Gość: Miłka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 23:05 szanowni cch czy zauwazacie roznice....miedzy miastami? czujecie niechcec do Świecia? bo ja szczerze Wam napisze ze wcale nie sa lepsi od NAS Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pir0man Re: Chełmno - Świecie IP: *.icpnet.pl 13.12.06, 23:52 Jasne że są lepsi! :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Chełmno - Świecie IP: 83.2.8.* 14.12.06, 08:47 i znow niemardy watek!! zamiast napisac co zrobic by nasze cholerne stosunki poprawic to jedni drugim chca udowodnic ze sa lepsi. ale w czym?? ;/ jestem z chełmna a uwazam ze "swieciaki" sa bardziej tolerancyjni od nas. uwazam ze chełmno a w szczegolnosci młodziez jest wiesniacka i nie da sie tego ukryc. ni ? :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puki Re: Chełmno - Świecie IP: 83.2.9.* 14.12.06, 20:58 chełmmno jest lepsze w świeciu sa wieśniaki bo donas przyjedzaja po hugo i sie zaczynaja świeciaki yyyyyy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Chełmno - Świecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.06, 11:37 Mieszkam w Chełmnie, pracuję w Świeciu. Każde z tych miast ma swoje plusy i minusy. Nie należy tylko pozwolić, żeby minusy przesłaniały plusy, i jest dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro Re: Chełmno - Świecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.06, 12:30 swiecie ma wiele plusow ale nie tak duzo jak chelmno osobiscie lepiej czuje sie w chelmnie tzn ==> po tej stronie wisly :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miło mi Re: Chełmno - Świecie IP: 81.210.32.* 14.12.06, 13:05 chetnie poznam jakas laske z swiecia około 16 lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: + Re: Chełmno - Świecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.06, 13:37 wcale młodziez w chełmnie nie jest wiesniacka!Ja tez w chełmnie czuje sie lepiej (po tej stronie wisły):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Chełmno - Świecie IP: 83.2.8.* 14.12.06, 16:16 mieszkam w chełmnie i słysze to wszystko... cytuje: "ni" "ku**a ni" "bylista" itp itd nie jest to złę ale w ustach niektorych osob raczej niemiłe i malointeligente. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lo Re: Chełmno - Świecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.06, 22:10 Swiecie ma lepsze puby i dyskoteki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doris Re: Chełmno - Świecie IP: *.adsl.inetia.pl 16.12.06, 04:46 Masz racje to jest wieśniacka wymowa...ja jestem ze świecia poza tym w świeciu śa ładniejsze laski,a nie takie paszczaki co w Chełmnie.bez obrazy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do doris Re: Chełmno - Świecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.06, 13:04 ty kolo poprostu SMIECH!najpierw obrazasz a potem piszesz bez obrazy -dla kogo...?heh obrazasz dziewczyny z cch to po co piszesz bez obrazy!bez obrazy dla chłopakow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dmx Re: Chełmno - Świecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.06, 16:41 Jestem ze Świecia, ucze sie w Grubnie, mam wielu znajomych z cch i nie widze miedzy nami różnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
wyssana.z.palca Re: Chełmno - Świecie 16.12.06, 17:00 ludzie, dawno nie widzialam tek beznadziejnego watku. poza tym, ze autor nie ma nik konkretnego do napisania na potwierdzenie swojej, jakze odkrywczej, tezy, to jeszcze sama idea jest gupia jak but. ze niby wszyscy ludzie z chelmna i wszyscy ludzie ze swiecia sa tacy a tacy? moze ja o czyms nie wiem i innym powietrzem sie oddycha w tych miastach, ludzie jakos inaczej sie rowzijaja i w jednym miescie sa lepsi a w drugim gorsi? no, Miłka, pochwal sie co chcialas nam madrego na ten temat powiedziec? rece z szelestem opadaja jak sie czyta takie watki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Chełmno - Świecie IP: 83.2.8.* 16.12.06, 18:42 mieszkam w chełmnie a ucze sie w swieciu i rowniez nie widze zadnych roznic pomiedzy nami. coz jesli chodzi o lechony mysle ze tu i tu znajdzie sei cos fajnego ;) ale zauwazyłem ze w powiecie swieckim jest troche wiecej "zelobojow" niz w chełmnie. :) ciekawe czemu... moze duza ilosc fa Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaklara Re: Chełmno - Świecie do wyssanej 16.12.06, 18:48 hej to ty sie nie popisalas swoja wypowiedzia! dla mnie to watek ok! przeciez tu nie tylko chodzi o to zeby zeby zaraz ganic!! nastepnym razem WYSSNSA zycze ci wiecej optymizmu! ps a i tak nie napisalas swojej opinii uwazam ze pomiedzy chelmnem a swieciem jest wiele roznic... ale tez sie czuje lepiej po tej stronie Wisły :)) Odpowiedz Link Zgłoś
wyssana.z.palca Re: Chełmno - Świecie do wyssanej 18.12.06, 21:41 "bo ja szczerze Wam napisze ze wcale nie sa lepsi od NAS" - no tu autorka faktycznie NIKOGO nie gani a swoja opinie wyrazila az nadto dosadnie. a swoja opinie napisalam, ale widocznie nie jestes wystarczajaca bystra zeby ja odczytac z mojej wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wodalijnka [...] IP: 81.210.32.* 18.12.06, 20:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś