Dodaj do ulubionych

dziewczyny :)

04.12.06, 17:19
podoba mi się jedna dziewczyna ale boje się jej to powiedzieć bo myślę, że
wszystko spieprzę co mam robic piszcie...
Obserwuj wątek
    • Gość: Ola [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 17:38
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: mała Re: dziewczyny :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 17:41
        Wyślij kwiaty z bilecikiem:P dziewcyny to uwielbiają...
        • Gość: ase Re: dziewczyny :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 17:46
          Ooooo ja nie mam takiego problemu :P Ale kwiaty To Naprawde świetny Pomysł !!
          Tylko czy znasz jej adres ? :P
          • colsberg Re: dziewczyny :) 04.12.06, 17:48
            joo ale my mamy pon 14 lat ;/
            • Gość: mała Re: dziewczyny :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 18:07
              Hmmmm... To może miły smsik, albo zagadaj na gadu...
              Najlepiej wstaw się za nią w jakiejś sytuacji, lepiej będzie na ciebie
              patrzyła...

A poza tym za 2 dni Mikołajki, więc pomysl o jakimś fajnym prezenciku - na
              pwano sie ucieszy:)

Powodzenia...
              • colsberg Re: dziewczyny :) 04.12.06, 18:44
                ale co ja mam jej kupić jak my tylko na gg gadamy i esy piszemy bo na live nie
                ma okazji trudna sytuacja;/;/
                • leaveme Re: dziewczyny :) 04.12.06, 18:55
                  No to może wyślij jej najpierw jakiegoś smsa.
                  A później wieczorkiem zaproś na jakiś spacer, przez smsa czy gg. Znacie się
                  normalnie, więc to chyba nie problem.
                  W Mikołajki będzie już świątecznie: choinka, lampki...
                  Może wtedy coś.

Tylko taka moja mała rada: nie bądź za słodki...;)
                  • Gość: ... Re: dziewczyny :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 19:48
                    Jeśli nie chcesz wyjść z tektem "Podobasz mi się...", bo jeszcze dziewczyna się
                    przestraszy =) to możesz jej napisać "Napradwę lepszej dziewczyny od Ciebie nie
                    poznałem. Jesteś naprawdę fajną dziewczyna nie wspominając przy tym, że super
                    laską..." Może, na to poleci =) Powodzenia...
    • Gość: laska Re: dziewczyny :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 20:04
      To co wy piszecie jest żałosne ... zobacz czy sie podobasz dziewczynie...jak
      nie to lepiej nie zaczynaj do niej kręcić bo sie to może źle skończyć...np;
      upokożeniem (dla Ciebie) albo zranieniem uczuć...pozdro
      • Gość: szczera Re: dziewczyny :) IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 04.12.06, 23:02
        co za bzdura! jeżeli podoba Ci się jakaś panienka to jedynie zorientuj się, czy
        nie ma juz kogoś-bo nie waro niszczyć niczyjego szczęścia. No a wtedy pamiętaj
        o kulturze, jakiś uśmiech,ciepłe spojrzenie-żebyście złapali kontakt
        wzrokowy... następnie, postaraj się do niej zwyczajnie zagadać np. "wyglądasz
        na bardzo sympatyczną osóbkę"-dziewczynie na pewno zrobi się ciepło na sercu a
        rozmowa się rozkręci... wiem, że może być trudno na początki, aele jeśli Ci
        naprawd zależy to dasz radę;) powodzenia-heh...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka