Gość: ZOO Re: Gamański dla Chełmna IP: 81.210.32.* 12.10.06, 08:25 Ludzie na nim psy wieszają Ja go znam to lest uczciwy i porządny facet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotruś Re: Gamański dla Chełmna IP: 81.210.32.* 12.10.06, 08:31 To jest profesjonalista ukończył 3uczelnie w tym ekonomiczną w warszawie ma układy nie zaangażowany politycznie Uwazam że powinniśmy dać mu szanse Zawsze był w cieniu rządzących i za nich tyrał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elżbieta Re: Gamański dla Chełmna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.06, 08:34 Przykro mi ale nie damy mu jednak szansy - mieszkańcy CCH. Nie oszukujmy się, w drugiej turze bez szans z Kędzierskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Gamański dla Chełmna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.06, 14:45 Jezeli nawet bez szans z kedzierskim to i tak jest wielki,badzi obiktywny jakie doswiadczenie ma kedzierski w zarzadzaniu czym kolwiek, czlowiek bez kwalifikacjitypowy chlopiec z podworka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: or Re: Gamański dla Chełmna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.06, 14:51 Zwroc uwage na otoczenie kedzierskiego -Nowis ,Paczk...Tar..wski sprzedawczyk ktory za prace corki sprzedal kolegow WSTYD czy takiego oczekuje miasto burmistrza ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Re: Gamański dla Chełmna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 17:08 Masz bardzo nieaktualne dane jeśli chodzi o otoczenie Kędzierskiego. Gamański nie ma wcale lepszego zaplecza a może nawet wielokrotnie dla miasta i mieszkańców mniej korzystne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woś Re: Gamański dla Chełmna IP: 83.2.10.* 12.10.06, 21:11 "Zenek" rzucasz jakies dziwne stwierdzenie bez konkretów. I takich kumpli ma Kedz.? Nie wierze.Chyba chcesz sie na siłe dostac do tego otoczenia ale jestes cienias i tak cie nie przyjma .Burmistrz musi otoczenie które ma głowe na karku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiem Re: Gamański dla Chełmna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 19:55 Ale nie koniecznie wyroki i taką opinię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mora Re: Gamański dla Chełmna IP: 83.2.10.* 12.10.06, 21:14 Z takim otoczeniem jak Ty to Kedz .ma już dzisiaj przegrane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolo Re: Gamański dla Chełmna IP: 81.210.32.* 13.10.06, 15:38 Gaman jesteś wielki pare razy widziałem Cie w akcji Miasto Cie potrzebuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polo Re: Gamański dla Chełmna IP: 81.210.32.* 13.10.06, 15:40 Jestem za Jesteś dobry wygrasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gamoń Re: Gamański dla Chełmna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 17:35 Gaman jesteś za dobry i marnujesz się w Chełmnie. Karierę powinieneś robić w wojsku - potrzebują generałów. Może byc w POW w Bydgoszczy - tam Ciebie znają, jeżdziłeś często i "chwaliłeś" swoich kolegów - oficerów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: Gamański dla Chełmna IP: 83.2.8.* 14.10.06, 11:43 Gamański to jest siła! Człowiek tyra za Bińczyka,tyrał za Jurczaka. Teraz będzie pierwszy!!! Jest to jedyny wykształcony i znający się na robocie kandydat. Gaman wygrasz!!!!!! Dość Kędzierskiego! Miasto zamarło na 4 lata!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ten który tyra Re: Gamański dla Chełmna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.06, 17:23 Koń by się uśmiał: Gamański tyrał, tyra i tyrać będzie. Tak może sobie kopać i kopać i co z tego będzie miał? Co na to " tyranie " i " kopanie dołków pod innymi" powiedzą Bińczyk i Jurczak? Tak więc: G. urodził się tylko do tyrania i do kopania "pod kimś"! Ha, ha, ha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielbiciel Re: Gamański dla Chełmna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.06, 17:48 Proponuję Gamańskiemu, skoro jest tak WIELKI, wystawić pomnik. Zróbmy może publiczną zbiórkę pieniędzy, nazijmy ulicę jego imieniem, którejś ze szkół zmieńmy patrona, ździsiek jest Wielki. Amoże zmieńmy nazwę miasta na GAMANOWO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Gamański dla Chełmna IP: 83.2.9.* 14.10.06, 18:47 Bardzo ładnie. Tylko ten tekst jest dla inteligentnych, nawet jeżeli go przeczyta Gaman to i tak nic z tego nie zrozumie - taki z niego intektualista. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odp Re: Gamański dla Chełmna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.06, 23:05 KEDZIEROWO już mamy i ostatni gasi światło. Jest jeszcze anglia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radny?! Re: Gamański dla Chełmna IP: 83.2.11.* 15.10.06, 09:24 nie będę powtarzać 2x przeczytajcie kędzierskiego z 21,33" i to też was dotyczy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gibon Re: Gamański dla Chełmna IP: 81.210.32.* 15.10.06, 18:32 Gaman nie wiem czemu Ci tak wypominają Twoją kariere wojskowa .Przecież to zaszczyt To chyba nie Polacy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dora Re: Gamański dla Chełmna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 19:34 Też sie dziwię, że bycie wojskowym jest strasznym przestępstwem. TOTALNA GLUPOTA.SZTABIE KEDZIERSKIEGO ZMIEN PLYTE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wicek Re: Gamański dla Chełmna IP: 81.210.32.* 15.10.06, 18:35 Zdzisiek jestem Twoim fanem. Nie daj się tym łobuzom którzy Cię oczerniają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kędzior Re: Gamański dla Chełmna IP: 81.210.32.* 15.10.06, 18:37 Gaman jesteś najleszy WYGRAJ dla nas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Gamański dla Chełmna IP: 81.210.32.* 15.10.06, 18:43 Jestem przedstawicielką inteligencji życzę Panu wygranej w wyborach i tak myśli wielu ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stasiu Re: Gamański dla Chełmna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.06, 11:57 Nie wiem skąd Ty jesteś. Ale jeżeli z Chełmna to jest to Twoja osbista porażka, że tak myslisz. Jak Gamański może zrozumieć problemy Chełmna, w którym znalazł się ileś lat temu z przydziału wojskowego ? Po rozwiązaniu Ośrodka Szkolnego mając dobre układy z lokalnym biznesem zajął się lokalną polityką ( został przez nich namaszczony jako młody wojskowy emeryt mający dużo czasu ). Po 8 latach wykreowany został na jedynego, nieomylnego samorządowca, bez którego Ziemia Chełmińska popadnie w totalną ruinę, ciemnotę i samosądy. Przypomnij sobie co zrobił Gamański po przegranych wyborach z Kędzierskim. Spadł miękko na cztery łapy i został zastępcą starosty. Myślę , że jak przegra wybory z Kędzierskim to znowu zakręci się przy starostwie. Tutaj widzę dość wyraźną analogię z pchłą, której jest bez znaczenia na jakiej psiej sierści siedzi.Ważne by miała czym się odżywiać. A co z psem ? Trudno, biedak musi przywyknąć do tego. Ale czy my wyborcy musimy być tymi biedakiami? Mieszkańcy naszego miasta muszą mieć takiego gospodarza, który swoimi korzeniami wywodzi sie z Chełmna. A Mariusz Kędzierski jest właśnie taka osobą. Rozpoczał swój debiut 4 lata temu. Chełminianie mu zaufali. Czemu nie ma to zaufanie trwać przez następne 4 lata ? Powinien skończyć to co zaczął. Rewitalizacja murów, budowa nowego dworca autobusowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chelminianin Re: Gamański dla Chełmna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.06, 14:11 Mariusz Kędzierski jest ze Świecia ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stasiu Re: Gamański dla Chełmna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.06, 15:17 Masz rację. Urodził się w Świeciu i po 3 latach zamieszkał w Chełmnie. Jak myślisz co może zapamiętać z dziecięcych lat ? Zakamarki i podwórka chełmińskich uliczek bo na pewno nie świeckich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Gamański dla Chełmna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.06, 17:17 Popatrz,popatrz... A 4 lata temu w "Martonie" twierdził, że tylko się w Swieciu urodził? Kedzierski kłamał czy Ty jesteś zle poinformowany??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Gamański dla Chełmna IP: 83.2.9.* 16.10.06, 17:17 Do świecia to ciebie powinni wysłać ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Gamański dla Chełmna IP: 83.2.9.* 16.10.06, 17:20 Tak to jest głos rozsądku. Głos prawdziwego mieszkanca Chełmna. Jak mówi przysłowie "cudze chwalicie a swego nie znacie". Może zaufajmu mądrości przodków i wybierzmy swoje a nie cudze! Odpowiedz Link Zgłoś