Gość: Aaaaa IP: 83.2.11.* 30.05.07, 07:23 Co o tym sadzicie .....???Bo dla mnie to totalne dno...jakby nie mieli się czego czepuiac...:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aqua Re: Teletubiś pedałem???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 07:28 To aż nie wiadomo co powiedzieć, ręce opadają! WSTYD - to chyba najlepsze słowo. Ile razy jeszcze zrobimy z siebie kretynów przed całym światem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: Teletubiś pedałem???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 10:29 a świat sie z nas smieje - to juz totalne dno niedługo zostanie wprowadzony zakaz emsji smerfów bo laluś jest taki gejowski PARANOJA !!!! homofobów dopada jakas PARANOJA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Louis Re: Teletubiś pedałem???? IP: 83.2.12.* 30.05.07, 10:50 I to jest kolejny dowód na to że homofobia jest zaburzeniem psychicznym, a nie tylko nietolerancją. To tak samo jak agorafobia, arachnofobia, klaustrofobia, itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szok Re: Teletubiś pedałem???? IP: 83.2.11.* 30.05.07, 15:03 lepiej by się wzięli za atomówki, edów i całą resztę "bajek" z cartoon net. i zig-zapa, a nie czepili się tych słodkich teletubisiów, to naprawde jakaś paranoja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M*** Re: Teletubiś pedałem???? IP: 80.51.140.* 30.05.07, 15:28 To szok jest po prostu... Gdyby chcieli, to by znaleźli w każdej bajce jakieś "Ale"... Bolek i Lolek zapewne byli gejami... Królewna śnieżka wśród 7 krasnoludków robiła za prostytutke... Nie wspomne już o Smerfetce bo smerfów było więcej niż krasnoludków... Czarodziejki z księżyca to lesbijki :/ Dziadek wykorzystywał seksualnie Pomysłowego Dobromiła :D No po prostu śmieszne ! Jeśli ktoś ma 'głupie" mysli to afere zrobi z wszytskiego ! Najlepsze bajki dla dzieci chcą ściagac :/ Co za głupota...:/:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fgj Re: Teletubiś pedałem???? IP: 83.2.12.* 30.05.07, 15:39 czy wy nie macie o czym rozmawiac ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: Teletubiś pedałem???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 15:58 my jak my ale politycy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Teletubiś pedałem???? IP: 83.2.9.* 30.05.07, 18:25 No ja też słyszałam o tym i Bolku i Lolku że geje...A to są właśnie normalne bajki dla dzieci a nie te z cartoonnetwrok... Ehh szkoda słów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aaaaa Re: Teletubiś pedałem???? IP: 83.2.11.* 30.05.07, 20:55 Wiem Bolek i Lolek geje bo w jednym namiocie na wakacjach spali...;/;/Co za krytynizm;/;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @@@ Re: Teletubiś pedałem???? IP: 80.51.140.* 30.05.07, 20:58 Dla mnie to jest szok przecież są to bajki dla dzieci a nie dla dorosłych tak naprawdę dzieci nie zwracają uwagi na takie drobiazgi jak np czerwona torebka czy fioletowy trójkąt są to bajki dla dzieci a nie dla ludzi,żeby je krytykowali.Pozdrawiam tych którzy myślą tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M*** Re: Teletubiś pedałem???? IP: 80.51.140.* 31.05.07, 06:46 Całkwoicie sie zgadzam ! Wątpie, że któreś dziecko zauważyłoby w jakiejś bajce chociaz przejaw gejostwa czy innych :/:/ ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Teletubiś pedałem???? IP: *.adsl.inetia.pl 31.05.07, 12:27 www.youtube.com/watch?v=U7XC-c70VyI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jk Re: Teletubiś pedałem???? IP: *.cable.ubr03.glen.blueyonder.co.uk 31.05.07, 14:46 nawet w szkocji pisza o tym w gazetach, smieja sie z polski, to co powiedzialla sowinska zostalo przetlumaczone na ponad 100 jezykow :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aaaaa Re: Teletubiś pedałem???? IP: 83.2.11.* 31.05.07, 18:53 Ale obciachu se Polska narobiła;/;/;/ Nie wiem co chcieli tym zabysnąć chyba...???;/;/Ale widocznie nie pykło ...Jaki szesciolatek czy małe dziecko patrzy na to czy postać jest pedełem,gejem czy lesbijka...oni sami dzieciakom na głowy debilizm wpychaja o tyle...;/;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiti Re: Teletubiś pedałem???? IP: 83.2.11.* 02.06.07, 16:07 te teletubisie to porabana bajka i współczuję tym dzieciom co je oglądają ! i wyglądają na zboczonych NASZ KOZIOŁ CHOĆ MATOŁ ALE OK. i BOLEK Z LOLKIEM FAJNI FACECI ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rozsądny Re: Teletubiś pedałem???? IP: 83.2.9.* 03.06.07, 09:55 Teletubiś jest pedałem teletubiś jest pedałem o kur.. ale ja go lubiłem to może też jestem pedałem? o jeju ....................... o nieeeeeeeeeeee JESTEM GEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!och och :( I'm gay a niech mnie :) Pisząc już poważnie polska estrada polityczna na przemian dostarcza wielkich emocji a raz wielkiego ubawu nie wiem czy taki jest zamiar jedno wiem na pewno,że to absurd i czarny humor którem towarzyszy śmiech prez łzy zarzucjąc kreskówkowemu bohaterowi zapędy homoseksualne to już jednak śmieszne nie jest to jest tragiczne polska jest krajem zacofanym z większymi problemami niż inna orientacja seksualna Tinky WInky.Może niedługo jeszcze reksio okaże się gejem? albo nekrofilem..........paranoja.Nie wiem czy takie rzeczy spowodowane są niedokształceniem,niskim IQ czy poprostu chorobą psychiczną polityków-( nie zarzucam tego ani nie obrażam nikogo tylko się zastanawiam).....czy może poczuciem humoru mediów ale uważam,nikogo nie obrażając,że polska ma większe problemy bowiem nawet gdyby Teletubis okazal sie gejem czy tez pedofilem biorac pod uwage to ze jest narysowany raczej nikogo nie skrzywdzi a polska powinna bardziej martwic sie dziura budżetowa,długami i ciagle rosnaca przestepeczoscia,nie powinna natomiast kompromitowac sie w oczach innych krajow dostarczac im rozrywki z powodu glupoty wiadomo kogo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do rozsądnego Re: Teletubiś pedałem???? IP: 83.2.11.* 03.06.07, 10:59 mama cię nie nauczyła iż nie wypada przeklinać~! ty taki wyprostowany a zachowujesz się wulgarnie pleciłem usunąć twą wypowiedż Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: Teletubiś pedałem???? IP: 83.238.145.* 03.06.07, 13:09 TO NIE DO KOŃCA TAK, ŻE pOLSKA SIĘ OŚMIESZA, BO TE KWESTIE PORUSZAŁY TEŻ INNE KRAJE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anad Re: Teletubiś pedałem???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 19:23 niech się dzieciaki życia uczą Odpowiedz Link Zgłoś