Gość: studentka IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 02.05.06, 15:23 Pomocy!!! Potrzebne są mi informacje o prof.Wacławie Klajtrze, który pochodził z Chełmna, błagam pomóżcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Szakal Re: Prof. Wacław Klajter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.06, 20:19 www.pl.wikipedia.org i tam masz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roksana Re: Prof. Wacław Klajter IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 03.05.06, 15:43 Znałam profesora Klajtra. Uczył mnie 4 lata łaciny i niemieckiego, ale to było ponad 30 lat temu. Wspaniały pedagog, a przede wszystkim wszechstronnie wykształcony, czego nie można powiedzieć o współczesnych nauczycielach. O ile się nie mylę, wykłada teraz w Cambridge. Można zajrzeć na stronę www tej prestiżowej uczelni i sprawdzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Prof. Wacław Klajter IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.06, 18:46 Ja też o nim slyszałam, uczył moją babcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Świetas Re: Prof. Wacław Klajter IP: 80.51.54.* 14.05.06, 11:31 Wspaniały człowiek. Kompetentny no i przede wszystkim profesor! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Murzyn [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 14:03 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ramirez ale sciema- do roksany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 14:40 jaki cambridge? chyba ci sie filmy pomieszaly z rzeczywistoscia, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vanessa Re: ale sciema- do roksany IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 07.07.06, 17:29 Pamiętam profesora Klajtra sprzed ... 40 lat - jak ten czas leci. Nauczyciel jakich mało. Uczył, bo to była Jego pasja. Teraz młodzi nauczyciele narzekaja, że zarabiają 900 złotych i nie wykonują swojej pracy jak należy/. Mam dla nich dobrą rade: WZORUJCIE SIĘ NA PANU PROFESORZE KLAJTRZE. Nie dościgniecie Go nigdy,ale chociaz trochę zbliżycie się do doskonałości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dajmy mu tytuł.. Re: Prof. Wacław Klajter IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 07.08.06, 19:43 honorowego chełmianina!!! KR55 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Prof. Wacław Klajter IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.06, 18:06 Moja babcia o Prof. Klajtrze mówiła z ogromnym szacunkiem i zawsze wspominała, że to taki elegancki człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karina i Roksana Re: Prof. Wacław Klajter IP: 83.2.8.* 02.01.07, 17:49 Aż się łza kręci w oku na samo wspomnienie tak genielnego człowieka, jakim był Profesor. Specjalnie napisałysmy to wielka literą przez wzgląd na szacunek dla tego Człowieka.Wzór, wzór i jeszcze raz wzór! Bierzmy z Niego przykład! Odpowiedz Link Zgłoś