Gość: kierowca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.07, 22:06 jaka najlepsza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: auto Re: szkola jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 12:19 chyba roczniaków.. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: szkola jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.07, 13:23 szkola jazdy Plus Jarka Kozłowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TERA JA Re: szkola jazdy IP: 80.51.140.* 15.06.07, 14:19 ZDAŁEM ZA PIERWSZYM RAZEM BEZ PROBLEMU-U ROCZNIAKA U KOZŁOSIA MIAŁEM KILKA LEKCJI ALE ZREZYGNOWAŁEM ,NIC NIE NAUCZY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: szkola jazdy IP: 83.2.8.* 15.06.07, 18:22 to czy zdasz to zalezy w duzej mierze od egzaminatora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursant Re: szkola jazdy IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 15.06.07, 23:07 oczyswiscie ze u Roczniakow :)... swietny wykladowca na teori, znakomici instruktorzy polecam :) warto chcesz zdac za 1 razem idz do Roczniakow :) ja zdalem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jula Re: szkola jazdy IP: *.centertel.pl 16.06.07, 11:52 No co Ty nie powiesz... chdziłam do Roczniaka i jakoś nie pykło za pierwszym razem :| straaasznie żałuję, że tam poszłam! Znajomi poszli do Kozłowskich i sobie chwalili tą szkołe,ja niestety nie miałam co chwalić w szkole p.Roczniaka- bywa.Wierze na słowo moim znajomym (którzy NAPRAWDE) pozdawali za pierwszym razem i polecam Braci Kozłowskich! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: szkola jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 15:08 Ja zdecydowanie polecam Kozłowskich!!! Potrafią super przygotować do egzaminu,dużo nauczą i jazda z nimi jest bezstresowa i bardzo przyjemna! Nigdy nie żalowałam wyboru ich szkoły i egzamin zdałam za pierwszynm razem! Jeszcze raz ich polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nery Re: szkola jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 13:19 jaka piszczie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antek Re: szkola jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 13:35 Najlepsza szkoła jazdy u Pana Roczniaka Odpowiedz Link Zgłoś