Dodaj do ulubionych

Zakochaj sie w Toruniu

11.05.07, 21:59
...czy nie odnosicie wrażenia, że hasło toruńskiej imprezy jest "ciut" podobne
do tego, co od kilku lat chce promować Chełmno?

Może to podobieństwo jest przypadkowe, może nie, ale... możemy popatrzeć
przynajmniej jak sie powinno zabierać do promocji. Owszem, Chełmna nie można
równać z Toruniem, tym bardziej, że impreza organizowana jest przez Polsat -
mimo to jednak nadal potwierdza to smutną prawdę, że "Chełmno miastem
zakochanych" jest dla naszego miasta hasłem na wyrost. Przestało w nie wierzyc
nawet miasto, czego potwierdzenie można było znaleźć w tegorocznym "budżecie"
chełmińskiej imprezy.

Toruniowi gratuluję wspaniałej okazji.
Obserwuj wątek
    • Gość: chelminianin Re: Zakochaj sie w Toruniu IP: 80.51.140.* 12.05.07, 00:09
      Zgadzam sie w 100 %. Dokładnie o tym samym pomyślałem oglądając toruńską
      imprezę. Myślałem, że to chyba jakaś pomyłka musi być... Nasze miasto
      (miasteczko...) jest chyba miastem zakochanych w głowach kilku osób... Fakt że w
      tamta imprezę wpompowano kupę kasy pewnie... A gdzie nam tam do nich z jakimś
      koncercikiem podupadajacej gwiazdeczki polskiej muzyki... "Chełmno miastem
      zakochanych..." - dla miejscowych to brzmi jak żart jakiś... Ale może sie mylę...
    • Gość: gość Re: Zakochaj sie w Toruniu IP: 83.2.8.* 19.05.07, 08:13
      Znowu komuśsię coś nie podoba dla chełminiaków nic nie warto robić wiecznie
      niezadowolone marudy
      • Gość: ech Re: Zakochaj sie w Toruniu? Chyba w Chełmnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 09:32
        No i co z tego wynika ? Torunianie nic sami sensownego nie potrafią wymyśleć a
        jedynie zabierać pomysły innych.To się nazywa ,no jak toruńska kulturo
        ubiegająca się o ESK? Plagiat ?
        • Gość: tylko chełmno Re: Zakochaj sie w Toruniu? Chyba w Chełmnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 09:55
          Chełmno miasto zakochanych-było ,jest i będzie!
          Jak zakochać się to jedynie w Chełmnie!!!
    • Gość: pro Re: Zakochaj sie w Toruniu IP: 83.2.11.* 26.05.07, 12:50
      program był super podobało się
      • Gość: krzyzak55 Re: Zakochaj sie w Toruniu IP: 83.2.11.* 26.05.07, 16:22
        przejąć koszary na biskupiej i utworzyć sanatorium dla byłych zakochanych
        UZDRAWIAC ICH MIŁOSĆ ! ludzie jaka promocja , na początek radzia i dody !!!! i
        tych z zachodu też !!! jak to zrobić skazać ich tylko na siebie przez cały
        turnus .... macie inne pomysły dawajcie FOOLL FULL LOVE SRVIS CULMEN
        • Gość: # czek Re: Zakochaj sie w Toruniu IP: 83.2.11.* 28.05.07, 09:04
          te świństwa robi nam toruń UWAGA PROPONUJĘ PRZEKIEROWAĆ WSZYSKIE ZNAKI
          KIERUJĄCE DO TORUNIA W KIERUNKU CHEŁMNA , a dla tych co mieszkają w CCH a
          promują inne miasta. dyby na rynku
          • Gość: kurka Re: Zakochaj sie w Toruniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 14:46
            W Trolluniu ,nigdy!
    • Gość: ... Re: Zakochaj sie w Toruniu IP: 80.51.140.* 29.05.07, 15:07
      Spostrzegłam te hasełko i też dało mi do myślenia ,ale moim zdaniem nie
      czepiam sie ,aż tak tego . Bardziej uczepiłabym sie,że jesli Chełmno jest tym
      miastem zakochanych to czemu Polsat niezoorganizowałby takiego czegość w
      Chełmnie , niemogli by fundąć Nam czego takiego . Wkurza mnie ciągłt fakt
      budżetu bo niema pieniadzy bo to i tamto , sorry ale na jakeś gównaa pieniądze
      są a na zooragnizowanie takego czegoś nie . Moim zdaniem te hasło jake mamy
      take mamy ale jakos mało przekonywujące ... jak do Nas ktos przyjedzie to take
      mini gwiazdy a prawdziwych gwiazd brakuje ... szit ... ;/ i nie ze Chełminiaki
      marudzą tylko tyle ze dobijający jest ten fakt ze kurde w tym Chełmnie gó..
      sie dzieje! bo niema pieniedzi organizacjii itp... ;/
    • Gość: ... Re: Zakochaj sie w Toruniu IP: 80.51.140.* 29.05.07, 15:07
      Spostrzegłam te hasełko i też dało mi do myślenia ,ale moim zdaniem nie
      czepiam sie ,aż tak tego . Bardziej uczepiłabym sie,że jesli Chełmno jest tym
      miastem zakochanych to czemu Polsat niezoorganizowałby takiego czegość w
      Chełmnie , niemogli by fundąć Nam czego takiego . Wkurza mnie ciągłt fakt
      budżetu bo niema pieniadzy bo to i tamto , sorry ale na jakeś gównaa pieniądze
      są a na zooragnizowanie takego czegoś nie . Moim zdaniem te hasło jake mamy
      take mamy ale jakos mało przekonywujące ... jak do Nas ktos przyjedzie to take
      mini gwiazdy a prawdziwych gwiazd brakuje ... szit ... ;/ i nie ze Chełminiaki
      marudzą tylko tyle ze dobijający jest ten fakt ze kurde w tym Chełmnie gó..
      sie dzieje! bo niema pieniedzi organizacjii itp... ;/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka