPPYSAD-sa jacys fani ?? IP: 81.210.32.* 17.01.06, 22:37
        to co słyszałem było całkiem fajne jak dla mnie ok choć fanem na pewno nie jestem :)
        • Gość: muuuuumia Re: HAPPYSAD-sa jacys fani ?? IP: 81.210.32.* 18.01.06, 14:39
          Heh.... no co tak Was malo ??? nikt wiecej nie zna teg zespołu?:>
          • m2uy Re: HAPPYSAD-sa jacys fani ?? 18.01.06, 15:01
            nie zebym był fanem, ale duzo ich słucham [;
            • Gość: Adrian Smith Re: HAPPYSAD-sa jacys fani ?? IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 18.01.06, 15:29
              Cholernie irytująca kapela. Dla infantylnych nastolatków z brakiem gustu w sam
              raz. Nawet na imprezach tego się nie da słuchać

Za ten tekst o misiach i skradzionych całusach powinniśmy ich przesunąć do
              tematu Największa Tandeta Muzyczna, tam mogą rywalizować z Czikulinkami i
              CrazyFrogami

• Gość: lolina Re: HAPPYSAD-sa jacys fani ?? IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 18.01.06, 16:53
                Happysad jest boski!!!!!!! A co do Adriana Smitha - piosenke o misiach i
                całusach trzeba najpierw zrozumieć a potem krytykować i zaliczać do "tandetnej
                muzyki"!!! Ta piosenkao "misiach i całusach" jest przede wszystki prawdziwa

Miłośc to nie pluszowy miś ani kwiaty
                To też nie diabeł rogaty ani miłość
                Kidy jedno płacze a drugie po nim skacze
                Miłość to żaden film w żadnym kinie ani róże
                Ani całusy małe, duże
                Ale miłość kiedy jedno spada w dół drugie ciągnie je ku górze

Happysad jest naprawde super i ma zajefajne pioseneczki!!! Jestem fanką!!!!!
                • Gość: Darucha do Adriana Re: HAPPYSAD-sa jacys fani ?? IP: 81.210.32.* 18.01.06, 18:09
                  Wiesz,to prawda,że większości piosenek Happysayd nie da się włączyc na
                  imprezie,ale za to bardzo fajnie słucha się ich w domu. A jeśli chodzi o
                  infantylność,to może niektórym takie piosenki wydają się na pozór płytkie i bez
                  sensu,ale uwierz mi,że trzeba potrafic się wsłuchać w tekst,aby odnaleźć w nim
                  ukryte znaczenie,indywidualne dla kazdegto słuchacza. Dlatego lubię ich
                  utworki,bo nie narzucają sposobu ich odebrania i można dać się ponieść
                  wyobraźni.To takie przyjemne:). Pozdrawiam:*
    • Gość: aśka Re: HAPPYSAD-sa jacys fani ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 10:21
      ja tyz
      • Gość: ghfdt Re: HAPPYSAD-sa jacys fani ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 11:02
        mi ten zespół kiedyś bardziej sie podobał, ale teraz jest mi raczej obojętny.
        Gościu ma fajny głos i po tym zawsze rozpoznaje ich nowe kawałki.
        • Gość: słuchacz Re: HAPPYSAD-sa jacys fani ?? IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 19.01.06, 12:41
          Super fanjny zespół !!!! Może fanem tez nie jestem, ale lubię posłuchać.
        • Gość: :) Re: HAPPYSAD-sa jacys fani ?? IP: 81.210.32.* 19.01.06, 21:32
          Super zespol rownie dobry jest Akurat i Ska-p
          • Gość: ona Re: HAPPYSAD-sa jacys fani ?? IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 19.01.06, 22:05
            no zgadzam sie z Tobą;D happysad, ska-p akurat jest wporządku!! do tego
            dodałabym jeszcze Maleo i Grabaza naszego kochanego:)
            • Gość: pomorzanin17 Re: HAPPYSAD-sa jacys fani ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 22:10
              HAPPYSAD -"połóżmy się, odpocznijmy, zapomnijmy" - chyba lepszych utworów i
              tekstów niema!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              • Gość: waleczna wątróbka Re: HAPPYSAD-sa jacys fani ?? IP: 81.210.32.* 20.01.06, 12:05
                Zgadzam się z Daruchą tudzież uważam że na koncertach zespół powinien zrobić
                więcej szału powinien się lepiej ubierać proponuje stylowy rokowy moherowy
                berecik
                pozdrawiam
    • Gość: MŁODA ZIELARKA Re: HAPPYSAD-sa jacys fani ?? IP: *.visp.energis.pl 20.01.06, 17:07
      Po pierwsze happysad pisze się małymi ;]
      Jestem fanką i dobrze mi z tym!

happysad są SUPER!
      • m2uy Re: HAPPYSAD-sa jacys fani ?? 20.01.06, 17:13
        właśnie słucham "z pamiętnika młodej zielarki"
    • Gość: .......... Re: HAPPYSAD-sa jacys fani ?? IP: 81.210.32.* 22.01.06, 12:52
      No pewnie że są fani:PP
      Uwielbiam happysad:D
      "z pamiętnika młodej zielarki" jest super:P
    • Gość: michu Re: HAPPYSAD-sa jacys fani ?? IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 05.02.06, 01:59
      HAPPYSAD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Rysio Re: HAPPYSAD-sa jacys fani ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 02:08
      happysad sa nawet fajnie odkrylami ich przez kumpele.moj ulubiony kawalek to od
      kiedy ropa
      • Gość: :DDDD Re: HAPPYSAD-sa jacys fani ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.06, 08:36
        HAPPYSAD-jeden z najleprzych zespołów jakie znam!!Najleprzy kawałek Od kiedy
        ropą.Podro dla fanów Happysad i Nirvany:))
        • Gość: xx Re: HAPPYSAD-sa jacys fani ?? IP: 81.210.32.* 17.02.06, 16:43
          zgadzam sie z twija wypowiedzia to jestnajlepszy zespol
          • Gość: Kaśka :) ;) Re: HAPPYSAD-sa jacys fani ?? IP: 80.51.206.* 23.02.06, 12:20
            Moim zdaniem zespół HAPPYsad jest całkiem fajny, fajnie śpiewają a także mają
            świetne teksty pozdro dla nich

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka