Dodaj do ulubionych

Prof. Wacław Klajter

IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 02.05.06, 15:23
Pomocy!!! Potrzebne są mi informacje o prof.Wacławie Klajtrze, który
pochodził z Chełmna, błagam pomóżcie!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Szakal Re: Prof. Wacław Klajter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.06, 20:19
      www.pl.wikipedia.org i tam masz
      • Gość: Roksana Re: Prof. Wacław Klajter IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 03.05.06, 15:43
        Znałam profesora Klajtra. Uczył mnie 4 lata łaciny i niemieckiego, ale to było
        ponad 30 lat temu. Wspaniały pedagog, a przede wszystkim wszechstronnie
        wykształcony, czego nie można powiedzieć o współczesnych nauczycielach. O ile
        się nie mylę, wykłada teraz w Cambridge. Można zajrzeć na stronę www tej
        prestiżowej uczelni i sprawdzić.
        • Gość: ada Re: Prof. Wacław Klajter IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.06, 18:46
          Ja też o nim slyszałam, uczył moją babcie.
        • Gość: Świetas Re: Prof. Wacław Klajter IP: 80.51.54.* 14.05.06, 11:31
          Wspaniały człowiek. Kompetentny no i przede wszystkim profesor!
          • Gość: Murzyn [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 14:03
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: ramirez ale sciema- do roksany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 14:40
          jaki cambridge? chyba ci sie filmy pomieszaly z rzeczywistoscia,
          • Gość: Vanessa Re: ale sciema- do roksany IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 07.07.06, 17:29
            Pamiętam profesora Klajtra sprzed ... 40 lat - jak ten czas leci. Nauczyciel
            jakich mało. Uczył, bo to była Jego pasja. Teraz młodzi nauczyciele narzekaja,
            że zarabiają 900 złotych i nie wykonują swojej pracy jak należy/. Mam dla nich
            dobrą rade: WZORUJCIE SIĘ NA PANU PROFESORZE KLAJTRZE. Nie dościgniecie Go
            nigdy,ale chociaz trochę zbliżycie się do doskonałości.
        • Gość: dajmy mu tytuł.. Re: Prof. Wacław Klajter IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 07.08.06, 19:43
          honorowego chełmianina!!! KR55
          • Gość: ada Re: Prof. Wacław Klajter IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.06, 18:06
            Moja babcia o Prof. Klajtrze mówiła z ogromnym szacunkiem i zawsze wspominała,
            że to taki elegancki człowiek.
            • Gość: Karina i Roksana Re: Prof. Wacław Klajter IP: 83.2.8.* 02.01.07, 17:49
              Aż się łza kręci w oku na samo wspomnienie tak genielnego człowieka, jakim był
              Profesor. Specjalnie napisałysmy to wielka literą przez wzgląd na szacunek dla
              tego Człowieka.Wzór, wzór i jeszcze raz wzór! Bierzmy z Niego przykład!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka