colsberg 04.12.06, 17:19 podoba mi się jedna dziewczyna ale boje się jej to powiedzieć bo myślę, że wszystko spieprzę co mam robic piszcie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ola [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 17:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: dziewczyny :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 17:41 Wyślij kwiaty z bilecikiem:P dziewcyny to uwielbiają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ase Re: dziewczyny :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 17:46 Ooooo ja nie mam takiego problemu :P Ale kwiaty To Naprawde świetny Pomysł !! Tylko czy znasz jej adres ? :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: dziewczyny :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 18:07 Hmmmm... To może miły smsik, albo zagadaj na gadu... Najlepiej wstaw się za nią w jakiejś sytuacji, lepiej będzie na ciebie patrzyła... A poza tym za 2 dni Mikołajki, więc pomysl o jakimś fajnym prezenciku - na pwano sie ucieszy:) Powodzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
colsberg Re: dziewczyny :) 04.12.06, 18:44 ale co ja mam jej kupić jak my tylko na gg gadamy i esy piszemy bo na live nie ma okazji trudna sytuacja;/;/ Odpowiedz Link Zgłoś
leaveme Re: dziewczyny :) 04.12.06, 18:55 No to może wyślij jej najpierw jakiegoś smsa. A później wieczorkiem zaproś na jakiś spacer, przez smsa czy gg. Znacie się normalnie, więc to chyba nie problem. W Mikołajki będzie już świątecznie: choinka, lampki... Może wtedy coś. Tylko taka moja mała rada: nie bądź za słodki...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: dziewczyny :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 19:48 Jeśli nie chcesz wyjść z tektem "Podobasz mi się...", bo jeszcze dziewczyna się przestraszy =) to możesz jej napisać "Napradwę lepszej dziewczyny od Ciebie nie poznałem. Jesteś naprawdę fajną dziewczyna nie wspominając przy tym, że super laską..." Może, na to poleci =) Powodzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laska Re: dziewczyny :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 20:04 To co wy piszecie jest żałosne ... zobacz czy sie podobasz dziewczynie...jak nie to lepiej nie zaczynaj do niej kręcić bo sie to może źle skończyć...np; upokożeniem (dla Ciebie) albo zranieniem uczuć...pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczera Re: dziewczyny :) IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 04.12.06, 23:02 co za bzdura! jeżeli podoba Ci się jakaś panienka to jedynie zorientuj się, czy nie ma juz kogoś-bo nie waro niszczyć niczyjego szczęścia. No a wtedy pamiętaj o kulturze, jakiś uśmiech,ciepłe spojrzenie-żebyście złapali kontakt wzrokowy... następnie, postaraj się do niej zwyczajnie zagadać np. "wyglądasz na bardzo sympatyczną osóbkę"-dziewczynie na pewno zrobi się ciepło na sercu a rozmowa się rozkręci... wiem, że może być trudno na początki, aele jeśli Ci naprawd zależy to dasz radę;) powodzenia-heh... Odpowiedz Link Zgłoś