alexis_jordan 08.01.12, 14:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bella060 Re: Załamka 08.01.12, 15:04 Moim zdaniem to powinnaś z nimi pogadać i spytać się czego od ciebie chcą. I jedna rada: nie chodź do rodziców bo później będą cie jeszcze bardziej upokarzać. Odpowiedz Link Zgłoś
monia12xd Re: Załamka 08.01.12, 16:50 tróją się nie martw, przecież możesz się poprawić w 2 semestrze tylko się staraj, pogadaj z tą babką. A z tymi dziewuchami to zrób tak że podejdź do nich i powiedz dlaczego ci tak dokuczają. pogadaj z nimi i wgl. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiuniaxpp Re: Załamka 08.01.12, 18:00 ocenami nie masz się co przejmować to dopiero pierwszy semestr . a co do tych ' dupodaj' (;D) to weź wymyśl na nich jakoś zemstę . ;] Odpowiedz Link Zgłoś
yorkie Re: Załamka 08.01.12, 18:25 Szczerze, to nie dziwię się, że Cię obgadują. Bez obrazy, ale wysławiasz się nie jak dziewczyna, a jak menel spod monopolowego. Nie ukrywam, że nie jestem święta i czasami zdarzy mi się jakieś niecenzuralne słowo, ale nigdy nie nazwałam drugiej osoby kurwą. Zjedź mnie, zwyzywaj - rób co chcesz, przykro mi, nie pomogę. Odpowiedz Link Zgłoś
brokatowa_ Re: Załamka 08.01.12, 18:29 wiesz , pamiętaj , że jak ludzie obgadują to najczęściej z zazdrości Odpowiedz Link Zgłoś
your_nightmare Re: Załamka 13.01.12, 21:59 Nie przejmuj się nimi . Pewnie niedługo nie będą Cię uczyły i o tym zapomnisz . Nie myśl o tym, bo po co się denerwować ? Odpowiedz Link Zgłoś
blondzia Re: Załamka 13.01.12, 22:55 Ja z plastyki mam 4 . Ale z matmy mam 1 Rok temu kiedy inna nauczycielka mnie uczyła plastyki to większość dziewczynom w tym mnie wystawiła 5 a mojej koleżance która j najładniej rysuje w klasie wystawiła 4 i moja koleżanka była wkurzona . Odpowiedz Link Zgłoś
rockowa941 Re: Załamka 13.01.12, 23:02 to tylko ocena nie ma sie czego przejmowac a z dziewczynami pogadaj Odpowiedz Link Zgłoś
diabolusxxx Re: Załamka 13.01.12, 23:07 sama załatw sprawę, powiedz, żeby się odpie***liły, jeśli nie pomoże wtedy pomyśl o osobie trzeciej. Odpowiedz Link Zgłoś