Dodaj do ulubionych

Zakochałam się!!!

IP: 81.* / 81.210.32.* 29.04.06, 10:44
Zakochałam się w niewłaściwej osobie ale on otym nie wie proszepomóżcie co mam
robić??Ja wogóle nigdy z nim nie gadałam osobiście naprwde nie wiem co mam
zrobić pomóżcie i napiszcie!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: <lol> Re: Zakochałam się!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 10:49
      Ej a to napewno miłość?? Bo ty napisałaś że z nim nigdy nie gadałaś...
      • Gość: Albina Re: Zakochałam się!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 10:58
        Oduść sobie go!!!!!!!! Też takie rzeczy przeżywałam i wesz ci sie
        okazało......że to nie była miśłość i ten w kim sie zaklochałam był zwykłym
        hamem i świnia!!!!!!!!!
        • Gość: zakochana Re: Zakochałam się!!! IP: 81.* / 81.210.32.* 29.04.06, 11:13
          ja z nim nie gadałam ale naprawde się w nim zakochałam i nie wiem co mam robić
          bo on nawet o tym nie wie a chciałabym jakoś z nim zagadać ale boje się że on
          mnie spławi albo coś w tym stylu i boję się opini koleżanek bo one go znają a ja nie
          • Gość: buzka Re: Zakochałam się!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 14:35
            Albina...cham sie pisze przez "ch" a nie "h" wiesniaku ;P
    • Gość: Szakal Re: Zakochałam się!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 13:34
      To co za problem podejdź i zagadaj do niego np Cześć a potem to sie język sam
      rozwiaże
      • Gość: ja Re: Zakochałam się!!! IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 29.04.06, 22:47
        poproś koleżanki żeby cie z nim zapoznaly potem powiedz mu że ci sie podoba i
        jak on się uśmiechnie zlap go za fiuta i on cie za pizde i bedzie<sex>a potem
        sama zobaczysz
    • Gość: MM Re: Zakochałam się!!! IP: 81.* / 81.210.32.* 30.04.06, 10:35
      Daj mu jakis znak ze Ci na nim zalezy.Napewno to zauwazy.Starszy od Ciebie????
      Bo piszesz ,ze nie wlasciwa osoba???Co to znaczy??
      • Gość: Zakochana Re: Zakochałam się!!! IP: 81.* / 81.210.32.* 30.04.06, 11:06
        tak jest starszy ale tylko o 2 lata to i tak nie chodzi o wiek
        • Gość: ja Re: Zakochałam się!!! IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 30.04.06, 11:08
          no to naopisz kim jest ten szczesliwiec :P:P
          • Gość: Ja Re: Zakochałam się!!! IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 01.05.06, 13:32
            Heh ja mam podobną sytuacje... Jestem zakochana w zajebistym chłopaku... i też
            z nim osobiście niegadałam... ale słyszałam, że jest fajny bo moja kumpela go
            zna...Też bym chciała go lepiej poznac,ale wiem,że i tak niemam szans u
            niego ... ( no i ma dziewczyne).
        • Gość: Silver Dragon Re: Zakochałam się!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 18:02
          Wiesz c0o puść mu oczko i się uśmmiechnij i powinien podejść sam!!
    • Gość: dziewczynka Re: Zakochałam się!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.06, 13:46
      ja tez mam podobna sytuacje. tyle tylko ze ja rozmawialam z nim, znam go z
      opowiadan kolezanki i troche z nim sms'uje. ogolnie to bardzo mi sie podoba,
      ale nie mam odwagi mu o tym powiedziec. dobrze ze mam kolezanke ktora wklada
      wiele wysilku w to zebysmy sie lepiej poznali:):):)
      • Gość: hm.. Re: Zakochałam się!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 16:56
        jak mozna sie w kims zakochac nie gadajac z nim= nie znajac go?zakochanie
        polega na podziwianiu czyjejs aparycji?albo tu czegos nie rozumiem...albo macie
        rozmiekczone mozgi i jezdzicie do kokocka:>
    • Gość: mika Re: Zakochałam się!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 14:48
      Hehe na moje to totalne zauroczenie...i nie mów że sie zakochałaś jak w ogóle
      kolesia nie znasz..pzdr
      • Gość: Adam:) Re: Zakochałam się!!! IP: 80.51.54.* 09.05.06, 18:20
        W pierwszej kolejnosci naucz sie pisac a w drugiej kolejnosci
        odpowiedz mi - Jak mozna siezakochac w człowieku ktorego nie znasz???
        czyżby z wygladu Cie zauroczył? - to odpowiadam nie masz szans:D
        • Gość: Bigos Re: Zakochałam się!!! IP: 81.210.32.* 09.05.06, 18:29
          Wez sie qrwa Adam przymknij , nie słuchaj go raczej nie czytaj go i nie wstydż
          sie podejdz i pogadaj z nim !
      • Gość: Adam:) Re: Zakochałam się!!! IP: 80.51.54.* 09.05.06, 18:22
        W pierwszej kolejnosci naucz sie pisac a w drugiej kolejnosci
        odpowiedz mi - Jak mozna sie zakochac w człowieku ktorego nie znasz???
        czyżby z wygladu Cie tylko zauroczył? - to odpowiadam nie masz u niego
        szansy:D
    • Gość: PIT Re: Zakochałam się!!! IP: 80.51.54.* 09.05.06, 18:34
      Odpuść sobie Miłość jest uczuciem które najbardziej traci w dzisiejszych
      czasach na wartości!! Potem będziesz tylko CIERPIAŁA uwierz mi tak niestety
      jest;(
      • Gość: Bigos Re: Zakochałam się!!! IP: 81.210.32.* 09.05.06, 18:50
        Kolejny znawca się znalazł !
        • Gość: PIT Re: Zakochałam się!!! IP: 80.51.54.* 09.05.06, 23:32
          Jeśłi to z tym znawcą było do mnie to no coment na Ciebie... Wypowiedziałem
          swoje zdanie bo mam do tego prawo... A takie jest moje zdanie i go nie
          zmienie...( jeszcze 4 dni temu napisałbym że to najpiękniejsze uczucie na
          świecie ale dziś moje poglady sie zmieniły...:( )
          • Gość: LiPtOn Re: Zakochałam się!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 14:10
            Nie ma miłości jest tylko przyzwyczajenie.......-ja to tak widze :o)....
            • Gość: zakochana Re: Zakochałam się!!! IP: 81.* / 81.210.32.* 14.05.06, 11:25
              w innych wątkach dowiedziałam się że lipton to Paweł Beska jak to jesteś ty to
              napisz oki???
              • Gość: Paweł Re: Zakochałam się!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 14:01
                Nie to nie ja chyba coś ci się pomyliło!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                • Gość: Paulina Re: Zakochałam się!!! IP: 80.51.54.* 14.05.06, 14:07
                  LiPtOn to na serio Paweł Beska??? <wow>
    • Gość: realistka Re: Zakochałam się!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 09:08
      skoro nigdy z nim nie rozmawialas to w jaki sposób zakochalas sie w nim? to bez
      sensu! ale skoro tak cierpisz dobre rady: mysl o jego wadach(jesli ich nie
      znasz wymysl je sobie, lub wez pod uwage przypuszczenia jakie wady moglby
      miec), mysl o nim zle! wmow sobie ze nie jest wart twoich uczuc! znajdz sobie
      ciekawe zajecie ktore moze cie pochlonac tak bardzo ze nie bedziesz maila czasu
      o nim myslec!...albo po prostu znajdz sobie inny obiekt zainteresowania!
      powodzenia:)
      • Gość: Dopiero Re: Zakochałam się!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 15:56
        Jaka bezsensowna miłość!!!
        • Gość: dd Re: Zakochałam się!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 19:47
          albo poprostu podejdz i z nim pogadaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: www Re: Zakochałam się!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 13:32
            Zakochałam się w chłopaku który na mnie nie zwraca uwagi. Co mam zrobić???
    • Gość: On sam Re: Zakochałam się!!! IP: 80.51.54.* 21.05.06, 20:01
      Nic dziwnego jest miesiąc maj.
    • Gość: ASDFFG Re: Zakochałam się!!! IP: 80.51.54.* 21.05.06, 23:24
      EJ TY MOZE JESTES ZAUROCZONA JAK MOZNA KOGOS KOCHAC JAK SIE NIGDY Z TYM KIMS
      NIEGADAŁO HEH ŚMIESZNE
    • Gość: ASDFFG Re: Zakochałam się!!! IP: 80.51.54.* 21.05.06, 23:27
      MUSISZ SPRÓBOWAC BO NIGDY Z NIM NIEPOGADASZ. I NIEPATRZ NA KOLEZANKI I ICH
      OPINIE BO TO JEST CHORE. TO TY SIE W KIMS NIBY KOCHASZ A NIE KOLEZANKI ONE ZA
      CIEBIE NIEBEDA WYBIERAC CHŁOPAKÓW
    • Gość: nikt Re: Zakochałam się!!! IP: 80.51.54.* 25.05.06, 15:51
      powiedz mu ze ak bedzie z toba chodzil dasz mu dupy i tyle
    • Gość: Magda Re: Zakochałam się!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 14:30
      KWELA JEST BOSKI KOCHAM GO
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka