IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 10.08.06, 14:14
znacie coś takiego?? co o tym myślicie??
Obserwuj wątek
    • Gość: gooPer...Teen whiZ Re: AntyRadio IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 10.08.06, 14:24
      hmmm...no tak troche...to jest internetowe radio ( nawet dość zjadliwe ) .....no
      i oczywicie standartowe pytanie na tym forum dla oszołomów - "co o tym
      myślicie?"...no co mozna myslec o radiu .....hmmm....a co myslisz o telewizji
      lub internecie....hmmmmm.....flame them all!!!!
      • Gość: Johnny b. good Re: AntyRadio IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 10.08.06, 14:43
        pisząc <co o tym sądzicie> miałem na myśli co myślicie o audycjach
        wojewódzkiego i figurskiego i wogóle o istnieniu takiego <radia na nie>. Można
        było się domyśleć...
        • Gość: gooPer...Teen whiZ Re: AntyRadio IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 10.08.06, 14:47
          Można było napisać...skoro już zadałeś sobie trud założenia wątku ......flame
          them all!!!!
          • Gość: Johnny b. good Re: AntyRadio IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 10.08.06, 15:09
            miałaem wrażenie że zadaję pytanie inteligentnym i kreatywnym ludziom...
            • Gość: gooPer...Teen whiZ Re: AntyRadio IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 10.08.06, 15:25
              Wiec jeśli już zadajesz pytania ...to rób to dobrze ....gdyż pytanie typu
              "znacie coś takiego?? co o tym myślicie??"...ma zbyt szeroki "zasięg" ...nie
              uwazasz?...flame them all!!!!!
              • Gość: Johnny b. good Re: AntyRadio IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 10.08.06, 15:34
                właśnie o to mi chodziło, aby zasięg był szeroki, bo nie chce was ograniczać.
                po prostu piszcie co sądzicie!!
                • Gość: gooPer...Teen whiZ Re: AntyRadio IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 10.08.06, 15:44
                  "pisząc <co o tym sądzicie> miałem na myśli co myślicie o audycjach
                  wojewódzkiego i figurskiego i wogóle o istnieniu takiego <radia na nie>. Można
                  było się domyśleć..."........sam sobie zaprzeczasz...a mnie już znudziła ta
                  rozmowa...zresztą Ciebie raczej też...chociażby dlatego, ze pewnie uwazasz mnie
                  za idiote który czepia się o byle co ....zresztą nieważne...FLAME THEM ALL!!!!!
                  • Gość: Johnny b. good Re: AntyRadio IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 10.08.06, 18:03
                    nie uważam cie za idiotę, wręcz przeciwnie. to że sie czepiasz znaczy że
                    myślisz i dociekasz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka