anida63 07.04.07, 14:53 dla tych wszystkich ,ktorzy odeszli na druga strone. Jesli macie ochote wpisujcie swoje zyczenia Wielkanocne do bliskich,znajomych a jakis dobry Aniol na pewno zaniesie je do nich a moze sami je odczytaja.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anida63 Re: zyczenia do Nieba 07.04.07, 14:56 Kochana mamo! przesylam ci bukiet zonkili z baziami i jeszcze hiacynty,ktore tak lubilas.Pamietamy o tobie. Opiekuj sie moimi synkami... Odpowiedz Link Zgłoś
anida63 Re: zyczenia do Nieba 07.04.07, 15:08 Syniu,brakuje nam ciebie .Nikt juz nie robi smigusa-dyngusa.. Jestes z nami zawsze,w myslach i sercach.W swieta jest szczegolnie ciezko,ale staram sie byc silna dla ciebie.Przesylam ci ogromny bukiet wiosenny i zapalam wszystkie swieczki tego swiata. Zyje nadzieja,ze znow sie spotkamy... <*><*><*> Odpowiedz Link Zgłoś
anida63 Re: zyczenia do Nieba 07.04.07, 22:56 dla ciebie maly Anioleczku,ktory nie zdazyles nacieszyc sie zadnymi swietami pluszowy zajaczek i zolty kurczaczek-przytulaczek. Teraz jest z toba Lukasz,opiekujcie sie soba i proscie Boga o sily dla mnie. (*) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iw Re: zyczenia do Nieba IP: *.centertel.pl 07.04.07, 20:34 kochany braciszku będą to pierwsze świeta bez Ciebie moje najwieksze życzenie, czyli to zebyś był z Nami sie nie spełni, ale chcę Ci zyczyć tego byś był szczęśliwy tam u góry - jeśli niebo istnieje... zawszę będę Cię kochać Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: zyczenia do Nieba 07.04.07, 22:18 Wielkanocny Baranek Świynto ofiara Żydow chroniyła Krew na ich dźwiyrzach w Egipcie była Po to baranka ofiarowali Tym se z niyszczyńścio wyratowali Krystus-Baranek krew swoja leje Jego ofiara łodmiynio dzieje Na stole momy przi Wielkanocy Niychej duchowi dokłodo mocy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamalukasz Re: zyczenia do Nieba IP: *.range217-44.btcentralplus.com 08.04.07, 02:49 dla Macka brata Iwony <***> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamalukasza Re: zyczenia do Nieba IP: *.range217-44.btcentralplus.com 08.04.07, 02:51 dla Damiana <***> brata Iwony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamalukasza Re: zyczenia do Nieba IP: *.range217-44.btcentralplus.com 08.04.07, 02:52 dla Macka<***> brata Agaty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nic Re: zyczenia do Nieba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 09:21 chce skonczyc zywot tu na dole,a przeniesc sie do nieba_aniele czy mozesz to dla mnie zrobic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamalukasza Re:do nic IP: *.range217-44.btcentralplus.com 08.04.07, 11:58 to bardzo smutne,ale kazdy ma swoj czas na ziemi kiedy przyjdzie Twoj kres Twoj Aniol przyjdzie po Ciebie... zycze sily i wiary w lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nic Re:do nic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.07, 13:45 no to mamy problem,bo juz nie wierze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamalukasz Re:do nic IP: *.range81-153.btcentralplus.com 11.04.07, 16:30 widze ze masz dolek. sprobuj wejsc na jakies bliskie twoim problemom forum, to moze ci choc troche pomoc... pozdrawiam 3maj sie Odpowiedz Link Zgłoś