Dodaj do ulubionych

N. Chylińska, lubicie ją.? Podoba siewam

IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 14.07.06, 11:15
Piszcie jaka ona jest
Obserwuj wątek
    • Gość: agii Re: N. Chylińska, lubicie ją.? Podoba siewam IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 14.07.06, 11:20
      ja znam anie chylińską ...
      • Gość: olemis Re: N. Chylińska, lubicie ją.? Podoba siewam IP: *.adsl.inetia.pl 14.07.06, 12:41
        Ania Chylińska??
        -Poprostu FUJ!
        -OCHYDA,
        -BRZYDOTA!
        -ma ciagle tłuste włosy
        -nosi musztardówy:/
        -jest gruba jak beczka
        -poprostu NIE PODOBA MI SIE !!!
        • Gość: artur Re: N. Chylińska, lubicie ją.? Podoba siewam IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 14.07.06, 14:33
          nie! chodzi o Natalie
          • Gość: :) Re: N. Chylińska, lubicie ją.? Podoba siewam IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 14.07.06, 16:47
            Ona teraz idzie do 1 gimka????
            • Gość: artur Re: N. Chylińska, lubicie ją.? Podoba siewam IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 15.07.06, 11:08
              Tak ona idzie teraz do 1 gimka!
              No to jaka ona jest?
              • Gość: Yabol Re: N. Chylińska, lubicie ją.? Podoba siewam IP: *.adsl.inetia.pl 15.07.06, 11:36
                Jaka?? Poprostu gruba hah ;P
                • Gość: artur Re: N. Chylińska, lubicie ją.? Podoba siewam IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 15.07.06, 14:37
                  A ja słyszałem że szczupła
    • Gość: Aga Re: N. Chylińska, lubicie ją.? Podoba siewam IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 15.07.06, 15:07
      Nata chodizła ze mna do klaski!
      Jest fajna:)
      • Gość: artur Re: N. Chylińska, lubicie ją.? Podoba siewam IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 15.07.06, 15:19
        A ładna jest?
        • Gość: Yabol Re: N. Chylińska, lubicie ją.? Podoba siewam IP: *.adsl.inetia.pl 15.07.06, 23:03
          no co ty artur??... Nawet fajna jej kolezanka ;P Natalia Panasiuk :P lol :P
          • Gość: my Re: N. Chylińska, lubicie ją.? Podoba siewam IP: 81.* / 81.210.32.* 16.07.06, 10:25
            • Gość: ******** Re: N. Chylińska, lubicie ją.? Podoba siewam IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 17.07.06, 00:23
              a tobie co my???słów ci zabrakło czy oddechu aby napisać jaka to natalka jest
              wspaniała...ej chłopie ty co założyłeś ten wontek...to skasuj go i spotkaj sie
              z natalią i zobacz sam jaka ona jest a nie dajesz żeby głupi ludzie na nia
              najerzdzali na tym bezsensownym forum.a dziewczyna jeszcze popadnie w
              kompleksy.daj siana chłopie i startuj do niej a nie się czaisz jak czajnik!!!
              hehe...pozdro dla nataleńki!!!
          • Gość: JaAaAaAa Re: N. Chylińska, lubicie ją.? Podoba siewam IP: 81.* / 81.210.32.* 16.07.06, 10:26
            oj ona hahaha
            1) brzydka
            2) gruba
            3) jebnieta
            4) ma tłuste włosy
            5) z charakteru Hm... ok
            jak spi i jesc nie woła... !!!!
            • Gość: niby ja Re: N. Chylińska, lubicie ją.? Podoba siewam IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 17.07.06, 00:16
              ku...ty spujsz na siebie a nie gadasz na innych widziałes się chociaz w
              lusterku???to lepiej nie patrz bo na twoje spojrzenie odrazu pęknie!!heh...
          • Gość: nataliap Re: N. Chylińska, lubicie ją.? Podoba siewam IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 25.07.06, 21:54
            ja bardzo uwielbiam natalie jest moją przyjaciułkom i jak coś do niej masz to
            powiec to jej prosto w oczy a nie opisujesz na forum ciekawe jak ty wyglądasz
            napewno blle!!!!!! a jak co do grubości to tak się stworzyła a co ma się
            zabić?!!! a ania jej siora tesz jest spoko i się odwalcie a kto ten wątek
            założył niech się przedstawi!!! bo jakoś widać że myśli że mu się umknie ale
            zobaczymy!!!!!!!!!! a ja ci powiem że na moje chela jest superro !!!! i na
            końcu odwal się ....... jej psiapsiułka!!!!!!!!!!!!!!????????????????
      • Gość: slonko Re: N. Chylińska, lubicie ją.? Podoba siewam IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 17.07.06, 00:18
        no pewnie że natalia jest fajna.i ładna.jest jeszcze młoda jak bedzie starsza
        to będzie z niej niezła laska nie to co jej siostra.
        • Gość: Yabol Re: N. Chylińska, lubicie ją.? Podoba siewam IP: 83.238.145.* 20.07.06, 14:42
          To chyba dziewczyny pisza ze ona jest ladna ^^
          • Gość: pati Re: N. Chylińska, lubicie ją.? Podoba siewam IP: 81.* / 81.210.32.* 03.08.06, 11:20
            el ludzie czy wy umiecie odroznic imiona i osoby natalie od ani????
            czy to jest dla was za trudne???natalia nie jest gruba i nie ma tlustych wlosow
            i nieporownujcie jej dp jej siostry ti nie jej wina ze ma taka po****** siostre
            ona jest zupelnie inn aod niej kiedys ja znalam i sie z nia trzymalam ona jeest
            fajna skromna dziewczyna i po co oczerniacie ja i porownujecia na forum do jej
            siostry to naprawde nie jest mile papa pozdro dla natalci:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka