Dodaj do ulubionych

naleśnikarnia Chełmno

IP: *.stk-net.pl 23.02.07, 15:57
Słyszałam, że w Chełmnie została otwarta Naleśnikarnia... Wie ktoś możę jaki
jest jej adres i telefon?? pilne
Obserwuj wątek
    • Gość: kama Re: naleśnikarnia Chełmno IP: 83.2.10.* 23.02.07, 18:30
      widziałam menu z roznymi nalesnikami w magmie tak ze domyslam sie ze chodzi tu
      o magme
      • Gość: rex Re: naleśnikarnia Chełmno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 20:40
        /56/6760618 MAGMA ul.Dworcowa 24 Chełmno mają podobno ponad 60 rodzajów
        naleśników coś podobnego do Manekina w Toruniu czy Bydgoszczy.
        • Gość: M......C Re: naleśnikarnia Chełmno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.07, 02:18
          tak to prawda w Magmie mozna zjesc pysznego nalesnika!!!!!!!!!!! Polecam - sa
          naprawde fantastic!!!!!!!!!!!!!!Pozdrawiam bardzo gorąco!!!!!
          • Gość: :) Re: naleśnikarnia Chełmno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.07, 11:17
            Tak w Magmie sa naleśniki i naprawde jest bardzo duzy wybór:)
            • Gość: kama Re: naleśnikarnia Chełmno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 10:35
              Naleśniki pychotki
    • Gość: bywalczyni Re: naleśnikarnia Chełmno IP: 83.2.9.* 06.03.07, 16:04
      a macie ultoke z rodzajami??? napiszcie o jakichs bezmięsnych
      • Gość: Max Re: naleśnikarnia Chełmno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 16:18
        ulotki są w Magmie w barze
        • Gość: kolo Re: naleśnikarnia Chełmno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 16:51
          Nalesniki maja wspaniala ale za dowoz to troche przesada bo trzeba placic 3
          zlote za to ze przywioza ale to jeszcze luz, ale trzeba jeszcze dodatkowo
          placic za opakowanie w ktorym to przywoza wiec sie nie oplaca zamawiac przez
          telefon tylko najlepij trzeba isc samemu do MAGMY
          • Gość: Edyta Re: naleśnikarnia Chełmno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 08:36
            Jadłam.Naleśniki są super.Zwłaszcza te słodkie z lodami i sosem
            czekoladowym.Deserek na obiad to dobry pomysł.Smacznego dla wszystkich
            naleśnikożerców.
            • Gość: k. Re: naleśnikarnia Chełmno IP: 83.2.8.* 08.03.07, 23:16
              Nie są złe,ale bez szału.
            • Gość: Borys fe fe fe IP: *.szpital-bielany.torun.pl 09.03.07, 17:06
              łeeeee tam....wcale nie są takie super...są po prostu oki....bylismy tam wczoraj
              - ja zjadłem mojego ulubionego mięsnego iw cale taki rewelacyjny nie był. nie
              byłem w stanie odnaleźć w nim sera choć podobno tam występował - jesli tak to w
              sladowej ilości......Moja dziewczyna zjadła jednego z tych słodkich - i obydwoje
              zastanawialiśmy sie gdzie jest ten cały sos truskawkowy i gdzie podziała sie
              czekolada......Cenowo tez rewelacji nie ma żadnej - ogólnie drożej niż w
              cytowanym wcześniej toruńskim Manekinem....Kolejnym minusem jest to ze
              czekaliśmy ok 30 minut - w toruniu w tym czasie juz dawno byliśmy w trakcie
              jedzonka....No ale z drugiej strony "na bezrybiu i rak ryba" wiec jako jedyne
              miejsce w chełmnie gdzie mozna zjeść naleśnika moze być......W przyszłosci
              jednak gdy zachce mi sie naleśników wsiadam w samochód i jadę do torunia lub
              bydgoszczy - i tam jem smaczniej i taniej.....
              • Gość: Piotr W Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 18:09
                Ja jadłem z całą paczką i jakoś nie potwierdzm tych wymyślonych złych
                wrażeń.Jednak nad gustami się ni dyskutuje.Są ludzie którym już nic w życiu nie
                pozostało jak tylko narzekać.Z drugiej strony trzeba podziwiać kogoś kto tak
                szczegółowo rozpatruje "naleśnika".Pozdrowienia dla Borysa złośnika
                podróżnika.Ps uwaga na "ości" w saładce owocowej!
                • Gość: Bea Re:Naleśniki w naszym Chełmnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 18:14
                  naleśniki są ok i już!
    • Gość: :) Re: naleśnikarnia Chełmno IP: 82.146.251.* 10.03.07, 14:07
      hmm...

Ja jadłem z jabłkiem i był bardzo przeciętny mus. Nie ma to jak naleśnik z
      Manekina...
      • Gość: - Re: naleśnikarnia Chełmno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 23:06
        Jest problem.Tam nie ma musu. A Manekin trochę twardy.
    • Gość: Co wy.. Re: naleśnikarnia Chełmno IP: 83.2.11.* 11.03.07, 09:04
      wolał bym zjeśc krowiego placka niż te naleśniki z magmy . 3 zł za dowuz czy ich
      nie po.. do hu..ja . jeszcze te dzikie nalęśniki fuj. ale to moje zdanie!!!
    • Gość: naleśnik Re: naleśnikarnia Chełmno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.07, 15:58
      Byłem ostatnio na naleśnikach i bardzo smakowały ale jedno mi sie nie podoba,to
      ze sam SZEF Magmy patrzy nam w talerze i nie daje spokojnie zjeść.
      • Gość: kinuh Re: naleśnikarnia Chełmno IP: 83.2.9.* 11.03.07, 18:11
        A co innego można się spodziewać po TREPIE!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka