Gość: Misia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 12:39 Czy chłopak może uderyzć swoją dziewczyne ot tak?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: contra Re: Pytanko IP: 80.51.206.* 21.02.06, 13:32 czy dziewczyna moze zadac głupie pytanie od tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Pytanko IP: 80.51.206.* 21.02.06, 14:48 nikt nikogo nie moze uderzyc ,kim ty jestes ze zadajesz takie pytani e;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: była Re: Pytanko IP: 81.* / 81.210.32.* 25.02.06, 22:08 kiedys byłam świadkiem jak Jarek K uderzył swoja żone ,tak bez powodu i było ok!!pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moa Re: Pytanko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 14:53 nie powinen uderzyc aaaaaaaaaale sa tacy co uderza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Pytanko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 23:15 Podobno kobiety domagaja sie rownych praw jak mezczyzni wiec nie widze powodu dlaczego nie mieliby tego robic ale sam uwazam ze kobieta powinna isc gora ;p;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja 5 Re: Pytanko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 16:14 Ja nigdy nie uderzyłbym swojej dziewczyny!!!!!!!!!!! i nie czaje chłopaków ktozy bija swoje dziewczyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bobek99 Re: Pytanko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 17:47 kto to słyszał żeby bic dziewczyne?? ja nigdy w życiu żadnej nie udeżyłem!! toż to barbarzyństwo takie zachownaie... w ogóle co to za pytanie. podstaw dobrego wychowania nie znasz?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: Pytanko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 21:32 Wczoraj miałam taki wypadek ze mój chłpak mnie uderzył i nie wiem czy mam mu wybaczyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karla Re: Pytanko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 21:41 To tylko moje zdanie ale nie powinnaś wybaczać,nigdy!!! Za pobicia można trafić do więzienia przecież! Pamiętaj o tym co mówią babcie ,mamy i inne starsze kobiety...: zrobił to raz więc zrobi jeszcze raz,nieważne czego by nie obiecywał. Z Twojego wpisu wnioskuję,że jesteś jeszcze młoda i radzę Ci, nie brnij w to dalej. Łapy bym k..urwa obcięła ku..tasowi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moa Re: Pytanko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 13:50 nie wybacza sie ON moze to powtórzyc jak raz spróbował to myśli ze tak może być Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sam_on Re: Pytanko IP: 80.51.206.* 21.02.06, 23:01 ja nigdy nie uderzyłem dziewczyny ... ale myśle , że każdemu należy się druga szansa bo ludzie naprawde potrafią się zmienić choć są wyjątki nie ukrywam ... możesz wybaczyć , ale nie zapomnieć ... jeżeli dojdzie do kolejnej sytuacji to chyba sama wiesz już co masz robić ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bobek99 Re: Pytanko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 14:06 To jak Cię uderzyła to ja współczuje Ci takiego chłopaka. I zgadzam się z przedmówcami... jeśli zrobił to raz może się to powrórzyć.. podejrzewam że jestem młoda osobą więc jeśli to nie jest ten na którego czekałaś to na penwo znajdziesz sobie kogoś innego, kto bedzie Cię szanowal i Cie nie uderzy ani nie skrzywdzi w żaden inny fizyczny sposób.. Życze powodzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: y Re: Pytanko IP: *.freedom2surf.net 22.02.06, 16:12 pierdo*lnij sie w leb i nie zadawaj wiecej glupich pytan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AKO Re: Pytanko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 21:12 eh.... ile masz dziecko lat ? powinnas wiedziec już, ze jak chłopak udeży dziewczyne [nieważne czy swoja czy inna] to powinien być odrazu skreślony... a za co Cię uderzył. spotykacie się na mieście, a on podchodzi, i strzał ? gadałaś z nim o tym ? być moze miał powód[co oczywiście W OGÓLE nie usprawiedliwia tego, że Cie udeżył] Jeśli cos do niego czułaś[bo po tym incydencie to już chyba nic] to na jego miejscu cieszyłbym sie jakbyś nie złożyła zeznania na policję.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: Pytanko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 22:19 Ale ja go kocham. Wiem ze to boli ale nie chce sie z nim rozstawac za dlugo jestemy razem(prawie 3 lata). To byl jego pierwszy taki wyczyn i to mnie zabolalo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bobek99 Re: Pytanko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 11:33 pierwszy... a skąd wiesz że to nie ostatni? jeśli zrobił to teraz, to skąd wiesz czy jak już nie będzie miedzy wami czegoś wiecej nie zrobi tego kolejny raz? Np za to że zupa była za słona?? przykład błachy a jednak dający do myślenia. poza tym 3 lata to może i jest długo ale lepiej cos takiego zakończyc niż meczyć sie później przez całe życie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Pytanko IP: 80.51.206.* 25.02.06, 14:13 no pewnie powinien ją lać codziennie i ze wzajemnością!! posłuszeństwo górą!!! pomyślcie o czym piszecie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bobek99 Re: Pytanko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 14:31 Zastanów sie co piszesz!! Miłość polega na zaufaniu a nie na laniu itp. ale jeśli ty masz taki poglad na związek dwojga ludzi to ja wspólczuje tej osobie z która będziesz.. o ile ktoś cię zechce za takie podejście. Poza tym posłuszeństwa nie zdąbędzie się przemocą. Posłuszeństwo to zachowywanie wierności i poszanowania dla drugiej osoby w związku. I tego nie da się zdobyć znęcając sie nad kims!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldi Re: Pytanko IP: 87.115.239.* 25.02.06, 20:40 ojciec zawsze mi mowil ze babe trzeba lac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dj Bobi Re: Pytanko IP: *.grudziadz.mm.pl 25.02.06, 21:36 nie może!!!jasne że nie może weśta ludzie sie uspokójta!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OmCs Re: Pytanko IP: 80.51.206.* 25.02.06, 21:59 jak zadajesz takie pytania sama j e b n i j sieeeeeeee włeb co za pytanie || chore posty || peace I'm out Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: King Kong Re: Pytanko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 07:16 Nie wolno się bić...to takie nieludzkie jest. Odpowiedz Link Zgłoś