Dodaj do ulubionych

Gamański dla Chełmna

• Gość: kkkki Re: Gamański dla Chełmna IP: 83.2.8.* 11.10.06, 22:17
      tylko gaman
    • Gość: ZOO Re: Gamański dla Chełmna IP: 81.210.32.* 12.10.06, 08:25
      Ludzie na nim psy wieszają Ja go znam to lest uczciwy i porządny facet
    • Gość: Piotruś Re: Gamański dla Chełmna IP: 81.210.32.* 12.10.06, 08:31
      To jest profesjonalista ukończył 3uczelnie w tym ekonomiczną w warszawie ma
      układy nie zaangażowany politycznie Uwazam że powinniśmy dać mu szanse Zawsze
      był w cieniu rządzących i za nich tyrał
      • Gość: Elżbieta Re: Gamański dla Chełmna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.06, 08:34
        Przykro mi ale nie damy mu jednak szansy - mieszkańcy CCH. Nie oszukujmy się, w
        drugiej turze bez szans z Kędzierskim.
        • Gość: aaa Re: Gamański dla Chełmna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.06, 14:45
          Jezeli nawet bez szans z kedzierskim to i tak jest wielki,badzi obiktywny jakie
          doswiadczenie ma kedzierski w zarzadzaniu czym kolwiek, czlowiek bez
          kwalifikacjitypowy chlopiec z podworka
          • Gość: or Re: Gamański dla Chełmna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.06, 14:51
            Zwroc uwage na otoczenie kedzierskiego -Nowis ,Paczk...Tar..wski sprzedawczyk
            ktory za prace corki sprzedal kolegow WSTYD czy takiego oczekuje miasto
            burmistrza ?
            • Gość: Zenek Re: Gamański dla Chełmna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 17:08
              Masz bardzo nieaktualne dane jeśli chodzi o otoczenie Kędzierskiego. Gamański
              nie ma wcale lepszego zaplecza a może nawet wielokrotnie dla miasta i
              mieszkańców mniej korzystne.
              • Gość: woś Re: Gamański dla Chełmna IP: 83.2.10.* 12.10.06, 21:11
                "Zenek" rzucasz jakies dziwne stwierdzenie bez konkretów. I takich kumpli ma
                Kedz.? Nie wierze.Chyba chcesz sie na siłe dostac do tego otoczenia ale jestes
                cienias i tak cie nie przyjma .Burmistrz musi otoczenie które ma głowe na karku
                • Gość: wiem Re: Gamański dla Chełmna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 19:55
                  Ale nie koniecznie wyroki i taką opinię.
              • Gość: mora Re: Gamański dla Chełmna IP: 83.2.10.* 12.10.06, 21:14
                Z takim otoczeniem jak Ty to Kedz .ma już dzisiaj przegrane
    • Gość: Bolo Re: Gamański dla Chełmna IP: 81.210.32.* 13.10.06, 15:38
      Gaman jesteś wielki pare razy widziałem Cie w akcji Miasto Cie potrzebuje
    • Gość: polo Re: Gamański dla Chełmna IP: 81.210.32.* 13.10.06, 15:40
      Jestem za Jesteś dobry wygrasz
      • Gość: Gamoń Re: Gamański dla Chełmna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 17:35
        Gaman jesteś za dobry i marnujesz się w Chełmnie. Karierę powinieneś robić w
        wojsku - potrzebują generałów. Może byc w POW w Bydgoszczy - tam Ciebie znają,
        jeżdziłeś często i "chwaliłeś" swoich kolegów - oficerów.
    • Gość: olek Re: Gamański dla Chełmna IP: 83.2.8.* 14.10.06, 11:43
      Gamański to jest siła! Człowiek tyra za Bińczyka,tyrał za Jurczaka. Teraz
      będzie pierwszy!!! Jest to jedyny wykształcony i znający się na robocie
      kandydat. Gaman wygrasz!!!!!!
      Dość Kędzierskiego! Miasto zamarło na 4 lata!.
      • Gość: Ten który tyra Re: Gamański dla Chełmna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.06, 17:23
        Koń by się uśmiał: Gamański tyrał, tyra i tyrać będzie. Tak może sobie kopać i
        kopać i co z tego będzie miał? Co na to " tyranie " i " kopanie dołków pod
        innymi" powiedzą Bińczyk i Jurczak? Tak więc: G. urodził się tylko do tyrania i
        do kopania "pod kimś"! Ha, ha, ha!
        • Gość: wielbiciel Re: Gamański dla Chełmna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.06, 17:48
          Proponuję Gamańskiemu, skoro jest tak WIELKI, wystawić pomnik. Zróbmy może
          publiczną zbiórkę pieniędzy, nazijmy ulicę jego imieniem, którejś ze szkół
          zmieńmy patrona, ździsiek jest Wielki. Amoże zmieńmy nazwę miasta na GAMANOWO.
          • Gość: gość Re: Gamański dla Chełmna IP: 83.2.9.* 14.10.06, 18:47
            Bardzo ładnie. Tylko ten tekst jest dla inteligentnych, nawet jeżeli go
            przeczyta Gaman to i tak nic z tego nie zrozumie - taki z niego intektualista.
          • Gość: odp Re: Gamański dla Chełmna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.06, 23:05
            KEDZIEROWO już mamy i ostatni gasi światło. Jest jeszcze anglia
    • Gość: radny?! Re: Gamański dla Chełmna IP: 83.2.11.* 15.10.06, 09:24
      nie będę powtarzać 2x przeczytajcie kędzierskiego z 21,33" i to też was
      dotyczy!!!
    • Gość: Gibon Re: Gamański dla Chełmna IP: 81.210.32.* 15.10.06, 18:32
      Gaman nie wiem czemu Ci tak wypominają Twoją kariere wojskowa .Przecież to
      zaszczyt To chyba nie Polacy
      • Gość: dora Re: Gamański dla Chełmna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 19:34
        Też sie dziwię, że bycie wojskowym jest strasznym przestępstwem. TOTALNA
        GLUPOTA.SZTABIE KEDZIERSKIEGO ZMIEN PLYTE
    • Gość: Wicek Re: Gamański dla Chełmna IP: 81.210.32.* 15.10.06, 18:35
      Zdzisiek jestem Twoim fanem. Nie daj się tym łobuzom którzy Cię oczerniają
    • Gość: Kędzior Re: Gamański dla Chełmna IP: 81.210.32.* 15.10.06, 18:37
      Gaman jesteś najleszy WYGRAJ dla nas
    • Gość: Anna Re: Gamański dla Chełmna IP: 81.210.32.* 15.10.06, 18:43
      Jestem przedstawicielką inteligencji życzę Panu wygranej w wyborach i tak myśli
      wielu ludzi
    • Gość: Stasiu Re: Gamański dla Chełmna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.06, 11:57
      Nie wiem skąd Ty jesteś. Ale jeżeli z Chełmna to jest to Twoja osbista porażka,
      że tak myslisz. Jak Gamański może zrozumieć problemy Chełmna, w którym znalazł
      się ileś lat temu z przydziału wojskowego ? Po rozwiązaniu Ośrodka Szkolnego
      mając dobre układy z lokalnym biznesem zajął się lokalną polityką ( został
      przez nich namaszczony jako młody wojskowy emeryt mający dużo czasu ). Po 8
      latach wykreowany został na jedynego, nieomylnego samorządowca, bez którego
      Ziemia Chełmińska popadnie w totalną ruinę, ciemnotę i samosądy.
      Przypomnij sobie co zrobił Gamański po przegranych wyborach z Kędzierskim.
      Spadł miękko na cztery łapy i został zastępcą starosty. Myślę , że jak przegra
      wybory z Kędzierskim to znowu zakręci się przy starostwie. Tutaj widzę dość
      wyraźną analogię z pchłą, której jest bez znaczenia na jakiej psiej sierści
      siedzi.Ważne by miała czym się odżywiać. A co z psem ? Trudno, biedak musi
      przywyknąć do tego.
      Ale czy my wyborcy musimy być tymi biedakiami?
      Mieszkańcy naszego miasta muszą mieć takiego gospodarza, który swoimi
      korzeniami wywodzi sie z Chełmna. A Mariusz Kędzierski jest właśnie taka osobą.
      Rozpoczał swój debiut 4 lata temu. Chełminianie mu zaufali. Czemu nie ma to
      zaufanie trwać przez następne 4 lata ? Powinien skończyć to co zaczął.
      Rewitalizacja murów, budowa nowego dworca autobusowego.
      • Gość: chelminianin Re: Gamański dla Chełmna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.06, 14:11
        Mariusz Kędzierski jest ze Świecia !
        • Gość: Stasiu Re: Gamański dla Chełmna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.06, 15:17
          Masz rację. Urodził się w Świeciu i po 3 latach zamieszkał w Chełmnie. Jak
          myślisz co może zapamiętać z dziecięcych lat ? Zakamarki i podwórka
          chełmińskich uliczek bo na pewno nie świeckich.
          • Gość: ja Re: Gamański dla Chełmna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.06, 17:17
            Popatrz,popatrz...
            A 4 lata temu w "Martonie" twierdził, że tylko się w Swieciu urodził?
            Kedzierski kłamał czy Ty jesteś zle poinformowany???
        • Gość: gość Re: Gamański dla Chełmna IP: 83.2.9.* 16.10.06, 17:17
          Do świecia to ciebie powinni wysłać !
      • Gość: gość Re: Gamański dla Chełmna IP: 83.2.9.* 16.10.06, 17:20
        Tak to jest głos rozsądku. Głos prawdziwego mieszkanca Chełmna.
        Jak mówi przysłowie "cudze chwalicie a swego nie znacie". Może zaufajmu
        mądrości przodków i wybierzmy swoje a nie cudze!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka